Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε μένα παίζει πολύ καλά, 50-60 FPS, το βραδύ πέφτει μόνο γύρω στα 30-40, επειδή είναι αναμμένα τα φώτα απότι κατάλαβα. :-D Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι μετά από καμμιά ώρα, με πετάει με σφάλμα RESC10 System out of memory... Παρόλο που έβαλα το patch... Τέσπα, σε λίγο φέρνω τα δικά μου αμάξια. :devil::devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παω να βαλω 8GB RAM. Ετσι και μου πει οτι ειμαι out of memory ξανα θα τα σπασω ολα στο σπιτι!

Οσοι το παιζετε καλα, πειτε λιγο και σε μας που δεν το παιζουμε, τι επιλογες εχετε βαλει στο Graphics ;

Επεξ/σία από Aragorn Elessar
Δημοσ.

Μόλις το έβαλα και λυπάμαι για τον χρόνο που διέθεσα για να το εγκαταστήσω. Ένα εκατομμύριο bugs, glitches. Προχωράς προχωράς και ξαφνικά εξαφανίζεται το σύμπαν :P...........Ήμαρτον. Είδα αρκετά για να προσπεράσω. Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς που το είχα λιώσει στο ps3 το καλοκαίρι οπότε δεν καίγομαι κιόλας. Παταγώδης αποτυχία.

Δημοσ.

Εμενα παιζει καλα χωρις μεγαλα κολληματα μετα το patch αλλα κρασαρει μετα απο λιγο ωρα μαλλον λογγω υπερθερμανσης.Αν αλλαξω ψυκτρα στην vga χανω την εγγυηση?

Δημοσ.

Resolution: 1280x960

Aspect Ratio: Auto

Texture Quality: Medium

Render Quality: Medium

View Distance: 20

Detail Distance: 10

Vehicle Density: 10

Shadow Density: 0

Επίσης Clip Capture: Off

My specs:

AMD Athlon X2 5600+ (dual core)

GeForce 8800 GT Sparkle

8GB RAM 800DDR2

Result:

Fully Playble.

Δημοσ.
Ξερει κανείς τι είναι αυτό το μήνυμα;

Τόσο καιρό το έπαιζα κανονικά και τώρα μου πέταξε αυτό.

Σου κρασάρει το πρόγραμμα social club. Εχει βγει μια νέα έκδοση του που διορθώνει το πρόβλημα. Το είχα αναφέρει και σε παλιότερο μύνημα. Κάνε ένα search στο gta forum για να κατεβάσεις την νέα έκδοση μονο του social club.

Σε μένα γενικά τρέχει μια χαρά το game και δεν μου έχει κρασάρει ακόμα. Εκεί που πέφτουν τα frame κατακόρυφα είναι όταν αρχίζει να βρέχει.. Το παράξενο είναι ότι όταν δυναμώνει η βροχή το game επανέρχετε.

Δημοσ.
Resolution: 1280x960

Aspect Ratio: Auto

Texture Quality: Medium

Render Quality: Medium

View Distance: 20

Detail Distance: 10

Vehicle Density: 10

Shadow Density: 0

Επίσης Clip Capture: Off

My specs:

AMD Athlon X2 5600+ (dual core)

GeForce 8800 GT Sparkle

8GB RAM 800DDR2

Result:

Fully Playble.

σε τι Windows το έβαλες?

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο καλο παλικαρι να μου πει ποια ειναι για κουμπια στο πληκτρολογιο ;

παρατηρησα οτι γκαζωνει το αυτοκινητο οταν τρεχω και παταω το P (αγγλικο) σαν να εχω Νιτρο. Στο παιχνιδι παω Control Configuration αλλα τιποτα. Ενα Joypad του Xbox βλεπω μονο. . . .

Windows Vista Ultimate 64bit SP2(beta)

Δημοσ.
Είχα όμως μια απορία... Έχει κανα μαγαζάκι όπως το San An που 'πείραζες/βελτίωνες' τα κάρα???

Τελικά υπάρχει η δεν υπάρχει??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...