Προς το περιεχόμενο

σύνδεση λαπτοπ σε ιντερνετ

newfather

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω desktop που είναι συνδεδεμένο με ιντερνετ με καλωδιακό μόντεμ και έχω κι ένα λαπτοπ με wireless. Τι πρέπει να κάνω για να συνδεσω και το λαπτοπ με ιντερνετ?

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχω desktop που είναι συνδεδεμένο με ιντερνετ με καλωδιακό μόντεμ και έχω κι ένα λαπτοπ με wireless. Τι πρέπει να κάνω για να συνδεσω και το λαπτοπ με ιντερνετ?

Μπορώ να σκεφτώ τα παρακάτω

1. Να πάρεις ένα ασύρματο modem
  2. Να πάρεις ένα modem μα παραπάνω από μία Ethernet θύρες
  3. Να πάρεις ένα hub και να συνδέσεις και τους δύο υπολογιστές πάνω σε αυτό
  4. Να πάρεις ένα cross-over καλώδιο και μία δεύτερη κάρτα δικτύου για τον desktop υπολογιστή και να μοιράζεις το Internet από εκεί

Νομίζω αυτά....αν σκεφτώ κάτι άλλο θα το κάνω edit

Μακράν η πιο σωστές λύσεις είναι οι (1),(2)

Δημοσ.

Τo access point θα πρέπει να το συνδέσεις πάνω στο ήδη υπάρχον usb modem και από εκεί να διαμοιοράζεις την σύνδεση. θεωρώ ότι μακράν η καλύτερη λύση είναι αυτή του wireless modem-router. Αλωστε γιατί να δώσεις τα ίδια χρήματα για access point ενώ μπορείς να πάρεις router?

βρες ένα οικονομικό, κοίτα και τις αγγελίες εδώ για κανένα μεταχειρησμένο ή αχρησημοποίητο καθώς με τις νέες adsl συνδέχεις πολλοί έχουν και δεύτερο και είσαι μια χαρά. Το usb που έχεις κράτα το για καβάτζα. Μηχανήματα είναι κάτι μπορεί να τύχει.

Δημοσ.
το λαπτοπ έχει wireless αλλά το desktop δε χρειάζεται κάποια κάρτα για wireless modem?

Απλό είναι το πράγμα. Θα βάλεις το router δίπλα στο σταθερό όπως έκανες μέχρι πρότεινος με το modem σου. Ο σταθερός θα συνεχίζει να είναι συνδεδεμένος ενσύρματα με το router πλέον, ενώ το laptop θα συνδέεται ασυρματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...