GeorgeVls Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Λοιπον...αργα και σταθερα -Γραφεις στο 1ο ποστ σου οτι ηταν μπροστα απο την εποχη της γιατι και αλλες μετα ακολουθησαν το παραδειγμα της handheld καμερας και πως τοτε δεν την εκτιμησαμε -Σου απανταω οτι ο περισσοτερος κοσμος που δεν "εκτιμησε" το BWP ηταν λογω της ταινιας ΚΑΙ ΟΧΙ της τεχνοτροπιας της χειροκινητης καμερας ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ?Baby steps...Ολα τα αλλα περι της ιδιας της ταινιας δεν απευθυνονται αποκλειστικα σε σενα και ηρθαν στην ροη της συζητησης(ολες οι συζητησεις δεν ειναι στατικες) Οποτε ο μονος λογος αποδω και περα,αφου δεν θες να πιασουμε την ιδια την ταινια,για να μου απαντησεις ειναι εφοσον διαφωνεις και θεωρεις πως=>Οι περισσοτεροι που δεν τους αρεσε ηταν λογω της καμερας και πως αμα ειχε γυριστει με την νορμαλ λογικη θα τους αρεσε.Και με στοιχεια.Αυτα. Λοιπον ακου: 1ον δεν γραφω οτι το bwp κατακριθηκε μονο και μονο για την καμερα αλλα ηταν και αυτος ενας απο τους κυριους λογους. Αυτο ομως ειχε και ως αντιτιμο αλλοι να το λατρεψουν γιατι προσφερε ρεαλιστικοτητα. Και οταν λεω δεν εκτιμηθηκε δεν εννοω απο εμπορικους λογους αλλα κυριως απο κριτικες που σε πολλους δεν αρεσε αυτο αλλα και απο αλλες ταινιες εφοσον δεν αντιγραφοταν αυτο το στυλ, ενω τωρα γινεται χαμος. 2ον Ακουσες να λεω εγω οτι δεν τους αρεσε μονο και μονο για την καμερα? Και αυτος ηταν ο μονος λογος που διχασε? Ας μην λεμε οτι θελουμε. Και μπορεις να δεις στο topic να λενε και ΑΛΛΟΙ λενε για τον τροπο γυρισματος της και οτι δεν ειναι τεχνασματα του μυαλου μου ολα αυτα. Τωρα καταλαβες? Κατσε να στο ξαναπω. Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ! ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! Ok τωρα?
KaizerSoze Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Post#1 Ποσο μπροστα μπορει λοιπον να ηταν το the blair witch project απ την εποχη του? Οταν χαντακωθηκε οσο πολυ λιγες ταινιες, διχασε, και κυριως κατακριθηκε για την καμερα στο χερι? 9 χρονια μετα βλεπουμε να κοπιαρετε πολυ ωραια, βλ. cloverfield, rec etc και οχι μονο στον τροπο γυρισματος αλλα και στο τελος του! . Λοιπον ακου:1ον δεν γραφω οτι το bwp κατακριθηκε μονο και μονο για την καμερα αλλα ηταν και αυτος ενας απο τους κυριους λογους. Αυτο ομως ειχε και ως αντιτιμο αλλοι να το λατρεψουν γιατι προσφερε ρεαλιστικοτητα. Και οταν λεω δεν εκτιμηθηκε δεν εννοω απο εμπορικους λογους αλλα κυριως απο κριτικες που σε πολλους δεν αρεσε αυτο αλλα και απο αλλες ταινιες εφοσον δεν αντιγραφοταν αυτο το στυλ' date=' ενω τωρα γινεται χαμος. 2ον Ακουσες να λεω εγω οτι δεν τους αρεσε μονο και μονο για την καμερα? Και αυτος ηταν ο μονος λογος που διχασε? Ας μην λεμε οτι θελουμε. Και μπορεις να δεις στο topic να λενε και ΑΛΛΟΙ λενε για τον τροπο γυρισματος της και οτι δεν ειναι τεχνασματα του μυαλου μου ολα αυτα. Τωρα καταλαβες? Κατσε να στο ξαναπω. Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΕ! ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! Ok τωρα? [/quote'] Τωρα, μαλιστα, τωρα οκ(ασχετο που κανεις ενα τοπικ με 1ο ποστ στο οποιο αναφερεις ΜΟΝΟ το θεμα της καμερας και υποθετω στηριζεσαι σε ενα "κυριως" για να πεις "Εγω δεν ειπα μονο". Σαν να κανω εγω ενα τοπικ "Η καταντια του Παναθηναικου" και στο οποιο στο 1ο ποστ μιλαω μονο για τον Τζιγγερ και επειδη εγραψα ενα "κυριως" μετα να λεω "Α, εγω δεν μιλησα μονο για τον Τζιγγερ")
