pth76 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Χρονια πολλα παιδια. Εχω ενα προβλημα σε ενα pc που εβαλα vista ultimate.Ενω εχει δει τον κυριο δισκο και το dvd και τους εδωσε γραμματα c,e οταν βαζω ενα εξωτερικο usb ακουγετε οτι τον εισαγει κανονικα στο συστημα (με τον ηχο) αλλα τελικα δεν τον εμφανιζει στο my computer. Δοκιμασα με το paragon partition να αλλαξω γραμμα αλλα ολα ειναι κατηλειμενα απο τα windows μου λεει. Ουτε φορματ δεν τον κανει.Ο ιδιος εξωτερικος στο λαπτοπ παιρνει κανονικα γραμμα και εμφανιζετε στα windows. Αν ξερει καποιος τι φταιει ας απαντησει.Ευχαριστω
steliosfan Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 πήγαινε στο control panel -> administrative tools -> computer management και επέλεξε το disc management. Εκεί βλέπεις όλους τους δίσκους και με δεξί κλικ πάνω τους έχεις την επιλογή change drive letter μόνιμα.
pth76 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δεν δεχετε καμια αλλαγη στα γραμματα ουτε και φορματ στο disk managment. Δοκιμασα να βαλω ενα απλο φλασακι αλλα τα βιστα λενε οτι δεν μπορει να εγκαταστησει προγραμμα οδηγησης για αυτη τη συσκευη με αποτελεσμα να μην δει ουτε αυτο. Το παραδοξο ειναι οτι εναν αλλο usb δισκο τον βλεπει κανονικα.
StavrosD Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Κάνε δεξί κλικ στο my computer->manage->Storage->Disk management Αν τον δείχνει κανονικά στην λίστα με τους δίσκους, κάνε δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε "Change drive letters and paths, πατάς add και ορίζεις το γράμμα του δίσκου. Αν είναι κατηλλειμένα όλα τα γράμματα σου έχει επιλογή να εισάγει το partition ώς εικονικό κατάλογο σε κάποιο άλλο partition.
pth76 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 τιποτα δεν αλλαζει. Με προβληματιζει οτι η μητρικη ειναι καινουργια και ειπαμε να δοκιμασουμε απο το πλαισιο την e.c.s. που ηταν φθηνη για τις δυνατοτητες τις. Αλλο ενα ειναι οτι σε αυτον τον εξωτερικο το συστημα αρχειων ειναι ntfs ενω γνωριζω απο τον παλιο μου οτι ειναι fat32, αλλα και παλι δεν μπορει να αλλαχτει ουτε αυτο.
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εχει γινει Initialize ο δισκος απο το disk management.?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.