biscoto Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Τελικά πήρα τηλέφωνο στο 11880 (το 11888 είχε βλάβη και έπεφτε η γραμμή συνέχεια-τζάμπα η χρέωση ) και βρήκα μερικά ιατρεία εδώ γύρω (όλες γυναίκες) και έκλεισα ραντεβού για το απόγευμα. σαρεσει να δειχνεις το λιλι σου ε?? μπαγασακο!!
aledjo Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 και δεν μου λετε ρε παλικαρια τι θα πατε να τις πειτε ηρθα να μου τον πιασεις λιγο? οχι, να μου το μετρησει σε πληρη στυση διοτι αυτη ειναι το καταλληλο διεργετικο!
bolec Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 και δεν μου λετε ρε παλικαρια τι θα πατε να τις πειτε ηρθα να μου τον πιασεις λιγο? "Γιατρε η κοπέλα μου, μου λέει πως ο μήτσος μου έχει περίεργη γεύση και έχω ανησυχήσει. Εξετάστε το σας παρακαλώ":devil::devil:
sarithepunk Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Θα πρεπει να σκεφτει σοβαρα το επιτελειο του σαιτ απο ινσομνια να το μετονομασει σε χυσομνια..Πολλοι γκουζγκουνηδες μαζευτηκαν
JohnnyDragon Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 χαχαχαχαχα!!! δεν μπορω να κάνω διαφήμιση!!! παντως προς Χολαργό - αγια Παρασκευή ήταν!! Το γεγονός ότι όλοι οι δερματολόγοι που βρήκα ήταν γυναίκες ήταν τυχαίο! το 11880 μου έδωσε τα νούμερα :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.