Προς το περιεχόμενο

Συστημένο Εξωτερικού & 'Μαγείρεμα'

Philippos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι,

θέλω να κάνω το εξής: είμαι δεσμευμένος από ένα πανεπιστήμιου του εξωτερικού να τους στείλω κάτι μέχρι 1 Μαΐου, το οποίο το θέλουν και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω ειδικής online φόρμας. Το θέμα είναι το εξής: λόγω ατυχών οικογενειακών προωλημάτων, η εργασία δεν είναι έτοιμη ακόμα... Έπρεπε ήδη να την έχω στείλει για να είναι σήμερα εκεί. Και σκέφτηκα το εξής: μπορώ να την κάνω upload κανονικά (προλαβαίνω μέχρι μεθαύριο), οπότε από ηλεκτρονικής άποψης θα είμαι μέσα στο deadline, αλλά από ταχυδρομείο πάπαλα.

Τι μαγειρεματάκι μπορώ να κάνω για να πω ότι το έστειλα συστημένο αλλά χάθηκε; Είμαι άσος στο Photoshop και μπορώ μέχρι και σφραγιδούλα να βγάλω (ή τελοσπάντων να μοιάζει με αυθεντικό) στην περίπτωση που μου ζητήσουν να τους στείλω την απόδειξη κατάθεσης. Το θέμα είναι τι γίνεται με τον αριθμό; Μπορούν να απευθυνθούν από Αγγλία στα Ελληνικά Τχρυδρομεία; Γνωρίζει κανείς τι γίνεται; Υπάρχει portal που να τσεκάρει κανείς τους κωδικούς των συστημένων του εξωτερικού;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..!

Δημοσ.
Υπάρχει η περίπτωση απλώς να τους εξηγήσεις ότι δε πρόλαβες. Και έχεις και 3 μέρες ακόμα.

Το κακό ότι λέει σαφώς πως θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη εκεί. Πρέπει να φτάσει μέχρι 1 Μαΐου...

Δημοσ.

φιλαρακι αν στειλεις κατι με ταχιδρομειο σου δινετε ενα αριθμος αποστολης ο οποιος σε περιπτοση που χαθει κατι τον ζητανε για την αποζημειωση και τα λοιπα.εκτος αμα παε και στειλεις κατι και γνωριζεις τον εργολαβο της περιοχης σου και χαθει εντελως τυχαια:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...