Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα. Παιχνιδάρα. Μέχρι τώρα θεωρούσα το San Andreas το καλύτερο της σειράς, αλλά αυτό πιστεύω το ξεπερνάει σε χαρακτήρα/πλοκή/φινάλε.

Δημοσ.

Εντάξει και 'γώ συμφωνώ οτι το San Andreas δέν μου είπε τίποτα απολύτως αλλα το Vice City δέν θα το έλεγα καλύτερο απ' το IV, θα το έλεγα έκδοση Μύθο-Ορόσημο της σειράς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Vice City μου άρεσε πολύ όταν το έπαιζα (αν και πολύ χόλιγουντ στύλ με κινηματογραφικές αναφορές κλπ.), αλλά τελικά το μισώ περισσότερο απ' όλα γιατί ποτέ δεν κατάφερα να το τερματίσω. Δεν με έπαιρνε τηλέφωνο με τίποτα ο μαφιόζος για να κάνω τις 3 τελευταίες αποστολές. Και στην τελική γιατί να είμαι αναγκασμένος να κάνω ένα σωρό άσχετες αποστολές (ταξιτζής, παγωτατζής και διάφορες τέτοιες πίπες) για να τερματίσω το παιχνίδι; Μεγάλο φάουλ αυτό, ευτυχώς το διόρθωσαν.

Επίσης το IV δε με κούρασε καθόλου με παρανοικές αποστολές όπως τα προηγούμενα δύο (π.χ. ελικοπτεράκι με εκρηκτικά στην οικοδομή στο v.c. , ή ελικοπτεράκι με βόμβες στο S.A.) που με έκαναν να σιχτιρίζω και να τα παρατάω για μέρες. Μέσα σε 1 εβδομάδα δεν το παράτησα καθόλου. Πολύ "φιλικό" για τον παίχτη.

Το μεγάλο καλό του S.A. πιστεύω ήταν η εναλλαγή των τοπίων και οτι μπορούσες να κάνεις πολλές δραστηριότητες εκτός αποστολών, και γενικά να "μαλακιστείς". Το IV πιστεύω πάσχει λίγο σε αυτό τον τομέα, καθότι αστικό το περιβάλλον άρα μονότονο και βαρετό από ένα σημείο και μετά. Δε νομίζω οτι θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο δλδ για να περνάει η ώρα. Αλλά από σενάριο και χαρακτήρα, κορυφή. Τον αγάπησα το βρωμοσέρβο. Και το φινάλε γαμάτο.

Στο S.A. μπορεί να περνούσες από την κόλαση, αλλά στο φινάλε έπαιρνες φράγκα, είχες τους φίλους σου, τη σπιταρόνα σου και δεν έτρεχε κάστανο. A nigger's dream fulfilled, και διαγράφουμε το παρελθόν. Ενώ η κόλαση του Νίκο είναι πολύ μεγαλύτερη, τα βιώματα όλα μένουν μέσα του και τον στοιχειώνουν για πάντα, θερίζει ο,τι σπέρνει, και το όνειρο τελικά αποδεικνύεται ψεύτικο.

Επεξ/σία από freedubus
Δημοσ.

Επίσης το IV δε με κούρασε καθόλου με παρανοικές αποστολές όπως τα προηγούμενα δύο (π.χ. ελικοπτεράκι με εκρηκτικά στην οικοδομή στο v.c. , ή ελικοπτεράκι με βόμβες στο S.A.) που με έκαναν να σιχτιρίζω και να τα παρατάω για μέρες. Μέσα σε 1 εβδομάδα δεν το παράτησα καθόλου. Πολύ "φιλικό" για τον παίχτη.

Όντως.Θυμάμαι που ήθελα να το αρχίσω απο την αρχή το παιχνίδι...Και βαριόμουν να το αρχίσω επειδή σκεφτόμουν αυτή τη κ@λ@αποστολή με το ελικοπτεράκι στο V.C.................

Δημοσ.

τι μου θυμίσατε τώρα... τις είχα ξεχάσει εκείνες...

πάντως κανένα δεν μου ξέφυγε... αργά ή γρήγορα όλα τα τερμάτισα

Δημοσ.

javaneze εκανα μεχρι και uninstall το παιχνιδι install και μετα εβαλα το crack αλλα τιποτα δεν δουλευει το "Ε" στο νετ καφε βασικα το crack μου δεν ειναι στο secure rom μονο στο nocd γιατι ειναι απο γνησιο η εγκαταστασι με αυθεντικο serial key γιατι μου το κανει αυτο? εχει καπιο cheat να περασω τις αποστολες μεχρι τιν "Blow Cover" για να μην ξεκιναω απο το 0 ?

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ξέρει κανείς αν έχει βγεί/ή πότε θα βγει το GTA IV σε PC?

ωχ Θέε μου... (με ύφος Δαμανάκη)

postάρεις στο topic του GTA 4 (PC Games Section, όχι consoles) και στα προηγούμενα posts λένε κάποιοι ότι το τερμάτισαν...λες να μην έχει βγει?! :o

Επεξ/σία από ThReSh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...