Προς το περιεχόμενο

Levis 501

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εννοείται ότι υπάρχουν διαφορετικά υφάσματα.

Δεν φοβάσε μην σου στείλουν μη αυθεντικό Levi's;

Όπως το βλέπω μοιάζει πολύ με το υπάρχον που έχω. Άλλωστε και το δικό μου κάλιστα μπορεί να είναι μαιμού. Αν και διάβασα κάτι οδηγούς για να εντοπίζω τα μαιμού και ο πωλητής έχει πολύ καλό feddback.

Πάντως αν θέλεις ντε και καλά levis μπορείς να το βρείς και σε αρκετά χαμηλή τιμή και απο ελληνικά καταστήματα..δοκίμασε κάποιο στοκ κατάστημα!Ειδικά αν είσαι απο Αθήνα δεν αξίζει τον κόπο!

Ξέρεις κάποιο καλό? Πόσο το κομμάτι? Γιατί από αμερική φέρνεις 2 με 70 ευρώ, αυθεντικά. Και εκεί το 501 έχει 50-60 δολλάρια στην αγορά.

Και ποιος σας είπε ότι στην Ελλάδα τα καταστήματα πουλάνε όλα αυθεντικά;

Γενικότερα πάντως, ξεκολήστε από τα 501, υπάρχουν πολύ καλύτερα σχέδια.

Βασικά μετά από πολλά χρόνια είδα πως αυτά ταιριάζοτν στο στυλ σώματός μου. Εσύ ποια μάρκα θεωρείς καλύτερη στην Αμερική?

1ον για όποιον ξέρει μπορεί να καταλάβει το 99% των 501 που δεν είναι αυθεντικά.

2ον Δεν υπάρχουν καλύτερα. Απλά και καθαρά. Και είμαι απόλυτος!!

Σωστά!!!

Δημοσ.
καλα ειστε σοβαροι? πανω απο 5 -6 μηνες εγω δεν φοραω ιδιο jean.

προτιμω να παιρνω καινουργια και να τα αλλαζω(εξαλλου αλλαζει και η μοδα καθε χρονο).

υπαρχει ανθρωπος με ιδιο jean πανω απο 3 χρονια???ελεος ρε...

Γιατί να πετάξω ένα καλό jean μετά από 6 μήνες? Επειδή δεν είναι στη μόδα? :rolleyes: και είχα μια φαγούρα.

• Like 1
Δημοσ.
Γιατί να πετάξω ένα καλό jean μετά από 6 μήνες? Επειδή δεν είναι στη μόδα? :rolleyes: και είχα μια φαγούρα.

Τα καλά jean όμως δεν ακούνε μόνο στο όνομα levis κλπ. Υπάρχουν πολύ καλά jean ε λογικές τιμές που μπορούν να σου κρατήσουν χρόνια. Όταν αγωράζεις ένα jean levis δεν αγωράζεις μόνο το jean και την ποιότητα του, αλλά 50% αγωράζεις το όνομα του. Εξάλου μην μου πεις ότι θα φοράς ίδιο jean gia 6-7 χρόνια.

Αν θες έχω ένα levis του παππού μου... :lol: (αστιέυομαι)

Δημοσ.
Τα καλά jean όμως δεν ακούνε μόνο στο όνομα levis κλπ. Υπάρχουν πολύ καλά jean ε λογικές τιμές που μπορούν να σου κρατήσουν χρόνια. Όταν αγωράζεις ένα jean levis δεν αγωράζεις μόνο το jean και την ποιότητα του, αλλά 50% αγωράζεις το όνομα του. Εξάλου μην μου πεις ότι θα φοράς ίδιο jean gia 6-7 χρόνια.

Αν θες έχω ένα levis του παππού μου... :lol: (αστιέυομαι)

Και να θες δεν κρατάνε τόσο. Αλλά αν δώσω 80-150 ευρώ για ένα παντελόνι δεν θα έχω σκοπό να το πετάξω στους 6 μήνες επειδή από κάποιους δε θα θεωρείται trendy :rolleyes: Και 20 ευρώ να έχει, όσο μου κάνει και φοριέται θα το χρησιμοποιώ.

Το 501 που έχω εδώ και 11 χρόνια είναι μια εξαίρεση, γιαυτό το ανέφερα. Πλέον δε το χρησιμοποιώ γιατί μου είναι μεγάλο. Παρόλα αυτά το σχέδιο του, η γραμμή του δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα απλά σημερινά jean.

Τέλος πάντων... δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να συζητήσει για παντελόνια :mrgreen: βαριέμαι απίστευτα τη διαδικασία απόκτησης νέων ρούχων (ψάξιμο - δοκιμή - αγορά).

Δημοσ.

Τέλος πάντων... δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να συζητήσει για παντελόνια :mrgreen: βαριέμαι απίστευτα τη διαδικασία απόκτησης νέων ρούχων (ψάξιμο - δοκιμή - αγορά).