GeorgeVls Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Post#1 Τωρα, μαλιστα, τωρα οκ(ασχετο που κανεις ενα τοπικ με 1ο ποστ στο οποιο αναφερεις ΜΟΝΟ το θεμα της καμερας και υποθετω στηριζεσαι σε ενα "κυριως" για να πεις "Εγω δεν ειπα μονο". Σαν να κανω εγω ενα τοπικ "Η καταντια του Παναθηναικου" και στο οποιο στο 1ο ποστ μιλαω μονο για τον Τζιγγερ και επειδη εγραψα ενα "κυριως" μετα να λεω "Α, εγω δεν μιλησα μονο για τον Τζιγγερ") Ρε φιλε μου καλε, κοιτα τι λεει το τοπικ? Ποσο μπροστα μπορει να ηταν το The blair witch project απ την εποχη του? Εδω περα σκοπος μου δεν ηταν να αναλυσω την ταινια. Αλλα τον τροπο γυρισματος της που ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του. Και αν τοτε δεν αντιγραφτηκε, τωρα μετα απο 9 χρονια γινεται χαμος. Γιατι να πω τα μειον της ταινιας λοιπον οταν κανω ενα τοπικ για να μιλησω για την καινοτομια που εισηγαγε? Που ηταν η καμερα και ο τροπος γυρισματος της? Τεσπα, το ιδιο πραγμα λεμε, απλα δεν καταλαβες καλα το τοπικ. Εδω δεν μιλαω για το αν ηταν καλο η΄ οχι το the blair witch project, [αν ηταν ετσι θα εκανα ενα τοπικ με ονομα THE BLAIR WITH PROJECT] απλα μιας και την αναφερα την ταινια στην αρχη ειπα να πω και την γνωμη μου. Εδω μιλαμε για το ποσο μπροστα ηταν. Οκ?
slipknot Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Συγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω να γίνεται χαμός.2-3 ταινίες βλέπω να βγαίνουν με παρόμοιο τρόπο,εκτός κι αν είμαι τόσο πίσω και έχουν βγει πολύ περισσότερες.Αυτές οι 2-3 ταινίες μπροστά στις τόσες ταινίες που βγαίνουν ετησίως είναι ένα τίποτα.
frenzy Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Καλά κι ο Κοκκινόπουλος με κάμερα στο χέρι γυρίζει δεν νομίζω να έχει στο μυαλό του το blair witch όμως...
KaizerSoze Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ρε φιλε μου καλε, κοιτα τι λεει το τοπικ? Ποσο μπροστα μπορει να ηταν το The blair witch project απ την εποχη του? Εδω περα σκοπος μου δεν ηταν να αναλυσω την ταινια. Αλλα τον τροπο γυρισματος της που ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του. Και αν τοτε δεν αντιγραφτηκε, τωρα μετα απο 9 χρονια γινεται χαμος. Γιατι να πω τα μειον της ταινιας λοιπον οταν κανω ενα τοπικ για να μιλησω για την καινοτομια που εισηγαγε? Που ηταν η καμερα και ο τροπος γυρισματος της? Τεσπα, το ιδιο πραγμα λεμε, απλα δεν καταλαβες καλα το τοπικ. Εδω δεν μιλαω για το αν ηταν καλο η΄ οχι το the blair witch project, [αν ηταν ετσι θα εκανα ενα τοπικ με ονομα THE BLAIR WITH PROJECT] απλα μιας και την αναφερα την ταινια στην αρχη ειπα να πω και την γνωμη μου. Εδω μιλαμε για το ποσο μπροστα ηταν. Οκ? Ρε παλικαρι μου, επειδη εχω και τα αλλα τα καμαρια με την πρασινη φανελα να δω, εκανες ή δεν εκανες ενα τοπικ με νοημα "ειναι παρεξηγημενο και μπροστα απο την εποχη του το BWP' και στο πρωτο ποστ ο μονος λογος που αναφερεις απο αυτους που κατα την γνωμη σου "παρεξηγηθηκε και διχασε τοτε" ειναι η καμερα στο χερι? Ε, σε αυτο σου απαντησα πως ακομα και τοτε δεν παρεξηγηθηκε για την καμερα την ιδια και πως αν διχασε ηταν περισσοτερο σε στυλ "ενταξει, καλο αυτο με την καμερα, τιποτα αλλο ομως ή μονο αυτο ηρθαμε να δουμε" Συμφωνουμε σε αυτα γιατι βαρεθηκα?
frenzy Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Λοιπόν για να εξηγούμαστε lol: είχε κάμερα στο χέρι, και ήταν ψευδοντοκυμαντέρ-θρίλερ. Αυτά έχουν ξαναγίνει πολλάκις πριν από αυτό. Τωρα με αυτά τα στοιχεία σε συνδυασμό με το γεγονός πως στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση, κλείστε το θεματάκι με επιλόγους σιγά σιγά γιατί η συζήτηση εδώ και 50 ποστ επαναλαμβάνεται.
