klinika nekros Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εχω ενα desktop που εχει 2 οδηγους για cd-dvd player και αντιγραφικα.και σημερα στα καλα καθουμενα ο ενας που ειναι και πολυ καινουριος(4 μηνων-ενας asus) δεν μου τον αναγνωριζει ο υπολογιστης!του βαζω μεσα οτιδηποτε και ενω αναβοσβηνει το φωτακι στην αρχη(το διαβαζει δηλ.)μετα σβηνει και δεν το παιζει,παω και στο 'υπολογιστης μου' και δεν μου εμφανιζει τον driver καθολου.τι μπορει να συμβαινει?μηπως εχει ιωση ο υπολογιστης μου γιατι τελευταια οι ταχυτητες του εχουν πεσει και κολλαει αρκετα συχνα.σ'αυτην την περιπτωση τι κανω και πως μπορω να το εξακριβωσω?
smilefreeware Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Σε νέο μηχάνημα με ASUS DVD sata είχα πρόβλημα μετά την εγκατάσταση των daemon tools.
blackstar Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 @klinika nekros Φαίνεται στο BIOS; H στο device manager; Δοκίμασες να δεις σε τι είναι ρυθμισμένο το sata; πολλά οπτικά μέσα δεν δουλεύουν σε raid αλλά σε IDE. @smilefreeware daemon tools, incd είναι γνωστό ότι προκαλούν προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.