Αντιθέτως εμένα μου αρέσει πολύ, να μην φοράω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια κλπ. Μ'αρεσει η ποικηλια και οχι η μονοτονια για αυτο μου φένεται λίγο υπερβολικό να αγοράσω ενα jean levis , όπου για το χρόνο που θα το χρησιμοποιώ θα αντέξει και ένα jean (όχι του παζαριου΄) αλλά ποιο οικονομικο.

Δημοσ.

Τα jeans είναι θρησκεία.

Όλοι έχουμε 10-20 παντελόνια στη ντουλάπα, αλλά καταλήγουμε να φοράμε day in-day out το ίδιο(άντε 2) jean μέχρι να λιώσει και η τελευταία κλωστή που το συγκρατεί πριν πέσει.

Γι'αυτό, respeκt στο καραβόπανο.

• Like 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γνωριζει κανεις, αν τα 'νουμερα' στα levis, ειναι τα 'ιδια' , 'στανταρντ', αναμεσα στις 'σειρες΄, και σε διάφορα χρόνια;

Τι εννοω;

Αν ξερω οτι στο 501 φοραω το 33, μπορω να υποθεσω χωρις να κανω λαθος και χωρις να πεσω εξω, οτι θα φοραω το 33 και σε καποια αλλη σειρα της levis? (πχ κοτλε)

Ή αλλάζει το νουμερο, για τον ιδιο ανθρωπο, αναλογα με την σειρα παντελονιων της levis?

Το ρωτω κατ' αντιστοιχια πχ με παπουτσια, που ξερω ας πουμε οτι στα timberland φορω 43. Σε οποιοδηποτε παπουτσι timberland.

Και οποιουδηποτε ετους(χαζο ακουγεται αφου το ποδι δεν μεγαλωνει, αλλα το λεω γιατι το 43 σε timberland το εχω και παλια παπουτσια timberland δεκαετιας, και σε φετινα αγορασμενα). Σταθερη αξια.

Η ερωτηση μου ειναι σημαντικη γιατι:

αν οντως ξερω οτι στα levis φορω το ταδε νουμερο, και εχοντας φυσικα το ιδιο βαρος, τοτε μπορω να αγορασω αφοβα και μεσω internet.

Αν ομως, αλλαζει το νουμερο της levis σε καθε σειρα, τοτε αναγκαστικα μονο απο καταστημα θα μπορω να αγορασω.

Τι ισχυει σε αυτο το θεμα;

Δημοσ.

προτιμω να παιρνω καινουργια και να τα αλλαζω(εξαλλου αλλαζει και η μοδα καθε χρονο).

Εννοειται πως υπαρχει απειρος κοσμος πια στις μερες μας.Ειμαι 20 χρονων και εχω jean και παντελονια και βερμουδες απο τοτε που ημουν στο λυκειο και τα φοραω ακομα επειδη μου αρεσουν.Δεν ασχολουμαστε με τη μοδα ενα μεγαλο μερος των αντρων,αλλα με το τι μας αρεσει.Θεωρω.

Δημοσ.

<p>Γνωριζει κανεις, αν τα 'νουμερα' στα levis, ειναι τα 'ιδια' , 'στανταρντ', αναμεσα στις 'σειρες΄, και σε διάφορα χρόνια;</p>

<p>Τι εννοω;</p>

<p>Αν ξερω οτι στο 501 φοραω το 33, μπορω να υποθεσω χωρις να κανω λαθος και χωρις να πεσω εξω, οτι θα φοραω το 33 και σε καποια αλλη σειρα της levis? (πχ κοτλε)</p>

<p>Ή αλλάζει το νουμερο, για τον ιδιο ανθρωπο, αναλογα με την σειρα παντελονιων της levis?</p>

<p> </p>

<p>Το ρωτω κατ' αντιστοιχια πχ με παπουτσια, που ξερω ας πουμε οτι στα timberland φορω 43. Σε οποιοδηποτε παπουτσι timberland.</p>

<p>Και οποιουδηποτε ετους(χαζο ακουγεται αφου το ποδι δεν μεγαλωνει, αλλα το λεω γιατι το 43 σε timberland το εχω και παλια παπουτσια timberland δεκαετιας, και σε φετινα αγορασμενα). Σταθερη αξια.</p>

<p> </p>

<p>Η ερωτηση μου ειναι σημαντικη γιατι:</p>

<p>αν οντως ξερω οτι στα levis φορω το ταδε νουμερο, και εχοντας φυσικα το ιδιο βαρος, τοτε μπορω να αγορασω αφοβα και μεσω internet.</p>

<p>Αν ομως, αλλαζει το νουμερο της levis σε καθε σειρα, τοτε αναγκαστικα μονο απο καταστημα θα μπορω να αγορασω.</p>

<p> </p>

<p>Τι ισχυει σε αυτο το θεμα;</p>

Είναι αναλογα τη φόρμα. Λογικά δεν θα υπάρχουν μεγαλες διάφορες.Καλύτερα να πας σε ενα κατάστημα με Levis να δοκιμασεις αυτό που θες για να είσαι σίγουρος οτι θα σου καθετε καλά.
  • Like 1
Δημοσ.

Εννοειται πως υπαρχει απειρος κοσμος πια στις μερες μας

Το ποστ του chris2060 είναι π.μ  (προ μνημονίου).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...