kostelo Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Καλημερα κι απο μενα. Ενδιαφερομαι να βαλω στο σπιτι μου στη Χαλκιδα και γω μια συνδεση 2play να σουταρω εντελως τον οτε. Μου προτεινε η αδερφη μου απο Θεσ/νικη να βαλω HOL, επειδη εβαλε κι αυτη και ειναι ευχαριστημενη. Θελω να ρωτησω το εξης. Το τηλεφωνο θα εξαρταται απ το ρουτερ ? Ειναι VoIP η τηλεφωνια και οχι οπως το κλασικο του ΟΤΕ ? Αν ναι, τοτε αν υποθετικα εγω λιωνω τη συνδεση και κατεβαζω και ανεβαζω ταυτοχρονα στο max (πχ torrents καργα), θα μπορω να κανω και τηλεφωνα κανονικα ταυτοχρονα χωρις απωλεια ποιοτητας? Και τελος η ποιοτητα αυτης της γραμμης ειναι σαν τις γραμμες του ΟΤΕ ή χειροτερη ? Σορρυ για τα απανωτα ερωτηματα απλα επειδη το τηλεφωνο χρειαζεται οπωσδηποτε στους γονεις μου και δε θελω να μενω χωρις σταθερο (προτιμω χωρις internet) εξαιτιας διακοπων ή αποσυνδεσεων, αν εχει κανεις εμπειρια ας με φωτισει. Ευχαριστω πολυ.
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 α.νομιζω υπαρχει και με voip αλλα και χωρις.επειδη το voip παντα δεν ειναι οτι το καλυτερο ειδικα αμα λιωνεις την συνδεση και επειδη την θελουν οι γονεις σου που σημαινει οτι 8α μιλανε καμποση ωρα καλυτερα παρε κανονικη σταθερη τηλεφωνια γιατι μετα δεν 8α σε αφηνουν να κανεις ουτε reset τον ρουτερ.τωρα οτι εχει hol και παιζει καλα δεν σημαινει τιποτα.απειρες στραβες μπορει να γινουν που δεν φταινε οι isp αλλα φτεει ο οτε.η οτη παιζει εμενα δεν σημαινει οτι 8α παιξει και εσενα και ας εισαι στην ιδια πολυκατοικια.μπορει το αλλο ζευγαρι να ειναι διαλυμενο.και αφου θες και full upload ασε το voip.η ποιοτητα μαλλον του οτε ισως ειναι η πιο καθαρη απο οτιδηποτε οχι οτι με τα αλλα δεν μιλας ειτε voip ειτε οχι αλλα του οτε καλως η κακως εχει μια καλη διαυγεια.πρωτη φορα που λεω καλη κουβεντα για αυτον.τωρα εχει να κανει και με το αυτι του καθενος αλλα οταν ολα παιζουν μια χαρα τοτε μιλας μια χαρα.τωρα αν ακουγεσαι 1 τις εκατο πιο χαλια η πιο σιγα δεν ειναι θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.