narbi Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 nobody είχες δίκιο! Πρόσθεσα και πάλι την εντολή και δεν χτύπησε κανένα λάθος όπως την άλλη φορά.Βέβαια τον κωδικά απλώς μου τον κάνει compile δεν βλέπω κάπου την εκτελεσή του..Να ανησυχήσω γι'αυτο?
giannis_papaioa Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 nobody είχες δίκιο! Πρόσθεσα και πάλι την εντολή και δεν χτύπησε κανένα λάθος όπως την άλλη φορά.Βέβαια τον κωδικά απλώς μου τον κάνει compile δεν βλέπω κάπου την εκτελεσή του..Να ανησυχήσω γι'αυτο? Θα πρέπει να στείλεις την έξοδό σου κάπου,π.χ. μπορείς να δώσεις την εντολή: gcc (ή cc) kill_pid.c -o όνομα_αρχείου Έτσι στέλνεις το εκτελέσιμο filename.c σε ένα αρχείο, το οποίο θα βρίσκεται στον ίδιο κατάλογο και το εκτελείς δίνοντας: ./όνομα_αρχείου.exe
narbi Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ok το έκανα αυτό που μου είπες giannis_papaioa και σε ευχαριστώ πολύ..! Είδα επιτέλους το προγραμματάκι μου να εκτελείται και να κάνει αυτά που έχω γράψει. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ότι από τις 4 συνολικά διεργασίες που ανιχνεύει το cygwin μόνο στις 2 τελευταίες μου εμφανίζει την εντολή kill με τα στοιχεία και ότι τερματίστηκε ("Νο such file"). Στις 2 πρώτες που αντιστοιχούν στο bash και τη διεργασία του ίδιου του kill_pid δεν εμφανίζει κανένα μήνυμα. Στο τέλος για να μην μου κλείνει από μόνο του το παράθυρο και να βλέπω τι εμφανίζεται έχω βάλει μια εντολή getchar().Δίνω και μια φωτογραφία με τα αποτελέσματα της εκτέλεσης.
giannis_papaioa Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ok το έκανα αυτό που μου είπες giannis_papaioa και σε ευχαριστώ πολύ..! Είδα επιτέλους το προγραμματάκι μου να εκτελείται και να κάνει αυτά που έχω γράψει. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το ότι από τις 4 συνολικά διεργασίες που ανιχνεύει το cygwin μόνο στις 2 τελευταίες μου εμφανίζει την εντολή kill με τα στοιχεία και ότι τερματίστηκε ("Νο such file"). Στις 2 πρώτες που αντιστοιχούν στο bash και τη διεργασία του ίδιου του kill_pid δεν εμφανίζει κανένα μήνυμα. Στο τέλος για να μην μου κλείνει από μόνο του το παράθυρο και να βλέπω τι εμφανίζεται έχω βάλει μια εντολή getchar().Δίνω και μια φωτογραφία με τα αποτελέσματα της εκτέλεσης. Αν ρίξω μια ματιά στο τελικό πρόγραμμά σου ίσως να κάτι να καταλάβω (Παρεπιπτόντως με το Cygwin δεν μπορώ να τρέξω το τελικό αρχείο .exe που δημιουργείται,έχω την εντύπωση λόγω Vista x64)
Nisok Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Με συγχωρείτε που είμαι λίγο off topic αλλά θα ήθελα να ξέρω σε linux πως μπορώ να ανοίξω ή να κάνω link ένα αρχείο .so.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.