Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
όντως είδα επιπλέον επιλογές στα γραφικά με το 3ο patch και όντως ότι σηκωνόταν το σήκωσα.

.

Αφ'ενος στην καρτα σου βλεπει λιγοτερη vram γιατι καμποση καταναλωνουν και τα windows.

Aφ' εταιρου νομιζω οτι ειναι πολυ αισοδοξα τα settings σου για αυτη την αναλυση με αυτο το συστημα.

Θα προτεινα να μην τα εχεις ολα στο high αλλα σε medium, μικρη εως αναιπεσθητη η διαφορα με DX9, το ψυχολογικο ειναι μονο που θα σκεφτεσαι "γμτ παιζω στα μηντιουμ..."

Τα detail distance, vehicle density και shadow quality γιατι στο full;

Και view distance 35; Who are you man?:P:lol:

Καταλαβε με δεν παω να σε πικαρω, αλλα αντιλαμβανεσαι την υπερβολη... Ποιο αλλο παιχνιδι παιζεις ολα στο full, τελευταιας 2ετιας;

Το crysis που κοντευει να ειναι ελαφρυτερο απο το gta4 (o λογος το λεει) το παιζεις full;

Χωρια απο την εξτρα ραμ, αν σε παιρνει παρε μια GTX260 ειτε new ειτε αγγελια, που κυκλοφορει σε πολυ καλες τιμες τελευταια, για αυτα που προσφερει.

Αναφορικα σε αυτα τα settings το παιζω με gtx285.

attachment.php?attachmentid=18080&stc=1&d=1243343353

post-1655-129063007252_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

η 1280χ1024 είναι πλέον "τραγική" ανάλυση με μόνη χειρότερη την 1440χ900

Δημοσ.

lol Τι να κανουμε εμεις εχουμε ταπεινες 17αρες χαχαχα :lol:

Δημοσ.
lol Τι να κανουμε εμεις εχουμε ταπεινες 17αρες χαχαχα :lol:

Kαλά ρε man, έδωσες 500€ για κάρτα γραφικών και παίζεις σε 17άρα?

Νταξ, κι εγώ 1280/1024 παίζω, αλλά ο κυριότερος λόγος που δεν πάω παραπάνω είναι ο χώρος που υπάρχει η οθόνη, και το γεγονός πως στέκεται σε βραχίονα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Kαλά ρε man, έδωσες 500€ για κάρτα γραφικών και παίζεις σε 17άρα?

έλα τώρα κολλάς και εσύ στις λεπτομέρειες :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια χαρά ανάλυση είναι:P..τι να πουν άλλοι που παίζουν σε 800χ600 γιατί δε σηκώνει το μηχάνημα παραπάνω:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

ε μια χαρά είναι και αυτοί, τι να πουν αυτοί που παίζουν σε gameboy! (ασπρόμαυρο)

είμαστε σοβαροί? :P

Δημοσ.
ε μια χαρά είναι και αυτοί, τι να πουν αυτοί που παίζουν σε gameboy! (ασπρόμαυρο)

είμαστε σοβαροί? :P

εγω που εχω την x800xl και τα παιχνιδια δεν αρχιζουν καν και ουτε hd video δε βλεπω ανετα με τον amd64 μου να μιλησω?

Δημοσ.

Pocket λέγεται :P

Δε με λέτε παιδιά, δεν έχω παίξει τον τίτλο ακόμα και πιστεύω είναι ώρα (από το Vice City και μετά με απογοήτευσαν λίγο και φοβόμουν να το βάλω και αυτό..).

Υπάρχουν κάποια Standard Patches που θα πρέπει να βάλω για το καλό μου και το καλό των γραφικών μου? :rolleyes:

(btw 1920x1080 here, σας έφαγα όλους.. Ατςςςς! :P)

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Pocket λέγεται :P

Δε με λέτε παιδιά, δεν έχω παίξει τον τίτλο ακόμα και πιστεύω είναι ώρα (από το Vice City και μετά με απογοήτευσαν λίγο και φοβόμουν να το βάλω και αυτό..).

Αν απογοητεύτηκες από το SanAndreas, με αυτό έχε κάνα αντικαταθλιπτικό πρόχειρο.

Τι cpu&gpu έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...