Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορουμε να περασουμε modifications [δλδ δικα μας αμαξια κτλ] και αν ναι πως? για το GTA IV αναφερομαι...

βασικα εχω βρει ενα τροπο,με το spark,δλδ κατι αντιστοιχο με αυτο που καναμε με τα .txd αρχεια στα προηγουμενα παιχνιδια,αλλα βαζω τα..αμαξακια μου και το παιχνιδι δεν ανοιγει καν...!καμια βοηθεια???

[πλιζ μην αναφερθουμε σε ...σπασμενα κτλ...απλα τι να κανουμε ωστε να περασουμε τα αμαξακια και τις μηχανουλες μας!!!]

Δημοσ.

Φοβερό το "the ballad of gay tony" θεότρελο ιδίως στο τέλος του κάνεις κάτι απίθανα και φοβερό το story του. Το μόνο κακό είναι ότι έχεις πολλές αποστολές με ελικόπτερο και σου σπάνε τα νεύρα με τον άθλιο χειρισμό του.

Τώρα έχω αρχίσει το "the lost and damned. Και αυτό φαίνετε να είναι πολύ καλύ δουλειά. Heavy metal και rock μουσική και έχουν αλλάξει και το interface του παιχνιδιού για να έρθει στα μέτρα του expansion.

Δημοσ.

λεβέντες μια ερώτηση, πέρασα το παιχνίδι αλλά παθαίνω το εξής, τα γραφικά σέρνονται χωρίς λόγο, έχω μια saphire vapor x 5770 1 gb ram oveρrclocked και ενώ στο GTA IV με τον Belic όλα έπαιζαν στα τέρματα σε ανάλυση full HD εδώ πρέπει να τα βάλω σχεδόν όλα στο low, έχει κανείς καμία ιδέα τι παίζει;

Δημοσ.
Eγω τι να πω...εχω την 5870 και εναν phenom 955 και το game μου βγαζει 10fps..στα low graphics!!!! Ελεος δηλαδη....

δεν παίζει!!!!

κοίτα drivers etc...

Δημοσ.
δεν παίζει!!!!

κοίτα drivers etc...

Και ομως παιζει..τα drivers τα εβγαλα,τα ξαναεβαλα,τα ξαναεβγαλα κτλπ....

Απο εκει ειμαι 85-90% σιγουρος..no problem

Δημοσ.

Ναι..το 1.0.7..Τεσπα,για να πω την αληθεια..ετσι στο λιγο που το επεξα..δεν μου πολυ αρεσε,καλα που το δανειστικα απο εναν φιλο μου πρωτα και δεν το αγορασα

Δημοσ.

κατι δεν παιζει σωστα, αποκλειεται. το game με 4πηρυνο πεταει. εμενα μου εβγαζε 10 οταν τον δοκιμαζα (χαχαχ πολυ γελιο) στον μονοπηρυνο athlon 3500+.

Δημοσ.
κατι δεν παιζει σωστα, αποκλειεται. το game με 4πηρυνο πεταει. εμενα μου εβγαζε 10 οταν τον δοκιμαζα (χαχαχ πολυ γελιο) στον μονοπηρυνο athlon 3500+.

Mπορει να μην κανω κατι εγω σωστα..γιατι ολα τα αλλα τα παιχνιδια τα παταει χαλαρα..εκτος crysis το οποιο παιζω σε 1920χ1080 ολα entusiastic και 4χAA..και νταξ..δεν ειναι τοσο χαλαρο οσο τα υπολοιπα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστικα:Intel core i7 920,ati radeon 4870 1gb,μητρικη asus P6T και ram 3gb ddr3.Εβαλα το συκγεκριμενο παιχνιδι σημερα με αναλυσεις αλλες high και αλλες medium και εκει που αρχιζει,παιζει για 3-4 λεπτα και μετα το pc σβηνει αποτομα κ κανει restart.Φανταζομαι οτι μπορει να φταει το τροφοδοτικο μου που ειναι 550W.Μπορειτε να μου πειτε αν μπορει να φταει κατι αλλο???Ευχαριστω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...