Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δε φταιω γω που δε περνάς καμια βολτα απο το offtopic section! Θα διαπιστωνες οτι το μισο φορουμ εχει παρει εικονιδια και υπογραφες αλλων (υπομονη μερικες μερες και ολοι θα γυρισουμε στα κανονικα μας)
eSATA Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 παιδια φτιαχνω μια παρομοια κατασκευη...εχωντας βεβαια κλεψει την ιδεα απο georgeman:p:p:p:p Η απορια μου ειναι η εξης: Υπαρχει περιπτωση να παρει φωτια μια χαρτινη συσκευη οπως αυτη;:-) Ευχαριστω
p_under Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 να ομολογισω κ εγω την αληθεια μιας κ εκανε την αρχη ο eSATA κ εγω αντεγραψα την ιδεα κ ειμαι με εναν atom σε ενα χαρτοκουτι απο μητρικη ( asus της υπογραφης μου , οχι οτι κ οτι) υπαρχει τετοια περιπτωση? εγω το εχω μονωσει με ενα υλικο σαν αφρολεζ.αν το τελειωσω θα βαλω εδω καμοια φωτο ως ο κλωνος του GeorgeMan.
Alexisssss Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 παιδια φτιαχνω μια παρομοια κατασκευη...εχωντας βεβαια κλεψει την ιδεα απο georgeman:p:p:p:pΗ απορια μου ειναι η εξης: Υπαρχει περιπτωση να παρει φωτια μια χαρτινη συσκευη οπως αυτη;:-) Ευχαριστω Aν εχεις μονωσει τα παντα και εχεις νορμαλ θερμοκρασιες ΟΧΙ. Καλα θα κανεις να βαλεις γειωση και να μην την καταργησεις οπως ο georgeman. Και εγω προσπαθω να φτιαξω ενα custom case (οχι χαρτινο ομως) για να το εχω για το κατεβαστηρακι μου,αλλα δεν βλεπω να το τελειωνω
eSATA Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 δεν καταλαβαινω τι εννοειτε να μονωσω...ενα χαρτινο κουτι ειναι και μεσα εχω βαλει τροφοδοτικο χωρις να ξυλωσω το κουτι του ολοκληρο δλαδη την μητρικη και εναν σκληρο:p:p οταν το τελειωσωω θα βαλω κι εγω φοτο..παλευω ωρα:-)
p_under Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Aν εχεις μονωσει τα παντα και εχεις νορμαλ θερμοκρασιες ΟΧΙ.Καλα θα κανεις να βαλεις γειωση και να μην την καταργησεις οπως ο georgeman. Και εγω προσπαθω να φτιαξω ενα custom case (οχι χαρτινο ομως) για να το εχω για το κατεβαστηρακι μου,αλλα δεν βλεπω να το τελειωνω μην συζητησουμε για θερμοκρασιες στον atom ασε ειναι ψυχρος ,αλλα πως το γειωνουμε ?βασικα το εχω σε χαρτι αλλα τωρα που θα παω στο αλλο σπιτι μου ( φοιτητης ειμαι ) θα κανω κατι με ξυλο στο εργαστηριο του πατερα μου .
eSATA Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 εμενα ειναι P4 3.2 ...θα ψηνεται το κοβω στεγνα αν δουλεψει τελικα τον κατεβαζω 2ghz
p_under Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 k 2 ghz πολυ ειναι, οσο πιο κατω παει βαλε τον .αλλα δεν νομιζω οτι κερδιζεις τοσο πολυ απο το underclock , για κατεβαστηρι p4 3.2?
