evansdr Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Καλησπερα και καλη Ανασταση σε ολους. Εχω ενα HP λαπτοπ με Vista Home Premium και θελω με καποιο τροπο να εχω καπου <<στα σιγουρα>> οτι περιεχει μεσα αυτη τη στιγμη.Ειναι αλλο το αντιγραφο ασφαλειας(Κεντρο Αντιγραφων Ασφαλειας κτλ) και αλλο ο δισκος επαναφορας(Recovery Manager) που βρηκα μεσα στον πινακα ελεγχου; Τι παιζει με το Partition(εχει λεει 6 GB ελευθερα);; Εννοω,τι προτεινετε να κανω;
Vatos_locos Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 acronis true image ή norton Ghost ότι σε βολεύει κράτα του ένα image σε ένα Dvd ή έναν εξωτερικό σκληρό και είσαι ready
SAMARAKOS Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΕΧΩ ΕΝΑ ΗP ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΙΟ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΟΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
Legionnaire Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 KAΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΕΧΩ ΕΝΑ ΗP ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΙΟ. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΟΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Κατέβασε κάποιο δωρέαν Anti-Virus όπως το ClamWin και εκτέλεσέ το προκειμένου να διαγράψει τον ιό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.