totti Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παπασωτηρίου στη Θεσσαλονίκη από το απόγευμα θα είναι διαθέσιμο μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχα μαζί τους... Άντε τόσο καιρό το περιμέναμε...
Bomber-21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πήρα τηλέφωνο τώρα και λέει ότι βλέπει στο pc ότι περιμένουν παραλαβή... Αν το ήξερα,θα το έπαιρνα από κατάστημα.
Flying_Dutchman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Το αγορασα απο το direct2drive.co.uk αλλα οι ταχυτητες ειναι ΓΕΛΟΙΕΣ. Περιπου 20-50 kb/sec, αντε 60 στα καλυτερα. Σε 10 μερες θα εχει κατεβει. Τους εστειλα μαιλ μολις τωρα... βρειτε τροπο να κατεβει γρηγορα, αλλιως φερτε τα λεφτα πισω...ξεφτιλα..
liberostelios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια, δυστυχώς τα σχόλια είναι απογοητευτικά! Όχι μόνο οι απαιτήσεις είναι τρελές... Αλλά το παιχνίδι είναι unplayable! Σε πάρα πολλές περιπτώσεις πετάει errors και σε πετάει. Κάποιοι δεν έχουν καταφέρει καν να το ξεκινήσουν (τους πετάει ένα MMA10 error, ή κάτι τέτοιο)! Δείτε κι εδώ... Σκόπευα να το αγοράσω αλλά δε με κόβω... Εκτός αν γίνει κάτι με patch τις προσεχείς ημέρες. Και πάλι, όμως, αν το παλικάρι (που τον ξέρω) δεν μπορεί να το παίξει με 260 GTX, που να πάω εγώ ξυπόλητος στα... αγγούρια με 8800GT;
alexx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 εμενα το δικο μου ειναι στο courier και φτανει 99% αυριο στα χερια μου. 41.40€ (τελικη με μεταφορικα μεσα) απο Clickandbuy.gr νομιζω ειμαι καλα Τι εγινε τελικα το πηρες?
Bomber-21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια, δυστυχώς τα σχόλια είναι απογοητευτικά! Όχι μόνο οι απαιτήσεις είναι τρελές... Αλλά το παιχνίδι είναι unplayable! Σε πάρα πολλές περιπτώσεις πετάει errors και σε πετάει. Κάποιοι δεν έχουν καταφέρει καν να το ξεκινήσουν (τους πετάει ένα MMA10 error, ή κάτι τέτοιο)! Δείτε κι εδώ... Σκόπευα να το αγοράσω αλλά δε με κόβω... Εκτός αν γίνει κάτι με patch τις προσεχείς ημέρες. Και πάλι, όμως, αν το παλικάρι (που τον ξέρω) δεν μπορεί να το παίξει με 260 GTX, που να πάω εγώ ξυπόλητος στα... αγγούρια με 8800GT; Μη μας λές τέτοια και μας ξενερώνεις...
Thanofski Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια, δυστυχώς τα σχόλια είναι απογοητευτικά! Όχι μόνο οι απαιτήσεις είναι τρελές... Αλλά το παιχνίδι είναι unplayable! Σε πάρα πολλές περιπτώσεις πετάει errors και σε πετάει. Κάποιοι δεν έχουν καταφέρει καν να το ξεκινήσουν (τους πετάει ένα MMA10 error, ή κάτι τέτοιο)! Δείτε κι εδώ... Σκόπευα να το αγοράσω αλλά δε με κόβω... Εκτός αν γίνει κάτι με patch τις προσεχείς ημέρες. Και πάλι, όμως, αν το παλικάρι (που τον ξέρω) δεν μπορεί να το παίξει με 260 GTX, που να πάω εγώ ξυπόλητος στα... αγγούρια με 8800GT; ωχ ωχ ωχ,δηλαδη με 8600gts δεν το βαζω καθολου μην βγαλει καμια μουντζα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 χειρότερη και από 9500GT, δύσκολα τα πράγματα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον περιμένουμε κανένα μεγαλούτσικο patch;
activex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τι εγινε τελικα το πηρες? τωρα κανω setup αλλα δεν χερομαι καθολου με αυτα που ακουω. σε λιγο θα σας πω. ελπιζω να ειναι υπερβολες (παντος για full γραφικα το εχω ξεγραψει) το μονο "θετικο" με το παληκαρι που δεν εχει καλα frame σε SLI ειναι οτι για την ωρα το παιχνιδι δεν υποστιριζει SLI! (μονο crossfire με τους 8.11) αρα το παιζει με μια καρτα ουσιαστικα (ναι και τωρα χαρικαμε )
Panahs Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Στα forum της Rockstar το θέμα με το MMA10 error έχει ήδη 70 σελίδες μέσα σε μια μέρα... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ για τα μπάζα οι τύποι! try before buy...
akpe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378764
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Περιμένουμε λοιπόν. Official patch από την rockstar. Update drivers απο Νv/Ati Reloaded release. Εκτιµώµενος χρόνος αναμονής... νέο έτος.
liberostelios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Είναι προφανές ότι η διαφήμιση προκάλεσε τα προβλήματα της. Από ότι κατάλαβα τα μεγαλύτερα προβλήματα των errors οφείλονται στο γεγονός ότι ακόμα και στο Single player το παιχνίδι επικοινωνεί με τους servers οι οποίοι, όμως, είναι πιτταρισμένοι γιατί έχει γίνει της μουρλής από όλους όσους περίμεναν το παιχνίδι πως και πως! Η Rockstar είναι από τις πρώτες εταιρείες που "τόλμησαν" να τα βάλουν στα ίσια με τους πειρατές και έφαγαν το κεφάλι τους, γιατί χρησιμοποιούν τόσες δικλείδες ασφαλείας και τόσο πολύ του servers μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν ότι ο χρήστης το έχει αυθεντικό, που έχει κολλήσει το σύμπαν... Ελπίζω αυτό να είναι ένα γερό μάθημα για όσους αποπειραθούν να κάνουν τό ίδιο, αλλά και για όλους εμάς που έχουμε οδηγήσει το φαινόμενο της πειρατείες σε τέτοιες διαστάσεις ώστε να καταλήγουν οι εταιρείες σε τέτοιες τακτικές. Δεν επικροτώ καμία πλευρά, αλλά ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους γι αυτό το χάλι! Όσο για τα requirements, η rockstar θα έπρεπε να είχε κάνει κάτι καλύτερο! Πιθανολογώ ότι το πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για ένα κακοφτιαγμένο port (έστω και αν χρειάστηκαν 6 μήνες!!) αλλά και ότι φορτώνονται πολλά στη μνήμη λόγω των πόλεων. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για το μέγεθος του κόσμου που φορτώνεται (όπως είχε το GTA: San Andreas) ας δοκιμάσει κάποιος να το ρίξει... Υποθέτω ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τα texture και model quality, αλλά κυρίως αυτό και ίσως αν πέσει χαμηλά αυτή η ρύθμιση (οπότε ο κόσμος που φορτώνεται θα έιναι πολύ πιο μικρός) να παίζεται και σε medium/high αξιοπρεπώς (σε χαμηλή ανάλυση πάντα)...
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 τα μεγαλύτερα προβλήματα των errors οφείλονται στο γεγονός ότι ακόμα και στο Single player το παιχνίδι επικοινωνεί με τους servers οι οποίοι[..] Είσαι σίγουρος πως ισχύει κάτι τέτοιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα