SOWHAT Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Παιδιά, ψάχνω ένα τηλέφωνο ενσυρματο που το καλώδιο να ΜΗΝ είναι συνδεδεμένο με τη βάση... Θέλω να μην είναι μάρκα με εκαψες... Παλιά είχαμε πάρει κατι GENERAL ELECTRIC που ήταν τύπου γόνδολας και το καλώδιο ήταν όπως σας λέω... Αλλά δεν ως τώρα δεν μπορεσα να εντοπίσω κάτι ανάλογο... Ας είναι και άλλη μάρκα δεν με πειράζει, αν έχετε να προτείνετε κάτι ανάλογο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 ΑΝ καταλαβα σταθερο τηλ με ασυρματο ακουστικο ????
vasso286 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Αν το καλώδιο είναι ανεξάρτητο από τη βάση, πού καταλήγει? (βρίστε με δεν έχω πρόβλημα κατά καιρούς δεν μου κόβει καθόλου)
antonl Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Χωρίς να έχω κάτι να προτείνω, εγώ κατάλαβα πως θες ένα τηλέφωνο που το καλώδιo του ακουστικού συνδέεται απευθείας στον τοίχο. Do we have a winner anywhere here?
SOWHAT Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Χωρίς να έχω κάτι να προτείνω, εγώ κατάλαβα πως θες ένα τηλέφωνο που το καλώδιo του ακουστικού συνδέεται απευθείας στον τοίχο.Do we have a winner anywhere here? And the winner is antonI Να 'σαι καλά με έπιασες! Αυτό...Δηλαδή ότι η βάση δεν έχει καλώδιο εννοώ καλέ...ωστε να επιτρέπει περισσότερη ευχέρεια κινήσεων μέσα στο δωμάτιο... Για ασύρματα ούτε λόγος...Δεν τα συμπαθώ ούτε αυτά ούτε την ακτινοβολία τους!
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 And the winner is antonIΝα 'σαι καλά με έπιασες! Αυτό...Δηλαδή ότι η βάση δεν έχει καλώδιο εννοώ καλέ...ωστε να επιτρέπει περισσότερη ευχέρεια κινήσεων μέσα στο δωμάτιο... Για ασύρματα ούτε λόγος...Δεν τα συμπαθώ ούτε αυτά ούτε την ακτινοβολία τους! Αρα ενσωματωμενο ακουστικο με την βαση ...Ετσι ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.