Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι αναβάθμηση πρέπει να κάνω δηλαδή?

1giga ram ακόμα τουλάχιστον.

Και μία τέτοια ως φθηνότερη λύση + overclock ή καλύτερη cpu.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και παλι ομως με την 3870 το πολυ-πολυ να εχεις καποια χαρακτηριστικα στο medium και τα υπολοιπα low,οποτε δεν θα ευχαριστηθεις παιχνιδι.Αν μπορεις διεθεσε παραπανω χρηματα για 4850.

Δημοσ.
Και παλι ομως με την 3870 το πολυ-πολυ να εχεις καποια χαρακτηριστικα στο medium και τα υπολοιπα low,οποτε δεν θα ευχαριστηθεις παιχνιδι.Αν μπορεις διεθεσε παραπανω χρηματα για 4850.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα εξαρτημένο από την Cpu.

Και GTX295 να πάρει, με τον επεξεργαστή που έχει θα έχει προβλήματα.

Μία 3870 με έναν Quad π.χ, μπορεί να το παίξει αξιοπρεπώς imho.

Δημοσ.

Εν το μεταξύ δεν το έχω παίξει ακόμα. Περιμένω κάποιον να πει ότι πλέον όλα δουλεύουν ρολόι. Άντε να δούμε.

Δημοσ.
Εν το μεταξύ δεν το έχω παίξει ακόμα. Περιμένω κάποιον να πει ότι πλέον όλα δουλεύουν ρολόι. Άντε να δούμε.

Kαλά έγινε... :-D

Δημοσ.

To έχω ψιλοπαρατήσει και εδώ και λίγο καιρό.

Θα με πιάσει όρεξη να το ξαναπιάσω σίγουρα...

Όταν πάρω quad.

(ΔΕΝ).

Δημοσ.

Αυτό το παιχνίδι με έχει προβληματίσει πάρα πολύ... έχω κατεβάσει ένα iso και έχω δοκιμάσει ό,τι crack κυκλοφορεί καθώς και τα update μέχρι το 1.02 αλλά μετά από ένα δίλεπτο (το πολύ) παιχνιδιού "τρώω" reboot... δεν έχω πρόβλημα να δώσω τα 40€ που κάνει το παιχνίδι αλλά έχω πείστει ότι το πρόβλημα δεν έχει σχεση με το crack αλλά με το παιχνίδι το ίδιο... το παράξενο είναι όμως ότι η μηχανή γραφικών λειτουργεί με καλή απόδοση... τι να είπω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

500W αν θυμάμαι καλά COOLERMASTER, δεν νομίζω να φταίει αυτό όμως, το μηχάνημα αντέχει όλα τα σύγχρονα games στο full και ελαφρώς overclocked...

Επεξ/σία από kybos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...