PeLLoS-CooL Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος νε μάθω ποιος αριθμός με καλεί με απόκρυψη επειδή συνέχεια με παίρνουν και δεν μου μιλάνε Ελληνικό δίκτυο για IRC
tolis00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος νε μάθω ποιος αριθμός με καλεί με απόκρυψη επειδή συνέχεια με παίρνουν και δεν μου μιλάνε Δυστυχως δεν γινεται με τιποτα!!!Οποτε φαντασου πως ειναι καμια θαυμαστρια κ διασκεδασε το!!!!
sYn Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δυστυχως δεν γινεται με τιποτα!!!Οποτε φαντασου πως ειναι καμια θαυμαστρια κ διασκεδασε το!!!! Ή προσπαθούν να σε δολοφονήσουν ή να κλέψουν το σπίτι σου..
attanaze Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος νε μάθω ποιος αριθμός με καλεί με απόκρυψη επειδή συνέχεια με παίρνουν και δεν μου μιλάνε Πάρε τηλέφωνο την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών. Θα σου πουν "αν γίνεται" να στείλεις τα στοιχεία σου με φαξ σε κάποιον αριθμό για να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σου (θα εμφανίζεται δηλαδή ο αριθμός που σε παίρνει ακόμα και αν έχει απόκρυψη) για παλαιότερες κλήσεις θα πρέπει να κινηθείς δικαστικά.
attanaze Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δυστυχως δεν γινεται με τιποτα!!!Οποτε φαντασου πως ειναι καμια θαυμαστρια κ διασκεδασε το!!!! Ξέρεις πόσα σπίτια έχουν κλείσει για μερικές κλήσεις με απόκρυψη.
tolis00 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ξέρεις πόσα σπίτια έχουν κλείσει για μερικές κλήσεις με απόκρυψη. Ε... να προσεξει μην το μαθει η φιλη του η η γυναικα του!(εντελως εκτος θεματος!!!)
Dreamina Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Αν η εταιρία σου υποστηρίζει αυτό που σου είπανε τα παιδιά τότε να ξέρεις ότι είναι για συγκεκριμένες μέρες αυτή η άρση και όταν θα σε καλέσει κάποιος θα ακουστεί ένα ηχητικό μήνυμα που θα λέει ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ. κάπως έτσι πάνω κάτω. Δυστυχώς οι περισσότεροι που κάνουν φάρσες σταματάνε όταν ακούν αυτό και δεν τους βρίσκεις. Καλύπτοντε και αυτοί από το νόμο....
PETROS13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Από τη στιγμή που δεν μιλάνε τι σε πειράζει? an εχεις cosmocarta, με κάθε κλήση που σου κάνουν έχεις και bonus εισερχομένων κλήσεων...χεχε.. μην ξεχνάμε ότι ακόμα και τα καρτοτηλέφωνα εμφανίζονται τώρα πια με απόκρυψη...μπορεί να σε παίρνουν από οπουδήποτε....
light360 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Εμένα μου γίνεται κάτι άλλο τώρα τελευταία. Με καλούν περιμένω 3-4 δευτερόλεπτα πατάνε έναν αριθμό ,μάλλων τον δικό μου και ακούω κάτι αλες συνομιλίες, το κλείνω το ξανανοίγω και συνεχίζει να ακούγεται, δηλαδή η γραμή μου είναι κληστη και αν το πάρω είναι σαν να μιλάω.Ενα ενδεχόμενο είνα να μπλέκονται οι γραμές. Τηλεφωνία έχω τελλας
Berolinezos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εγώ έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο στην κινητή τηλεφωνία που ανήκω για να μάθω τον αριθμό που με πήρε με απόκρυψη και μου απάντησαν οτι δέν υπάρχει κανένας τρόπος.
vassar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εγώ έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο στην κινητή τηλεφωνία που ανήκω για να μάθω τον αριθμό που με πήρε με απόκρυψη και μου απάντησαν οτι δέν υπάρχει κανένας τρόπος. Τουλάχιστον στη Vodafone από ότι ξέρω πάς σε κατάστημα συμπληρώνεις μία αίτηση ότι και καλά σε παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη και σε απειλούν και μετά από ένα μήνα σου δίνουν λίστα με όλα τα νούμερα που σε έχουν πάρει με απόκρυψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.