Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει αντρολόγος???

JohnnyDragon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Εχτες παρατήρισα κάτι που δεν μου άρεσε πολύ :X και δεδομένου της πολύ δραστήριας σεξουαλικής ζωής που κάνω (straight είμαι....), πρέπει να ομολογήσω ότι φοβίθικα πολύ... Βασικά δεν φοβίθικα...πανικοβλήθικα. :fear:

Επειδη όταν τα ακούμε για άλλους μας περνάμε στο ντούκου, και όταν τα παθαίνουμε εμείς ξάφνικά ξυπνάμε, πιστεύω πως θα έπρεπε να είμαστε πιο καλά πληροφοριμένοι.

Ερχομαι λοιπον εγώ σήμερα, να ρωτήσω το εξής. Επειδή θέλω να πάω σε ένα γιατρό σήμερα, αλλά δεν ξέρω σε τί γιατρό, ξέρει κανείς που πηγαίνει ο άντρας? Οι γυναίκες έχουν τον γυναικολόγο. Οι άντρες τι έχουν?? :rolleyes:

Μίλησα με μία φίλη μου και μου είπε πως οι άντρες πάνε σε ουρολόγο.

Αυτό που είδα όμως έμοιαζε με δερματικό. Άρα πάω σε δερματολόγο?

Ή μήπως υπάρχει άλλη κατηγορία ιατρών για αυτά τα θέματα???

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και να βλεπε το λιλι σου και να πεταγε κανα γελακι ε...

μμμμμμμμμμμμμμμμμμ

όντως δεν το βρίσκω πολύ καλή ιδέα....

ενώ άμα το πει άντρας του εξηγείσαι δύο φωνήεντα και στρώνει ενώ με την γυναίκα....

αυτή κάτι μπορεί να ξέρει

Δημοσ.

ωραια τοτε γιατι υπαρχουν αντρες γυναικολογοι?

για να καθεται ο αντρας να βλεπει το .... της καθε μιας?

και εξαλλου πιο ανετα δε θα ενιωθε μια γυναικα αν ο γυναικολογος της ηταν γυναικα?

υποτιθεται οτι οι γυναικες ειναι πιο ντροπαλες και δε το δειχνουν οπου κι'οπου.

γιατι λοιπον και στις 2 περιπτωσεις υπαρχουν μονο αντρες γιατροι?

αλλα ξερω πως σκεφτονται οι γυναικες, "σιγα μη καθομαι και κοιταω το που.... και το μου... του αλλονου/νης!"

Δημοσ.

Κοίτα εγώ το καλοκαίρι που είχα πάει στο ΙΚΑ σε δερματολόγο ήταν γυναίκα!! Κοπέλα βασικά!! :lol: :lol:

Κόλλησα στην αρχή αλλά μετα σκεφτικά πως δουλειά της είναι και σίγουρα θα έχει δει και άλλα! (ευτυχώς τότε δεν ήταν τίποτα τελικά!!)

Δημοσ.
και εξαλλου πιο ανετα δε θα ενιωθε μια γυναικα αν ο γυναικολογος της ηταν γυναικα?

Όχι. Για κάποιον λόγο που ούτε εγώ κατανοώ, νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια με άνδρες.

Δημοσ.

Τελικά πήρα τηλέφωνο στο 11880 (το 11888 είχε βλάβη και έπεφτε η γραμμή συνέχεια-τζάμπα η χρέωση :-( ) και βρήκα μερικά ιατρεία εδώ γύρω (όλες γυναίκες) και έκλεισα ραντεβού για το απόγευμα. :-) B)

Δημοσ.
Τελικά πήρα τηλέφωνο στο 11880 (το 11888 είχε βλάβη και έπεφτε η γραμμή συνέχεια-τζάμπα η χρέωση :-( ) και βρήκα μερικά ιατρεία εδώ γύρω (όλες γυναίκες) και έκλεισα ραντεβού για το απόγευμα. :-) B)

Δερματολογοι ή Ανδρολογοι ειναι οι γιατροι που εψαξες?

Δημοσ.

υποτιθεται οτι οι γυναικες ειναι πιο ντροπαλες και δε το δειχνουν οπου κι'οπου.

Μα δεν πας να κάνεις σεξ.Να εξεταστείς για ένα σοβαρό θέμα πας.

edit:Αλλαγή σύνταξης λόγω λογοκριμένης φρασεολογίας.Σόρρυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...