Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχώ δει και τις δύο εκδόσεις να τρέχουν δλδ για xbox και για pc και μπορώ να πω ότι η έκδοση για pc είναι με διαφορά καλύτερη στα γραφικά από αυτή για xbox αλλά...

Θέλει ένα πολύ καλό μηχάνημα για να τρέξει σωστά. Στην αρχή στην έκδοση για pc υπήρχαν και αρκετά bug αλλά με τα διάφορα patch η κατάσταση έχει διορθωθεί. Πάντως όλοι περιμένουμε το νέο περιεχόμενο που για τις κονσόλες το έχουν προσθέσει εδώ και μήνες.

Είναι βλέπεις και αυτές οι συμφνωνίες που κάνουν με τα studio παραγωγής για αποκλειστικότητες γιαυτό τα pc πέρνουν το περιοχόμενο τελευταία.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να παίξω το παιχνίδι με το χειριστήριο του PS2?

Το έχει δοκιμάσει κανεις?

Γιατί με keyboard-mouse δεν παλεύεται η κατάσταση :cry:

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά,

γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να παίξω το παιχνίδι με το χειριστήριο του PS2?

Το έχει δοκιμάσει κανεις?

Γιατί με keyboard-mouse δεν παλεύεται η κατάσταση :cry:

το παίζω με το cordless rumblepad2 της logitech,καλύτερη φάση από keyboard/mouse!

Δημοσ.

Παιδακια εχεις κανενας δοκιμασει να εγκαταστησει το GTA IV στα Windows 7 64bit (Home Premium)??

Ακουω πολλα και δεν ξερω τι να κανω...

Παιζει ή οχι και αν ναι τι ρυθμισεις στην εγκατασταση θελει??

Δημοσ.
Παιδακια εχεις κανενας δοκιμασει να εγκαταστησει το GTA IV στα Windows 7 64bit (Home Premium)??

Ακουω πολλα και δεν ξερω τι να κανω...

Παιζει ή οχι και αν ναι τι ρυθμισεις στην εγκατασταση θελει??

Εμενα φιλε μου παιζει μια χαρα χωρις καμια επιπλεον ρυθμιση :-D

Δημοσ.
Εμενα φιλε μου παιζει μια χαρα χωρις καμια επιπλεον ρυθμιση
Μαγκες επαναλαμβανω σε Windows 7 με 64bit????

Δεν κανατε καμια ρυθμιση σε compatibily σε XP σε Service Pack 3 κτλ που λενε σε καποια φορουμ?

Σορρυ που ξαναρωταω αλλα θελω πολυ να παιξω το παιχνιδι αυτο...

Οποτε το κανατε απλα εγκατασταση και επαιξε???

Απο Original ή πειρατικο βασικα?

Δημοσ.
Μαγκες επαναλαμβανω σε Windows 7 με 64bit????

Δεν κανατε καμια ρυθμιση σε compatibily σε XP σε Service Pack 3 κτλ που λενε σε καποια φορουμ?

Σορρυ που ξαναρωταω αλλα θελω πολυ να παιξω το παιχνιδι αυτο...

Οποτε το κανατε απλα εγκατασταση και επαιξε???

Απο Original ή πειρατικο βασικα?

Όχι καμία.Γιατί να κάνουμε;.Απολύτως οκ!Παίξτο!

Original και το παιχνίδι,και τα windows!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια, μου εφυγε ενα βαρος....!

Νομιζα οτι δε θα παιζει...

Καιρος να στειλω λοιπον το λαπτοπ μου πρωτα και μετα να το κανω εγκατασταση στα γνησια μου windows 7 64 bit μου!

Δημοσ.

GTA IV: Episodes from Liberty City sees slight delay on PC and PS3

Rockstar has revealed that GTA IV: Episodes from Liberty City will be delayed into April.

Originally slated for March, blame it on SCEE, apparently, because according to Rockstar, Sony wanted it to edit some of the content in media bits of the game.

“Due to a last minute game submission request from Sony Computer Entertainment Europe to edit some of the in-game Liberty City radio station, television, and internet content – we are forced to delay the worldwide release of Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City for both PlayStation 3 and PC for an extra two weeks,” wrote Rockstar on its blog.

“The new release date for Episodes from Liberty City – and the two downloadable episodes The Lost and Damned and The Ballad of Gay Tony – on those platforms is now April 13th in North America and April 16th in Europe.

Δημοσ.
Ευχαριστω πολυ παιδια, μου εφυγε ενα βαρος....!

Νομιζα οτι δε θα παιζει...

Καιρος να στειλω λοιπον το λαπτοπ μου πρωτα και μετα να το κανω εγκατασταση στα γνησια μου windows 7 64 bit μου!

Σε τι λαπτοπ θα το παίξεις ; :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...