Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχει άλλο από το main quest αλλά μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις για πάντα. Για να πας 100% πρέπει να κάνεις όλες τι-ς δευτερεύων αποστολές όπως τα assassin quest ktl.

τα assassin τα εχω τελειώσει, δεν μπορώ να βρω καμια αλλη δευτερεύουσα αποστολή εκτος απο τα περιστέρια τα οποια δεν κάθομαι να τα σκοτώσω 200 τόσα, στον χάρτη εχει μονο τα safe house και τα gun stores τίποτα άλλο, με πήρε μια δυο φορες ο dwayne για βόλτα και ο roman το ίδιο, τίποτα άλλο δεν υπάρχει

Δημοσ.

Σε λάπτοπ με επεξεργαστή T7700, 4GB RAM και NVidia Quadro FX1600M 512ΜΒ υπάρχει περίπτωση να παίζει αξιοπρεπώς, χωρίς ενοχλητικά κολλήματα; Αν βοηθάει, το San Andreas έπαιζε χωρίς κόλλημα με ρυθμίσεις στο maximum και ανάλυση 1920χ1200.

Δημοσ.

To san andreas δεν οφελει ως σημειο αναφορας.

Κατα πασα πιθανοτητα θα παιζει αλλα σιγουρα οχι σε υψηλη αναλυση και high settings.

Ειπαμε, φταιει το παιχνιδι και οχι το hardware.

Καλα θα ηταν να το "δανειζοσουνα" και να το εβλεπες πριν το αγορασεις.

Δημοσ.

Προσπαθώ να το «δανειστώ» αλλά ο θείος αργεί πολύ παρά τα 10Mbps. Από την άλλη σκέφτηκα ότι στην τελική ένα 50άρικο κοστίζει. Αν δω ότι δεν μπορώ να παίξω είτε το κρατάω για μελλοντικό Η/Υ είτε το δίνω κάπου.

Δημοσ.

Ο κλασμένος γαμωράστα υπάρχει περίπτωση να πετύχει το κωλοελικόπτερο ποτέ; Η θα αυτοπυρποληθώ στο Σύνταγμα;

Δημοσ.

Αποκλείεται εμείς εδώ στην Καβάλα να είμαστε οι μόνοι και τόσο μπροστά... άσε που και στα seven της Θεσ/νίκης έχω πετύχει.

Δημοσ.

Ο κλασμένος γαμωράστα υπάρχει περίπτωση να πετύχει το κωλοελικόπτερο ποτέ; Η θα αυτοπυρποληθώ στο Σύνταγμα;

Προσεχε σε ποια μερια του ελικοπτερου που κυνηγας εισαι.

Θυμαμαι εγω την ειχα πατησει και ενω οι οδηγιες ελεγαν οτι "Δεξια ειναι ο ραστα φερτον σε αποσταση βολης" δεν το ειχα προσεξει και πηγαινα εγω δεξια απο το ελικοπτερο που κυνηγας, ενω τελικα για να το πετυχει επρεπε να παω αριστερα αφου δεξια καθεται ο τζεηκομπ ;)

Δημοσ.

Ούτε θείος ούτε ενοικίαση από video club (είμαι στην Ιταλία). Το αγόρασα τελικά (Mediaworld - 47 ευρώ), το εγκατέστησα και μια χαρούλα παίζει με μέτριες ρυθμίσεις. Απλά μετά από ένα σημείο το παιχνίδι κολλάει και μαζί του όλο το λάπτοπ. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν προέρχεται από τις υπερβολικές απαιτήσεις του παιχνιδιού αλλά από το ότι ήρθε ώρα για φορμάτ, μιας και κολλούσε τόσο στο San Andreas όσο και στο Vice City (!) που έβαλα για να δοκιμάσω. Θα επιχειρήσω επανεγκατάσταση όταν κάνω το (προγραμματισμένο ούτως ή άλλως) φορμάτ εντός λίγων ημερών.

Δημοσ.

Φιλε μου αυτη ακριβως την συμπεριφορα εχει και σε εμενα ... Και στα Xp και στα vista64.

Οπως σου ειπα και πριν, φταει το !*@#*&%@#παιχνιδο και οχι το laptop σου ουτε το φορματ σου.

Μακαρι να κανεις φορματ και να με βγαλεις ψευτη, σου το ευχομαι.

Απλα σε προετοιμαζω για να μην απογοητευεις ...

btw, πιο ακριβο στην Ιταλια απο οτι στην Ελλαδα; Εντυπωσιαστηκα ....

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως θα προχωρούσα σε φορμάτ, δεν είναι πως το κάνω για το παιχνίδι. Είναι κρίμα πάντως διότι άλλα παιχνίδια δεν παίζω (είναι ζήτημα να έχω παίξει 15 παιχνίδια στο σύνολο από το 2000 που πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή) και η σειρά αυτή μου άρεσε από το Vice City κι έπειτα γιατί είχε λίγο απ' όλα και ήταν ένας τρόπος να περνάω την ώρα μου. Μάλλον θα το αφήσω στην άκρη για όταν αγοράσω καινούριο desktop. Αλήθεια, ένας τετραπύρηνος με μία 9800GTX+ φτάνει ή θα κρασάρει κι εκεί; :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...