Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως διορθονεται ρε παιδια το προβλημα με τους μοχλους?

εγω τιμονιερα εχω επανω αλλα ακομα και αν τη βγαλω (μαζι με τους drivers)

εξακολουθει να κανει σβουρες σαν τρελο! ουτε μετα απο restar δε στρωνει.

ολα αυτα φυσικα μετα το patch..

Επεξ/σία από activex
Δημοσ.

KnightRider ουδεμία διαφορά. Άδικα προσπαθείς.

Αλλά έστω, έστω λέμε, πως κατάφερνες με κάποιο μαγικό τρόπο να βάλεις DX10 στα xp (που δεν):

http://www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/show_msgs.php?topic_id=m-1-46989005&pid=952150&page=1

DX9 only . DX10 will never be inplemented in this game.
It's Direct X 9. Rockstar clearly stated that.
Δημοσ.

Έβαλα και γώ το patch... Το πρόβλημα με τους αόρατους δρόμους και τα κτήρια έφυγε οκ είναι τώρα... αλλά μετά από κάνα 30-40λεπτο τρώω ένα αξιοπρεπέστατο framedrop, στα ξαφνικά, και είμαι οκ :mad:.

Anyway.. κάνα multiplayer(deathmatch :devil: ) θα οργανώσουμε;; :-D:-D

Δημοσ.
Έβαλα και γώ το patch... Το πρόβλημα με τους αόρατους δρόμους και τα κτήρια έφυγε οκ είναι τώρα... αλλά μετά από κάνα 30-40λεπτο τρώω ένα αξιοπρεπέστατο framedrop, στα ξαφνικά, και είμαι οκ :mad:.

Anyway.. κάνα multiplayer(deathmatch :devil: ) θα οργανώσουμε;; :-D:-D

που το βρηκες το patch? και εγω εχω προβλημα με τα αορατα κτηρια!

στειλε ΡΜ!

Δημοσ.

Όλα τα videos που έχουν βγάλει με τον Hitler είναι κορυφαία. Ακόμα θυμάμαι αυτό με το Crysis που είχε χάσει τον τίτλο του καλύτερου παιχνιδιού της Ε3 από το COD4 :lol:

Δημοσ.

Σηκωσα τα graphic settings σε σημειο που κοκκινησαν τα γραμματα δεξια και εβγαλε warning.

Παρ'ολ'αυτα το benchmark το ετρεξε αξιοπρεπεστατα. Δεν εχω προλαβει βεβαια να παιξω να δω τι συμβαινει μετα απο ωρα μεσα στ παιχνιδι.

Εχει κανεις υποψιν του τι τρεχει σε αυτη την περιπτωση του κοκκινου warning;

Εννοω περα απο το να κρασαρει το παιχνιδι υπαρχει κανενας κινδυνος για το hardware;

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους μολις εγκατεστησα στο PC το GTA IV αλλα δεν μπορω να βρω πως θα δουλεψει το gamepad που εχω logitech rumblepad 2 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?:mad:

Δημοσ.
[...]

Εννοω περα απο το να κρασαρει το παιχνιδι υπαρχει κανενας κινδυνος για το hardware;

Όχι δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους μολις εγκατεστησα στο PC το GTA IV αλλα δεν μπορω να βρω πως θα δουλεψει το gamepad που εχω logitech rumblepad 2 μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?:mad:

ναι ρε παιδιά έβγαλε κανένας άκρη?

εγώ έχω τιμονιέρα και μετά το Patch δεν μπορώ να το στρώσω ούτε με απεγκατάσταση του driver , Ούτε με κλειστό τιμόνι!

η κάμερα κάνει τα κουλά της..

Δημοσ.

Θενξ ρε Αντων'.

Το εχει κανενας και το τρεχει ωρα με το waning παραλληλα να μας πει εντυπωσεις;

@tasm2 φιλε δεν θελω να σε στεναχωρησω μα φοβαμαι το μονο joypad που παιζει καλα στο gta4 ειναι αυτο του xbox απο οσα εχω διαβασει.

Δημοσ.

Ξέρουμε αν υπάρχουν στο παιχνίδι μοναδικά σπέσιαλ κατα κάποιον τρόπο αυτοκίνητα? Όπως στο San Andreas είχε σε διάφορα στάδια κάτι αγωνιστικά. Το μοναδικό που δύσκολα βρήκα είναι η νεκροφόρα την οποία και αποθήκευσα στο parking μου..

Προσωπικά το Driver 2 το είχα αγαπήσει και επειδή είχε αυτα τα secret cars που έπρεπε να κάνεις πατέντες για να τα βρείς.. Ωραίες εποχές.!! :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...