GeorgeVls Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ρε παλικαρι μου, επειδη εχω και τα αλλα τα καμαρια με την πρασινη φανελα να δω, εκανες ή δεν εκανες ενα τοπικ με νοημα "ειναι παρεξηγημενο και μπροστα απο την εποχη του το BWP' και στο πρωτο ποστ ο μονος λογος που αναφερεις απο αυτους που κατα την γνωμη σου "παρεξηγηθηκε και διχασε τοτε" ειναι η καμερα στο χερι?Ε, σε αυτο σου απαντησα πως ακομα και τοτε δεν παρεξηγηθηκε για την καμερα την ιδια και πως αν διχασε ηταν περισσοτερο σε στυλ "ενταξει, καλο αυτο με την καμερα, τιποτα αλλο ομως ή μονο αυτο ηρθαμε να δουμε" Συμφωνουμε σε αυτα γιατι βαρεθηκα? Ρε αγορι μου ποιος ο λογος να πω και αλλα πραγματα που διχασαν την ταινια, οταν θελω να επικεντρωθω στην καμερα και στον τροπο ληψης? Αναφερω μονο την καμερα(αλλα δεν λεω οτι ηταν ο μονος λογος που διχασε) γιατι η καμερα ειναι αυτη που αντιγραφεται τωρα και η γ@μημενη αυτη καμερα ειναι η ΟΥΣΙΑ του τοπικ. Κατα τα αλλα οκ συμφωνουμε. -=Γαμω τις καμερες μου γαμω! Υ.Γ. Να δεις τα καμαρια με την πρασινη φανελα? Grr!!
kfyros Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Την είχα δει στο σινεμά την ταινία τότε που βγήκε, και μάλιστα όταν την είδα πίστευα ότι η ιστορία ήταν αληθινή (μόνο αυτό άξιζε τελικά) . Παρόλα αυτά, αν και σε έβαζε σε ένα mood τρόμου, ζαλίστηκα ρε γαμώτο με την κωλοκάμερα που πήγαινε πέρα δώθε δύο ώρες.:-) Όταν μάθεις ότι ήταν παραμύθι όλο αυτό, τότε λες ότι ήταν μεγάλη μ@λ... η ταινία. Ούτε στο dvd club δε θα τη νοίκιαζα για να τη δω...
livewire Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ένιωσες εξαπατημένος έ? You have to give 'em that, hehe!
kfyros Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ένιωσες εξαπατημένος έ? You have to give 'em that, hehe! Όχι , απλά αν δεν είναι αληθινές οι λήψεις , αλλά σκηνοθετημένες , δεν προσφέρουν τίποτα κινηματογραφικά . Είναι πολύ κακή δουλειά μάλιστα. Είναι σαν να πάρω εγώ μια κάμερα και να την κουνάω πέρα δώθε τρέχοντας, και με κακές λήψεις (να μην κοιτάζω καν το viewfinder). Ε, δεν θα πάει να το δει αυτό κανένας.. Αν όμως καταγράψω ένα πραγματικό γεγονός, πχ επιβάτης σε ένα πλοίο που πρόκειται να ναυαγήσει , και το βγάλω σε ταινία, θα γίνει της πουτάνας... Αυτό δεν κάνουν και στις ειδήσεις στην tv ??
livewire Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Όχι , απλά αν δεν είναι αληθινές οι λήψεις , αλλά σκηνοθετημένες , δεν προσφέρουν τίποτα κινηματογραφικά . Είναι πολύ κακή δουλειά μάλιστα. Είναι σαν να πάρω εγώ μια κάμερα και να την κουνάω πέρα δώθε τρέχοντας, και με κακές λήψεις (να μην κοιτάζω καν το viewfinder). Ε, δεν θα πάει να το δει αυτό κανένας.. Αν όμως καταγράψω ένα πραγματικό γεγονός, πχ επιβάτης σε ένα πλοίο που πρόκειται να ναυαγήσει , και το βγάλω σε ταινία, θα γίνει της πουτάνας... Αυτό δεν κάνουν και στις ειδήσεις στην tv ?? Exactly . Δεν παίζεις σωστά. Μου παίρνεις τα επιχειρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.