anas13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Για σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερεται και μπορειτε να μου απαντησεται οσον αφορα τις αντιγραμενες ταινιες ενω τις ριππαρω με το dvd decrypter και τις γραφω με το dvd fab platinum η με το nero παρατηρω οτι το dvd player μου δεν τις διαβαζει οπως τις αυθεντικες με αποτελεσμα καπια dvd player να εχουν προβλημα στην αναγνωση μηπως ξερεται γιατι υπαρχει καμια ρυθμηση για αυτο το προβλημα ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μάλλον πρόβλημα με το player σου (δοκίμασε firmware update), ή δισκάκι άλλης εταιρίας.
anas13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 οταν λες firmware εννωεις για το dvd rom στο pc η για το dvd player και τι ρυθμισεις προτεινεις ωστε να πετυχουμε ενα ακριβως πιστο αντιγραφο που να παιζει σε ολα τα dvd player χωρις προβληματα....διαβασα το κειμενο σου και ηθελα να πω οτι η ταινια μεν παιζει αλλα το προβλημα αναγνωρισης εμφανιζεται κατα την εκκινηση του διαβασματος και κατα την αλλαγη των sectors ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 firmware update σημαίνει να κάνεις αναβάθμιση σε λογισμικό συσκευής (του DVD-ROM (player δηλαδή) optical drive ). Πας στο site της εταιρίας του και ψάχνεις για firmware update, έχει και οδηγίες γαι το τί θα κάνεις (λογικά) . Aν το πρόβλημα είναι με ένα μόνο δισκάκι, δεν αποκλείεται αν είναι προβληματικό το δισκάκι. Δοκίμασε επίσης όπως είπα δισκάκι-α ΑΛΛΗΣ εταιρίας. Μπορεί τα συγκεκριμένα να μη "τα βρίσκουν" με το drive σου. Δε νομίζω να τίθεται θέμα ρυθμίσεων των προγραμμάτων. (δεν καταλαβαίνω τί εννοείς με "αλλαγή των sectors" - μάλλον την αλλαγή των chapter ; )
anas13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 βασικα χρησιμοποιω sony dvd-r και εχω δοκιμασει και αλλα δισκακια με τον ιδιο τροπο να τα γραψω και υπαρχει αυτο το προβλημα για το firmware που λες το εχω κατεβασει για το dvd recorder μου στο pc που ειναι το SONY DVD RW DW-Q30A αλλα για το player δεν ξερω να το βαλω παιζει κανενα ρολο για την αντιγραφη ταινιας αυτο; αποτι εχω καταλαβει το firmware χρησιμοποιειται και για να ξεκλιδωνει την ταινια; κατα την αντιγραφη και το και το ριππαρισμα πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερα που εχει σχεση με την αναγνωση αργοτερα του dvd-r απο το player στο σπιτι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.