Προς το περιεχόμενο

BattleForge

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:lol::lol: Είμαι βέβαιος...

δυστυχώς έπεσε λίγο περισσότερη δουλειά αυτές τις μέρες αλλά το σ/κ είναι κοντά ;)

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είπα σε έναν φίλο να κατεβάσει το demo (έπαιζε magic και warcraft μέχρι και πρόσφατος) και μετά από 2 games το αγόρασε. τα λέγαμε στο "βεντριλο" και μας άκουγε και ένας άλλος φίλος, και το πήρε καπάκι και αυτός :P

ωραίο παιχνίδι πάντως

ψαχνω: mountaineer, avatar of frost

Δημοσ.

Σήμερα έπαιζα με τετράδα στο advanced. Θέλει τρελή συνεργασία! Στο expert απλώς είναι απίστευτα δύσκολο! Δίνουν όμως καλά upgrades :)

Toufa κάνεις προώθηση το προϊόν βλέπω :P

To mountaineer δεν είναι τόσο καλό, πολύ χαμηλό fire-rate. Πάνε full-fire και πάρε το moloch :P

Αργότερα που θα βγάλουν κι άλλες εκδόσεις καρτών, ώστε να παίζουν άπειροι συνδυασμοί, θα είμαι πραγματικά φοβερό το παιχνίδι!

Άντε σαββατοκύριακο να μπούμε τετράδα να πάρουμε τα upgrade μας ;)

Δημοσ.

Χθές που είχα λίγο χρόνο έπαιξα για λίγη ώρα. Το game είναι εντυπωσιακό καθώς και τα spell του. Επαιζα με fire κάρτες και το nuke που κάνεις με ορισμένες είναι απίστευτο.

Αντέ να το μάθω άλλο λίγο για να αρχίσω το pvp :P.

Εσείς με τι deck παίζετε ανάμικτο η με ένα είδος από κάρτες?

Δημοσ.
Χθές που είχα λίγο χρόνο έπαιξα για λίγη ώρα. Το game είναι εντυπωσιακό καθώς και τα spell του. Επαιζα με fire κάρτες και το nuke που κάνεις με ορισμένες είναι απίστευτο.

Αντέ να το μάθω άλλο λίγο για να αρχίσω το pvp :P.

Εσείς με τι deck παίζετε ανάμικτο η με ένα είδος από κάρτες?

Αρχικά έπαιζα pvp με collection deck, fire & nature. Αφού έφαγα λίγο ξύλο :P και έμαθα στην πορεία κάποια πράγματα, το έχω γυρίσει σε tome deck (frost) όπου μου έχουν κάτσει κάποιες δυνατές καρτούλες και τα πάω καλούτσικα. Για pve πάντως συνεχίζω με τον αρχικό μου συνδυασμό.

Πάντως φέτος πρέπει να είναι η χρονιά των strategy, έρχεται και το demigod που φαίνεται επίσης πολύ ενδιαφέρον, tales of valor, starcraft 2... Λυπηθείτε μας :whistle:

Δημοσ.

Τις tome κάρτες από που τις βρίσκεις? Ολοκληρώνοντας αποστολές στο game? Γιατί παίζω με τις collection και μιλάμε στα duel μέ έχουν σκίσει. Μου την πέφτουν μέ κάτι mob που μου σκίζουν τα δικά μου αμέσως.

Γενικά παίζετε μικτό deck η μόνο με ένα είδος? Και πείτε και κανα build :P

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις διαλέγεις tome (1250 BF points) και ΠΡΙΝ ανοίξεις τα boosters (την έχω πατήσει γι'αυτό το λέω... :P ) φτιάχνεις νέο deck, διαλέγεις tome αντί για collection και voila.

Υπάρχουν κάποιες rare/ultrarare κάρτες που κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά, αν ο αντίπαλος έχει π.χ. sunderer δύσκολα τα πράγματα αν δεν έχεις κάτι αντίστοιχα δυνατό ή κάποιο counter.... Χθες έπεσα πρώτη φορά σε αντίπαλο με mark of the keeper και ψαχνόμουνα γιατί δεν του επιτίθενται οι δικοί μου. Μέχρι να καταλάβω το γιατί είχα χάσει και το παιχνίδι :P

Γενικά παίζω με μικτό, τώρα για καλά builds... θέμα προτίμησης είναι - ανάλογα βέβαια και τις διαθέσιμες κάρτες σου. Θέλει ψάξιμο και κατάστρωση στρατηγικής στο χτίσιμο του deck, που είναι ίσως το πιο εθιστικό κομμάτι του game.

Δημοσ.

Μου αρέσει αυτό με το deck γιατί μου θυμίζει λίγο guild wars όπου και εκεί έπρεπε να κάνεις την ίδια προσεκτική επιλογή spell από ένα πλήθος διαφορετικά.

Δημοσ.

BF από που παίρνεις? Και το gold σε τι χρησιμεύει που μαζεύεις από τα chest μέσα στο game? Πάντως ακόμα και με τις tome κάρτες τρώω ξήλο στα duel :P

Δημοσ.
BF από που παίρνεις? Και το gold σε τι χρησιμεύει που μαζεύεις από τα chest μέσα στο game? Πάντως ακόμα και με τις tome κάρτες τρώω ξήλο στα duel :P

Από λίγο που έπαιξα το demo αν κατάλαβα καλά με το gold κάνεις αναβαθμίσεις στις κάρτες σου.

Δημοσ.

To gold αυτή την στιγμή είναι μόνο για τις αναβαθμίσεις των καρτών σου.

BF αγοράζεις αν πας στο market place.(νομίζω εκεί)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...