S.M.Greek Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Γειά σας.Έχω ενα laptop fujitsu-siemens m7405 αλλα η μπαταρία του πλεον δεν κρατάει ούτε 40λεπτά... Θα ήθελα να μου προτίνετε ένα καλό πρόγραμμα για να κάνει την μπαταρία να κρατάει πιο πολύ,να ρίχνει την συχνότητα και την αναγκη για ρευμα του επεξεργαστή και της ram κτλ... και μερικούς καλούς Ελληνικούς οδηγούς για αύξηση της αυτονομία της μπαταρίας σε laptop... ακούω επίσης και προτάσει να πω πως το λαπτοπ μου δεν έχει επάνω του κανένα κουμπί για την ρύθμηση της φωτηνότητας της οθόνης... edit- παιδιά σορρυ για τον τίτλο που τον σακάτεψα απο ορθογραφικά,αλλα όταν έκανα το ποστ βιαζόμουν... δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κατι μεσω windows
rem_rem Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 1. Να αυξήσεις την ενέργεια μπαταρίας αποκλείεται. 2. Πάρε καινούργια. 3. Κοίτα στα windows τη διαχείριση ενέργειας. 4. Αποκλείεται να μην μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης. FN και κάποιο άλλο πλήκτρο . PS Έχεις απόλυτο δίκιο. Η ορθοργαφία σου είναι απαράδεκτη. Και έχεις και το Greek..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.