Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Intel quad 9550/windows vista 32/4gb DDR3/ati radeon powercolor 512

Δεν ξερει κανεις ρε γμτ για το save/load θεμα η μονο εγω το εχω? :S

Επεξ/σία από MindCrime8
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Βάση του υπόλοιπου συστήματος υποθέτω 4870?

εμ ναι sry παραλειψη μου...Στο προκειμενο τωρα καμια ιδεα εχει κανεις για το save θεμα? :devil:

Δημοσ.
Intel quad 9550/windows vista 32/4gb DDR3/ati radeon powercolor 512

Δεν ξερει κανεις ρε γμτ για το save/load θεμα η μονο εγω το εχω? :S

εγω τωρα που εσωσα μεσα στο σπιτι (στο κρεβατι ντε!) και εκανα Load φενεται να δουλεψε κανονικα.

(τελικα δυο με quad φενεται να μην εχουν τοσο εντονο προβλημα με τις επιδοσεις...θα μου πεις το λενε στα προτινομενα! θα σου πω...υπερβολες :o)

Δημοσ.

GTAGaming has the official word from Rockstar regarding the recent issues gamers have been having with the PC version of GTA IV.

"We are aware that a small number of fans are having problems running GTA IV on their PCs and we would like to assure them we are working to help solve these as quickly as possible," said a Rockstar rep. "We would ask anyone that is encountering difficulties to contact their local technical support helpline for advice and recommendations. These telephone numbers can be found in the game's manual."

The statement continues: "There is also a regularly updated technical support page available on the Rockstar Games website where there are many useful FAQs, and information on how to resolve some common problems being encountered."

We didn't expect this blunder from the boys and gals at Rockstar. Hope they resolve it quickly. We'll let you know the moment the patch is available.

Δημοσ.
εγω τωρα που εσωσα μεσα στο σπιτι (στο κρεβατι ντε!) και εκανα Load φενεται να δουλεψε κανονικα.

(τελικα δυο με quad φενεται να μην εχουν τοσο εντονο προβλημα με τις επιδοσεις...θα μου πεις το λενε στα προτινομενα! θα σου πω...υπερβολες :o)

To προβλημα μου ειναι πως ΔΕΝ μπορω να κανω save...Δεν ειπα πως κανω και δεν λειτουργει..Δεν με αφηνει να κανω save αν δεν συνδεθω στο windows live και το θεμα ειναι πως δεν μπορω να συνδεθω εκει....Εσυ τι εκανες ακριβως και σου λειτουργει?Πες μου θα σκασω ..:cry:

Δημοσ.
Στο εξής μηχάνημα:

intel c2quad [email protected]

4gb ram (βλέπει τα 3,25gb)

nvidia 8800 gts 512mb @725-2200

windows xp sp3

στο benchmark που έχει, πιάνει 52 fps και γενικά και ingame δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. 14 missions completed έως τώρα χωρίς κανένα bug ή crash.

update. με την εντολή -norestrictions κατάφερα να ανεβάσω το texture quality στο high. έκανα benchmark και ιδού το log:

Statistics

Average FPS: 44.66

Duration: 37.26 sec

CPU Usage: 52%

System memory usage: 61%

Video memory usage: 100%

Graphics Settings

Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: Highest

View Distance: 50

Detail Distance: 100

έπεσαν τα fps στο 44,66 αλλά τώρα είναι τα texture στο high και πάλι ingame πηγαίνει σφαίρα.

Δημοσ.

Φίλε Doommaster oι προγραμματιστές μάλλον θα εφτιαξαν το παιχνίδι με "setup" σαν το δικό σου...

Μάλλον είσαι πολύ τυχερός σε σχέση με τους άλλους.

Δημοσ.
To προβλημα μου ειναι πως ΔΕΝ μπορω να κανω save...Δεν ειπα πως κανω και δεν λειτουργει..Δεν με αφηνει να κανω save αν δεν συνδεθω στο windows live και το θεμα ειναι πως δεν μπορω να συνδεθω εκει....Εσυ τι εκανες ακριβως και σου λειτουργει?Πες μου θα σκασω ..:cry:

εγω καταρχην το εχω γνησιο και δεν εκανα κατη ιδιετερο... απλα εκανα save!

-----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 10 : 54 : 17-----

update. με την εντολή -norestrictions κατάφερα να ανεβάσω το texture quality στο high. έκανα benchmark και ιδού το log:

Statistics

Average FPS: 44.66

Duration: 37.26 sec

CPU Usage: 52%

System memory usage: 61%

Video memory usage: 100%

Graphics Settings

Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: Highest

View Distance: 50

Detail Distance: 100

έπεσαν τα fps στο 44,66 αλλά τώρα είναι τα texture στο high και πάλι ingame πηγαίνει σφαίρα.

και εγω εχω μεσω ορο ανεκτα frame το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι σταθερα.

μπορει δηλαδι να παιζουν απο 25-50 σε κλασματα δευτερολεπτου με αποτελεσμα να βλεπεις ενα ενοχλητικο ανεβοκατεβασμα.

εσυ οταν κηνισε πχ με αυτοκηνιτο και φορτωνει η πιστα μπροστα σου δεν εχεις καποια ασταθια μεχρι να ολοκληρωθει η "επεξεργασια" ?

οταν ειμαι σταματιμενος ολα σχεδον ειναι ενταξει! αμα αρχησεις να κηνισε ομως πεφτει πολυ ζορι.

Δημοσ.

μπορει δηλαδι να παιζουν απο 25-50 σε κλασματα δευτερολεπτου με αποτελεσμα να βλεπεις ενα ενοχλητικο ανεβοκατεβασμα.

εσυ οταν κηνισε πχ με αυτοκηνιτο και φορτωνει η πιστα μπροστα σου δεν εχεις καποια ασταθια μεχρι να ολοκληρωθει η "επεξεργασια" ?

οταν ειμαι σταματιμενος ολα σχεδον ειναι ενταξει! αμα αρχησεις να κηνισε ομως πεφτει πολυ ζορι.

Όχι καμία αστάθεια. μερικές φορές όταν τρέχεις με αμάξι πάνω σε καμία γέφυρα παίζει να μην εμφανιστεί κανένας ουρανοξύστης στο βάθος αλλά όταν βγαίνει, δεν κολλάει καθόλου. το πρόβλημα στο game είναι μόνο τα φρένα από τα αυτοκίνητα που δεν πολυπιάνουν και στουκάρεις συχνά. κατά τα άλλα no problemos. Α επίσης για καλύτερα fps να απενεργοποιήτε ingame την επιλογή που κάνει record όσο παίζεται για να μπορείτε αργότερα να τα κάνετε videos. αυτό πρέπει να επιβαρύνει κάπως τα πιο αδύναμα συστήματα.

Δημοσ.

εκτος απο την τρελλη καμερα

φαινεται οταν κλεβεις αυτοκινητο να κολαει το γκαζι και να μη μπορεις να σταματησεις και να κανεις πισω και παιρνει φωτια χωρις καν να τρακαρεις

Παντως εχουν τελεια κινηση και συμπεριφορα τα αυτοκινητα που πλησιαζει games racing σε συγκριση με το τελειως ψεμα των προηγουμενων GTA

Επισης τα γραφικα φαινονται πολυ καλα ακομα και στο low

Βλεπω να πηγαινουμε για αγορα

Δημοσ.
εχει επιλογη για offline account.

offline το εχω δοκιμασει και παλι δν γινεται τπτ...:fear:

-----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 11 : 29 : 21-----

Γνησιο το εχω και εγω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...