Alexisssss Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 p_under@:Αν θες να γειωσης την μητρικη σου θα πρεπει να τραβηξεις ενα καλωδιακι απο μια βιδα της και να ''στερεωσεις'' σε μια βιδα του τροφοδοτικου σου. eSATA@:Δεν ξερω αν θα ψυνεται αλλα ο p4 φημιζεται για τις σχετικα υψηλες θερμοκρασιες του.Τι να σου πω;Εγω δεν θα εμπιστευομουν τπτ μεσα σε ενα χαρτινο κουτι αν σχετιζεται με ρευμα.
eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 k 2 ghz πολυ ειναι, οσο πιο κατω παει βαλε τον .αλλα δεν νομιζω οτι κερδιζεις τοσο πολυ απο το underclock , για κατεβαστηρι p4 3.2? εισαι καλα; θα κοιμαμαι και θα εχω τον P4 στο χαρτοκουτακι να κατεβαζει;:p απλα φτιαχνω ενα πισακι να περναει η ωρα με εξαρτηματα που μου περισευουν:-) για κατεβαστηρι εχω το λαπτοπ μου Hp dv5 :-)
@topos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 p_under@:Αν θες να γειωσης την μητρικη σου θα πρεπει να τραβηξεις ενα καλωδιακι απο μια βιδα της και να ''στερεωσεις'' σε μια βιδα του τροφοδοτικου σου. Για ποιο λογο να το συνδεσεις στο τροφοδοτικο?Τι επιτυγχανεις πρακτικα ετσι?(δεν διαφωνω μαζι σου,απλα δεν το πολυπιανω..) Προσωπικα θα προτιμουσα να φτιαξω κατι σε ξυλινο η μεταλλικο κουτι,η να πετσοκοψω κανενα περισευουμενο παρα να χρησιμοποιησω χαρτι... Απο την αλλη του george_man του δουλευει αρκετο καιρο ετσι και απο οτι ειχε αναφερει(αν δεν κανω λαθος) ο πατερας του ειναι ηλεκτρονικος και ειχε δωσει το ok..
eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Αν θες να γειωσης την μητρικη σου θα πρεπει να τραβηξεις ενα καλωδιακι απο μια βιδα της και να ''στερεωσεις'' σε μια βιδα του τροφοδοτικου σου. αυτο δεν το καταλαβα...:-) το εξηγεις λιγο;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Η γειωση υποτιθεται μπαινει στο πλαισιο του τροφοδοτικου, ετσι ωστε να ακουμπαει αυτο με τη σειρα του το μεταλλικο Case ολοκληρο. Εφοσον ομως το Case ειναι χαρτινο, δε βρισκω καποια ουσιωδη χρηση. Στους 6 μηνες που το χρησιμοποιουσα δεν δημιουργηθηκε το παραμικρο προβλημα. Μονο αρνητικο οι θερμοκρασιες των δισκων το καλοκαιρι, για ευνόητους λογους. Οποτε, παιδια, μια μεταλλικη κατασκευη τετοια, με ΕΝΑΝ δισκο, ειναι ταμαμ. Αλλα αν ειναι μεταλλικη, ΧΙΛΙΕΣ φορες περισσοτερη προσοχη για βραχυκυκλωματα! Edit: Αχχχ τι μου το θυμισατε τωρα το πρωην κατεβαστηρακι μου! Σα σκυλι δουλευε στο ραφακι του 6 μηνες
eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 το τροφοδοτικο εγω το εχω βαλει ολοκληρο:p τωρα σκεφτομαι πως να στερεωσω το σκληρο...αυριο φωτογραφιες:-)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μα η ολη ιστορια εγινε γιατι ηθελα να χωρεσω στον διαθεσιμο χωρο ΚΑΙ το τροφοδοτικο. Αν το εβαζα ολοκληρο θα ειχα εν τελει +10 cm πλατος, μεγαλη διαφορά. Τοσο μεγαλη, που δε θα χωραγε στο ραφι μου. Και αυτο αποτελεσε ουσιαστικά τη "μόντα" στο ολο project. Τωρα για σενα δε ξερω, φωτος αυριο ειπες Παντως τωρα μολις τελειωσω με τις εξετασεις ερχεται νεο project. Stay tuned
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.