Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρομαι να κάνω σύνδεση double play και μένω Χαλκίδα!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :-)

Ενδιαφέρομαι να κάνω σύνδεση double play και μένω επαρχία και συγκεκριμένα Χαλκίδα!!! Έχω σύνδεση Οτε και στο ίντερνετ Οτενετ στα 1mb.... τα έβαλα κάτω πάγια, τηλεφωνήματα κλπ και είδα ότι πληρώνω περισσότερα από μια σύνδεση.... double play! Με ενδιαφέρει σαφώς λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα συνδέσεως, (δεν είμαι υπερβολικός αλλά στα 8 είμαι υπέρ ικανοποιημένος!!!) και φυσικά με δωρεάν τηλέφωνα σταθερά υπεραστικά (διεθνή δεν με ενδιαφέρουν) και όχι πάγια οτε κλπ....

Στρέφομαι στην Φόρτεμ και στην Τελλάς... Όποιοι είστε από Χαλκίδα και γενικά από επαρχία, τι προτείνεται;;;; Αυτές οι εταιρίες έχουν οπτική ίνα;;; Κάποιος μου είπε ότι δεν έχουν και έχει μόνο ο Οτε και ή hol!!! Αληθεύει;;;;

"Ξέρω" τα κατά της κάθε εταιρείας από συζητήσεις κλπ. με σχεδόν ανύπαρκτη τεχνική εξυπηρέτηση κλπ, απλά ζητάω ΠΟΙΑ είναι η καλύτερη πάντα στην Χαλκίδα και επιτέλους να πληρώνω πιο λίγο στο ΟΤΕ!!!!

Τέλος εσείς που έχετε κάνει αυτή την σύνδεση, τα sms από σταθερό μπορεί να την καλύψει;;;; (αυτό σαν 2ον κριτήριο το έχω)

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας;;;;:shifty::shifty:

Δημοσ.

sms απο σταθερο οσο ξερω καμια δεν δινει περα απο τον οτε και το θεωρω αχρηστο γιατι ο οτε το χρεωνει περισσοτερο.καλυτερα το κινητο.β.η οπτικη ινα ειναι για το provider οχι για σενα οποτε μην παιρνεις χαρα για τις οπτικες.το ποσο ταχυτητα 8α πιασεις εξαρτατε απο το ποσο μακρια βρισκεσαι και ποιοτητα χαλκου.εγω τελλας δεν 8α πηγαινα με τιποτα.δεν υπαρχει καλυτερη στην χαλκιδα η καλυτερη στην αθηνα για τον απλο λογο οτι ο isp απλα εχει το dslam που εχει και στην αθηνα.το βασικο ειναι ο χαλκοςςςςςς.

Δημοσ.

Δηλαδή φίλοι μου, ποια μου προτείνεται;;;; Ποια θα έχω τα "λιγότερα" προβλήματα; Στο σταθερό δεν με ενδιαφέρουν οι διεθνείς κλήσεις....

Δημοσ.
Δηλαδή φίλοι μου, ποια μου προτείνεται;;;; Ποια θα έχω τα "λιγότερα" προβλήματα; Στο σταθερό δεν με ενδιαφέρουν οι διεθνείς κλήσεις....

ειναι πως θα σου κατσει και τι γραμμη εχεις απο πλευρα χαλκου.ολα σχετικα ειναι.πλεον ολοι δινουν δωρεαν διεθνη

Δημοσ.

Δηλαδή άλλο δίνουν σε τηλεφωνική αίτηση άλλο σε facetoface?

Ποιο είναι καλύτερο από τα 2???

Τα isdn/pstn ισχύουν και στους εναλλακτικούς??

Παραμένει το netmode για τις isdn?

Δημοσ.

δεν τα ξερω ακριβως αλλα μεχρι πριν λιγες μερες εξαρτατε που εκανες την αιτηση και ηταν αλλη αιτηση νομιζω .δεν τα ξερω ολα.το siemens ειναι το πιο σταθερο το d-link εχει το καλο οτι ειναι ασυρματο.ο εναλακτικος δεν εχει full llu se isdn μονο σε pstn.αν θες Isdn κρατας τον οτε για τηλεφωνια.

Δημοσ.

Τώρα με isdn είμαι αλλα αφού οι εναλλακτικοί έχουν μόνο Pstn τότε αναγαστικά θα πάω και εγώ σε pstn... έτσι δεν πάει?

Δημοσ.

Λίγο μπερδεύτηκα....

Επειδή δεν ξέρω από full llu. από shared llu και Pstn (αυτά μου φαίνονται κινέζικα) εγώ θέλω να παίρνω τηλ ελεύθερα και να έχω σταθερό όσο γίνεται πιο "μεγάλο" ιντερνετ. Δεν ξέρω από αυτά....δηλαδή για κάποιον που δεν ξέρει θα έχει προβλήματα άμα θα μπει σε εναλλακτική εταιρία;;;;

Τι με συμβουλεύεται να κάνω;;;;

Δημοσ.

τοτε πας se full llu αρα και σε pstn γραμμη.αξιζει να φυγεις απο τον οτε.εγω πχ για την ωρα παιζω κατι μηνες χωρις προβλημα και δεν εχο παραπονο.shared llu ειναι τηλεφωνο απο οτε και ιντερνετ απο εναλακτικο.full llu ειναι τα παντα απο εναλακτικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...