Προς το περιεχόμενο

Celeron M440 η P4 3.0GHZ

pth76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να ρωτησω επειδη δεν γνωριζω απο notebook επεξεργαστες και θελω να παρω εναν μεταχειρισμενο. Ποιος εχει τον πιο καλο ο Celeron η ο Pentium?

Δημοσ.

Όπως είπε και ο alex2005 δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ως προς την απόδοση. Χοντρικά ο P4 (που δε νομίζω να είναι mobile επεξεργαστής) έχει διπλάσια ταχύτητα από τον Celeron.

Στα συν του Celeron είναι οι χαμηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις και οι μικρότερες (λογικά - δεν το χω ψάξει) θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Είχα έναν HP με έναν celeron M στα 1.4 GHz. Αυτός ο επεξεργαστής βασιζόταν πάνω στον Pentium M και δεν είχε καμία σχέση με τους απλους Celeron.

Ο Μ440 είναι ένας core solo με μειωμένη L2 cach και τρέχει στα 1.86 GHz. Τεχνολογικά, είναι πολύ ανώτερος απο τους Ρ4 και δεν θα μου έκανε εντύπωση να έχει και παρόμιες επιδώσεις (ή και καλύτερες).

Το σίγουρο είναι πως ο Μ440 είναι CPU για Laptop ενω ο Ρ4 δεν κάνει ούτε για Desktop!! :D

Δημοσ.
Είχα έναν HP με έναν celeron M στα 1.4 GHz. Αυτός ο επεξεργαστής βασιζόταν πάνω στον Pentium M και δεν είχε καμία σχέση με τους απλους Celeron.

Ο Μ440 είναι ένας core solo με μειωμένη L2 cach και τρέχει στα 1.86 GHz. Τεχνολογικά, είναι πολύ ανώτερος απο τους Ρ4 και δεν θα μου έκανε εντύπωση να έχει και παρόμιες επιδώσεις (ή και καλύτερες).

Το σίγουρο είναι πως ο Μ440 είναι CPU για Laptop ενω ο Ρ4 δεν κάνει ούτε για Desktop!! :D

Μα και ο p4 που αναφερω τον φοραει ενας hp pavillion. Ειναι εταιριας ενοοω.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι θελει να σου πει πως ο P4 ειναι Desktop εκδοση και καιει πολυ παραπανω ρευμα (= μεγαλυτερες θερμοκρασιες, μειωμενη διαρκεια μπαταριας)

Δημοσ.

ΓΙα μένα στην εποχή των 2 πηρυνων με χαμηλο κόστος δεν αξίζει τον κόπο να το συζητούμε, αφού μπορει να αγοράσεις κατι με πολυ΄χαμηλό κόστος ακομα και φορητό κατω απο 500 ευ΄ρω..

Δημοσ.

ναι αλλα αν εδινες ενα δευτερο η τριτο μηχανημα που εχεις που δεν κοστιζει πανω απο 130 ευρω μαζι με οθονη (crt) και επαιρνες ενα απο τα δυο notebook?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...