Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχετε περάσει το 1,01 τότε το αναγνωρίζει... αν έχετε το 1,02 τότε στο directory του GTA φτιάξτε ένα αρχείο .txt και κάντε μέσα του copy-paste αυτό:

"–usedirectinput"

και μετά σώστε το με όνομα commandline...

Δημοσ.

εχω κολλήσει στην τελευταία αποστολή με το ελικόπτερο αφου ξεκινήσω να πετάω με τον jacob μετα απο 5 sec μου βγάζει οτι εχασα τον στόχο, εχω δοκιμάσει πάνω από 20 φορές αλλά δεεεεεεεεεεν, καμιά ιδέα;

Δημοσ.
εχω κολλήσει στην τελευταία αποστολή με το ελικόπτερο αφου ξεκινήσω να πετάω με τον jacob μετα απο 5 sec μου βγάζει οτι εχασα τον στόχο, εχω δοκιμάσει πάνω από 20 φορές αλλά δεεεεεεεεεεν, καμιά ιδέα;

με το ελικόπτερο και το μπαζούκας; που κυνηγάς ένα άλλο ελικόπτερο;

αν λες αυτήν δεν είναι η τελευταία

Δημοσ.
Αν έχετε περάσει το 1,01 τότε το αναγνωρίζει... αν έχετε το 1,02 τότε στο directory του GTA φτιάξτε ένα αρχείο .txt και κάντε μέσα του copy-paste αυτό:

"–usedirectinput"

οκ διορθωθηκε :-) . κατεβασα και το "Grand Theft Auto IV Update Version 1.0.2.0" και τωρα το αναγνωριζει.

σε ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

"–usedirectinput"

Που βρισκεται το directory γιατι εγω δεν το βρηκα?Επιπελον,(αυτο που θα πω το εχω αναφερει και σε προηγουμενα post αλλα δεν βρηκα λυση).Λοιπον ακουστε εχω κανει εγκατασταση το patch 1.0.2.0 αλλα δεν μου βγαζει τις επιλογες που θα επρεπε στο μενου...Εχω το παλιο κρακ δηλαδη απο το patch 1.0.0.0 και δεν εχω βρει ενα καλο που να παιζει.Μπορειτε να βοηθησετε λιγο?

Δημοσ.
με το ελικόπτερο και το μπαζούκας; που κυνηγάς ένα άλλο ελικόπτερο;

αν λες αυτήν δεν είναι η τελευταία

είναι η προτελευταία, αφου σκοτωθει η kate τοτε ο niko θα σκοτώσει τον pelegrino σε μια τελευταία αποστολή

Δημοσ.
είναι η προτελευταία, αφου σκοτωθει η kate τοτε ο niko θα σκοτώσει τον pelegrino σε μια τελευταία αποστολή

δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ότι είχε αρκετό ακόμα...

Δημοσ.

Παιδια τελικα ξαναεβαλα το patch 1.0.2.0 και λυθηκε το προβλημα...Τωρα θελω να σας ρωτησω υπαρχει καποιος τροπος να παιξω online?

Δημοσ.

Άν σκοτώθηκε η Κατε, τότε είναι όντως η τελευταία... Αλλα και γώ νόμιζα πως έλεγες γι'αυτην με τα μπαζούκα κ τα ελικόπτερα που ανέφερε ο alexzzz.

Δημοσ.

Mηπως στην αποδοση του παιχνιδιου παιζουν ρολο και τα 64bit????Συγκεκριμενα στον 64bit μου τρεχω λογισμικο XP 32 bit.Αυτο επηραζει το παιχνιδι????

Δημοσ.

Oχι φιλε.

Το εχω εγκατεστημενο και στα Xp32 και στα vista64.

Στα vista ειναι ανυποφορο. Lagαρει ακομα και στο offline.

Aντιθετα αν googlαρεις "XPvsVista gta4" θα δεις οτι σε αλλους παιζει καλυτερα στα vista64 απο οτι στα XP τους....

Δεν υπαρχει συγκεκριμενη λυση γιατι πολυ απλα φταιει το κωλοπαιχνιδο και οχι ο υπολογιστης σου.

Τσεκαρισμενο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...