Προς το περιεχόμενο

dvd player για αμαξι

ixytiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους και χρονια πολλα,ψαχνω ενα dvd player για αμαξι το οποιο να εχει tv tuner για τηλεοραση και ενσωματωμενο gps,μηπως εχει κανενας κατι καλο υποψιν του?

Δημοσ.

Φιλε μου εαν σε ενδιαφερουν ολα αυτα , καλυτερα να παρεις το μηχανημα απο εξω με το 1/3 τις τιμης του που θα το βρεις εδω Ελλαδα....

Ολοι οι ελληνες πωλητες αγοραζουν απο εδω:

http://www.tradesolution.hk

Εκει θα βρεις τα παντα!

Δημοσ.
Φιλε μου εαν σε ενδιαφερουν ολα αυτα , καλυτερα να παρεις το μηχανημα απο εξω με το 1/3 τις τιμης του που θα το βρεις εδω Ελλαδα....

Ολοι οι ελληνες πωλητες αγοραζουν απο εδω:

www.tradesolution.hk

Εκει θα βρεις τα παντα!

Αυτο εδω

T265 7" Double Din Car DVD Player with Built-in GPS and Bluetooth

http://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp

Τι περιλαμβανει ??? Η οθονη τι μαρκα ειναι ???

Δημοσ.
Αυτο εδω

T265 7" Double Din Car DVD Player with Built-in GPS and Bluetooth

http://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp

Τι περιλαμβανει ??? Η οθονη τι μαρκα ειναι ???

Τι εννοεις , τι περιλαμβανει? Τι περιλαμβανει η συσκευασια?

Και επισης η οθονη δεν γνωριζω τι μαρκα ειναι. Δεν νομιζω οτι εχει σημασια κατι τετοιο ομως....

Δημοσ.
Τι εννοεις , τι περιλαμβανει? Τι περιλαμβανει η συσκευασια?

Και επισης η οθονη δεν γνωριζω τι μαρκα ειναι. Δεν νομιζω οτι εχει σημασια κατι τετοιο ομως....

Εννοω τι δυνατοτητες εχει η μοναδα ...mp3 , dvdv , ραδιο , tv tuner κλπ.

Δημοσ.

Αν του στείλεις email θα σου απαντήσει γρήγορα για ότι ενδιαφέρεσαι, αλλά με σπαστά Αγγλικά.

Καλό θα είναι να ψάξεις αν η συσκευή που θέλεις υποστηρίζει dual zone function.

Δηλαδή, να παίζει μουσική ενώ παρακολουθείς το GPS στην οθόνη γιατί δεν το υποστηρίζουν όλες οι συσκευές.

Κι εγώ κάτι τέτοιο ψάχνω αλλά σε 1 din.

Δημοσ.
Αν του στείλεις email θα σου απαντήσει γρήγορα για ότι ενδιαφέρεσαι, αλλά με σπαστά Αγγλικά.

Καλό θα είναι να ψάξεις αν η συσκευή που θέλεις υποστηρίζει dual zone function.

Δηλαδή, να παίζει μουσική ενώ παρακολουθείς το GPS στην οθόνη γιατί δεν το υποστηρίζουν όλες οι συσκευές.

Κι εγώ κάτι τέτοιο ψάχνω αλλά σε 1 din.

Ευχαριστω.Πληροφοριακα ρωταω μιας και εχω και στα δυο αμαξια τετοιο συστημα της Kenwood αλλα χωρις πλοηγηση.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

σε λίγες μέρες θα πάρουμε το νέο τογιοτα γιάρις του 2009 και με στοχο το gps ενα ηλεκρολογος εκτος toyota ειπε στον πατερα μου πως για να του βαλει gps με ενσωματωμένη θύρα usb, bluetooth και dvd, tv και ενα προγραμμα που οταν παρκαρεις σου δειχνει στην οθονη τι υπαρχει πισω απο το αμάξι, θέλει 1000 ευρώ..δεν είναι πολλά????σε σχέση με αυτά που είδα στη σελίδα που προτείνετε..αλλά αν το αγοράσουμε εμείς ποιός θα το εγκαταστήσει και πως θα ξέρουμε ποιο είναι το καλύτερο..και κάτι ακόμη...αυτό το πραγμα και την κάμερα που βοηθάει στο παρκάρισμα είναι καλύτερο από τους αισθητήρες παρκαρίσματος????ευχαριστώ προκαταβολικά..

Δημοσ.
σε λίγες μέρες θα πάρουμε το νέο τογιοτα γιάρις του 2009 και με στοχο το gps ενα ηλεκρολογος εκτος toyota ειπε στον πατερα μου πως για να του βαλει gps με ενσωματωμένη θύρα usb, bluetooth και dvd, tv και ενα προγραμμα που οταν παρκαρεις σου δειχνει στην οθονη τι υπαρχει πισω απο το αμάξι, θέλει 1000 ευρώ..δεν είναι πολλά????σε σχέση με αυτά που είδα στη σελίδα που προτείνετε..αλλά αν το αγοράσουμε εμείς ποιός θα το εγκαταστήσει και πως θα ξέρουμε ποιο είναι το καλύτερο..και κάτι ακόμη...αυτό το πραγμα και την κάμερα που βοηθάει στο παρκάρισμα είναι καλύτερο από τους αισθητήρες παρκαρίσματος????ευχαριστώ προκαταβολικά..

Προφανως εννοει κινεζικο με 1000 ευρω αλλα ειναι πολυ ακριβο για no name και πολυ

φτηνο γαι επωνυμο.Για επωνυμο με οθονη Kenwood και tv tuner με συστημα πλοηγησης navibox που δεχεται destinator και οχι μονο να υπολιγιζεις στα 1500 ευρω. Αλλα θα εισια σιγουρος οτι δουλευει και δουλευει σωστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...