hackerW32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 οταν ο ανθροπος εχει φαντασια... κανει θαυματα! dvd rom δεν εχει?
nick#18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω νομιζω πως αυτο το κουτακι δεν υπαρχει πλεων και αυτο το pc στεγαζετε σε κανονικο κουτι
hackerW32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 τι το έβγαλε απο το κουτι των παπουτσιών? ενα τετιο ανεμιστήρα να βαλει... ---------- Προσθήκη στις 00:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:46 ---------- τώρα σου βάζω ιδέες...
CaptainHog Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 τωρα εμενα μου βαζετε ιδεες..και οτι ειχα πει να σταματισω με τα κουτια...αυτο με τον καδο μου αρεσε...τεσπα.κατι εχω στα σκαρια και το χω παρατησει.λεω να το ξανα πιασω στα χερακια μου....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και αντέχει μια χαρά υποθέτω Nαι οσο κρατησε ηταν απερκεστατο και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στατικου ηλεκτρισμου, λοιπου ηλεκτρικου προβληματος, προβληματος ασταθειας ή θερμοκρασιων. DVD-ROM δεν ειχε γιατι δεν χρειαζοταν. Ο,τι ηθελα να περασω σε DVD το περναγα μεσω LAN και αντιγραφικου απο αλλο PC. Και οχι, δεν υπαρχει πλεον μιας και τα PC μεταφερθηκαν στο δωματιο μου οπου υπαρχει χωρος. Απορω παντως πού το ξεθαψατε το θεματακι αυτο. PS: Ο επεξεργαστης αυτος καθεται πλεον στο τεταρτο PCάκι μου, με μια nvidia 9500GT και παιζει full hd χωρις κανενα ζορι. Σηκωνει και ανετα τα 7.
nikolakisgk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Εγώ έβαλα με την παραπάνω διαδικασία το pc μου στο συρτάρι του θρανίου μου.
stavrakas85 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Κορυφαίο! Λέτε να το κάνω στο κουτί απο τα σοκολατάκια;;;
nick#18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Κορυφαίο! Λέτε να το κάνω στο κουτί απο τα σοκολατάκια;;; Με καπια πλατφορμα βασισμενη σε atom να φανταστω ?
Jastonas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Καμιά ιδέα ή κάποιο ελληνικό site που να δείχνει πως μπορείς να φτιάξεις ένα ωραίο φτηνό κουτάκι; Π.χ. από plexiglass?
mokas1234567 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Oκ λοιπόν....Το project σου είναι άψογο, οικονομικότατο και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ... Αυτό δεν ζητάς να ακούσεις.... Ορίστε το είπαμε.... Εμπρός όλοι στο δρόμο των χάρτινων κουτιών, και ας λείπουμε και για διακοπές...αφού είναι και πιο οικονομικό... Εγώ πάντως αν έμενα στην ίδια πολυκατοικία με σένα και γνώριζα την κατασκευή σου, αν δεν άλλαζες το κουτί, θα έψαχνα νομικές διεξόδους... Σόρρυ κιόλας.... Δεν πας καλα εσυ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Καμιά ιδέα ή κάποιο ελληνικό site που να δείχνει πως μπορείς να φτιάξεις ένα ωραίο φτηνό κουτάκι; Π.χ. από plexiglass? εσύ φταις, τώρα θα έκραζα για φτυάρι...
Jastonas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 εσύ φταις, τώρα θα έκραζα για φτυάρι... Δεν κατάλαβα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 αστειευόμουν για το τι θα έκανα αν δεν υπήρχε το post σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.