Προς το περιεχόμενο

Levis 501

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα μπλε κλασικό jean levis 501 το οποίο είναι καλοκαιρινό. Επειδή θέλω να αγοράσω άλλο ένα από ebay αφού εδώ στο ellada έχουν παντού 100 ευρώ και βάλε...

Απλά ήθελα να ρωτήσω αν όλα τα 501 έχουν το ίδιο πάχος υφάσματος????

Δημοσ.

Εννοείται ότι υπάρχουν διαφορετικά υφάσματα.

Δεν φοβάσε μην σου στείλουν μη αυθεντικό Levi's;

Δημοσ.

Συνήθως πολλά ρούχα που πουλιούνται στο ebay, ειδικά άμα είναι από Ινδονησία κτλ, δεν είναι αυθεντικά. Οπότε θέλει προσοχή να βρεις καλό πωλητή.

Εγώ θα προτιμούσα στη θέση σου να αγόραζα από κάποιο ελληνικό ή ξένο eshop, έστω και ακριβότερα, που λογικά θα έχει και κάποια εγγύηση για επιστροφή κ.τ.λ. Επίσης υπάρχουν και μη levis καλά jeans...

Δημοσ.

Πάντως αν θέλεις ντε και καλά levis μπορείς να το βρείς και σε αρκετά χαμηλή τιμή και απο ελληνικά καταστήματα..δοκίμασε κάποιο στοκ κατάστημα!Ειδικά αν είσαι απο Αθήνα δεν αξίζει τον κόπο!

Δημοσ.

Και ποιος σας είπε ότι στην Ελλάδα τα καταστήματα πουλάνε όλα αυθεντικά;

Γενικότερα πάντως, ξεκολήστε από τα 501, υπάρχουν πολύ καλύτερα σχέδια.

Δημοσ.
Και ποιος σας είπε ότι στην Ελλάδα τα καταστήματα πουλάνε όλα αυθεντικά;

Γενικότερα πάντως, ξεκολήστε από τα 501, υπάρχουν πολύ καλύτερα σχέδια.

1ον για όποιον ξέρει μπορεί να καταλάβει το 99% των 501 που δεν είναι αυθεντικά.

2ον Δεν υπάρχουν καλύτερα. Απλά και καθαρά. Και είμαι απόλυτος!!

Δημοσ.
Εννοείται ότι υπάρχουν διαφορετικά υφάσματα.

Δεν φοβάσε μην σου στείλουν μη αυθεντικό Levi's;

γιατι στην ελλαδα τι σου πουλανε?? νομιζεις ειναι αυθεντικα αυτα??:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
1ον για όποιον ξέρει μπορεί να καταλάβει το 99% των 501 που δεν είναι αυθεντικά.

2ον Δεν υπάρχουν καλύτερα. Απλά και καθαρά. Και είμαι απόλυτος!!

1. Όχι και τόσο εύκολα.

2. Τι να σου πω, πριν +/- 15 χρόνια έβαζα τον πατέρα μου και μου έφερνε από Αμερική συνέχεια, τότε που θεωρούνταν κάτι ιδιαίτερο. Πλέον έχω ανακαλύψει ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα και σε εφαρμογή και σε αντοχή. Γενικότερα, στην Αμερική θεωρούνται στο ίδιο επίπεδο με τα Lee.

Δημοσ.

Γιατί να πάρει κανείς ένα τζιν 100 ευρώ, ενώ μπορεί να πάρει 2 τζιν και 2 μπλούζες με τα ίδια λευτά. Αν ψάξεις θα βρείς καλό και ας μην ειναι levis.. κλπ.

Δημοσ.

κακά τα ψέματα τα levi's είναι σταθερή αξια με κλασσικό style. Σα να σου λέω γιατί να πάρεις harley και δε παίρνεις ένα ματιζ και ένα scooter...προσωπικά εμενα δε μαρεσούν αλλα το ότι αντέξου αντέχουν (έχουμε 10 χρονων jeans στην οικογένεια και φαίνονται μια χαρά!)

Δημοσ.
κακά τα ψέματα τα levi's είναι σταθερή αξια με κλασσικό style. Σα να σου λέω γιατί να πάρεις harley και δε παίρνεις ένα ματιζ και ένα scooter...προσωπικά εμενα δε μαρεσούν αλλα το ότι αντέξου αντέχουν (έχουμε 10 χρονων jeans στην οικογένεια και φαίνονται μια χαρά!)

ΟΚ Εντάξει θα αντέξουνε, αλλά μια ζωή το ίδιο τζιν θα φοράς; θα βαριέσαι και μόνο που θα το βλέπεις.:-D

Δημοσ.

Έχω ένα μαύρο jean levis 501 από το 1997! και δεν έχει πάθει τίποτα.

Απίστευτη αντοχή, αν το συγκρίνω με τα υπόλοιπα ακριβά jean που καταστρέφονται στους 6 μήνες-1 χρόνο.

Δημοσ.

καλα ειστε σοβαροι? πανω απο 5 -6 μηνες εγω δεν φοραω ιδιο jean.

προτιμω να παιρνω καινουργια και να τα αλλαζω(εξαλλου αλλαζει και η μοδα καθε χρονο).

υπαρχει ανθρωπος με ιδιο jean πανω απο 3 χρονια???ελεος ρε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...