Lothar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ουτε σε μενα παιζει το logitech rumblepad 2. Δε το αναγνωριζει καν μεσα στο παιχνιδι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 νομίζω ότι αναγνωρίζει μόνο του xbox360...
kybos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αν έχετε περάσει το 1,01 τότε το αναγνωρίζει... αν έχετε το 1,02 τότε στο directory του GTA φτιάξτε ένα αρχείο .txt και κάντε μέσα του copy-paste αυτό: "–usedirectinput" και μετά σώστε το με όνομα commandline...
spartacus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 εχω κολλήσει στην τελευταία αποστολή με το ελικόπτερο αφου ξεκινήσω να πετάω με τον jacob μετα απο 5 sec μου βγάζει οτι εχασα τον στόχο, εχω δοκιμάσει πάνω από 20 φορές αλλά δεεεεεεεεεεν, καμιά ιδέα;
alexzzz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 εχω κολλήσει στην τελευταία αποστολή με το ελικόπτερο αφου ξεκινήσω να πετάω με τον jacob μετα απο 5 sec μου βγάζει οτι εχασα τον στόχο, εχω δοκιμάσει πάνω από 20 φορές αλλά δεεεεεεεεεεν, καμιά ιδέα; με το ελικόπτερο και το μπαζούκας; που κυνηγάς ένα άλλο ελικόπτερο; αν λες αυτήν δεν είναι η τελευταία
pete35 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 guyz εβαλα τα τραγουδια που θελω στο φακελο user tracks και δεν πιανουν.ξερει κανεις τι κανω τωρα??
sam sam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αν έχετε περάσει το 1,01 τότε το αναγνωρίζει... αν έχετε το 1,02 τότε στο directory του GTA φτιάξτε ένα αρχείο .txt και κάντε μέσα του copy-paste αυτό: "–usedirectinput" και μετά σώστε το με όνομα commandline... οκ διορθωθηκε . κατεβασα και το "Grand Theft Auto IV Update Version 1.0.2.0" και τωρα το αναγνωριζει. σε ευχαριστω πολυ...
pavlos77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αν έχετε περάσει το 1,01 τότε το αναγνωρίζει... αν έχετε το 1,02 τότε στο directory του GTA φτιάξτε ένα αρχείο .txt και κάντε μέσα του copy-paste αυτό: "–usedirectinput" και μετά σώστε το με όνομα commandline... Που βρισκεται το directory γιατι εγω δεν το βρηκα?Επιπελον,(αυτο που θα πω το εχω αναφερει και σε προηγουμενα post αλλα δεν βρηκα λυση).Λοιπον ακουστε εχω κανει εγκατασταση το patch 1.0.2.0 αλλα δεν μου βγαζει τις επιλογες που θα επρεπε στο μενου...Εχω το παλιο κρακ δηλαδη απο το patch 1.0.0.0 και δεν εχω βρει ενα καλο που να παιζει.Μπορειτε να βοηθησετε λιγο?
spartacus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 με το ελικόπτερο και το μπαζούκας; που κυνηγάς ένα άλλο ελικόπτερο; αν λες αυτήν δεν είναι η τελευταία είναι η προτελευταία, αφου σκοτωθει η kate τοτε ο niko θα σκοτώσει τον pelegrino σε μια τελευταία αποστολή
alexzzz Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 είναι η προτελευταία, αφου σκοτωθει η kate τοτε ο niko θα σκοτώσει τον pelegrino σε μια τελευταία αποστολή δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ότι είχε αρκετό ακόμα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Βάζετε SPOILERS!
pavlos77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια τελικα ξαναεβαλα το patch 1.0.2.0 και λυθηκε το προβλημα...Τωρα θελω να σας ρωτησω υπαρχει καποιος τροπος να παιξω online?
Kasrith Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 είναι η προτελευταία, αφου σκοτωθει η kate τοτε ο niko θα σκοτώσει τον pelegrino σε μια τελευταία αποστολή Άν σκοτώθηκε η Κατε, τότε είναι όντως η τελευταία... Αλλα και γώ νόμιζα πως έλεγες γι'αυτην με τα μπαζούκα κ τα ελικόπτερα που ανέφερε ο alexzzz.
panos2171 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Mηπως στην αποδοση του παιχνιδιου παιζουν ρολο και τα 64bit????Συγκεκριμενα στον 64bit μου τρεχω λογισμικο XP 32 bit.Αυτο επηραζει το παιχνιδι????
javaneze Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Oχι φιλε. Το εχω εγκατεστημενο και στα Xp32 και στα vista64. Στα vista ειναι ανυποφορο. Lagαρει ακομα και στο offline. Aντιθετα αν googlαρεις "XPvsVista gta4" θα δεις οτι σε αλλους παιζει καλυτερα στα vista64 απο οτι στα XP τους.... Δεν υπαρχει συγκεκριμενη λυση γιατι πολυ απλα φταιει το κωλοπαιχνιδο και οχι ο υπολογιστης σου. Τσεκαρισμενο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα