Προς το περιεχόμενο

Κρίση στα DVD κλαμπ λόγω Ίντερνετ


adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια το μελλον βρισκεται στα γυμναστηρια. η συνεχομενη αυξηση της τεχνολογιας επιτεινει τα προβληματα απο την καθιστικη ζωη γενικως.

 

η επενδυση του μελλοντος ειναι :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο diamantis εχει καπου δίκιο γιατι ελαχιστα βιντεο κλαμπ "χεστηκαν στο ταληρο". Αν ειχαν βγαλει λεφτα με το πρωτο κατω θα τα ειχαν κλεισει!! να βγαλουν τα σπασμενα περιμενουν για αυτο καθονται και κανουν αυτη τη δουλεια. Τα βιντεο κλαμπ δεν κλεινουν λογω νετ αλλα για αλλους λόγους. Ετσι και αλιως και καποιοι ιδιοκτητες γραφουν dvd απο το νετ για την πελατεια τους!!!

 

και στο φινάλε ποσοι πια καταβαζουν απο το νετ????

 

Εδω προσβαση στο νετ εχει το 30% των Ελληνων. Αντε οι μισοι να κατεβάζουν!!!

 

κατα τα αλλα προσεξτε πως μιλάτε γιατι δουλεια κανουν οι ανθρωποι!!! Δικαιωμα σας να μην πατατε στα μαγαζια τους αλλα οχι και να τους βρίζετε!!!

 

ΥΓ Δηλαδη ρε παιδια εσεις τι "καινοτομα" ιδεα εχετε???? να την συζητησουμε μπας και την κάνουμε!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε , προφανώς το ακόλουθο σχόλιο :

 

φιλε _DiMoN_ (Αυτοί οι τύποι δεν έχουν καθόλου ιδέα και το μονο που ξέρουν να λένε είναι μαλακίες)δεν ξερεις τι σου γινεται.... κουραστηκα να διαβαζω 7 σελιδες τωρα ολα αυτα που λετε εναντιων των dvd club!!

ενημερωνω λοιπον οτι ειμαι ιδιοκτητης ενως τετοιου μαγαζιου, πραγματικα ολοι εσεις που γραφεται τοσες χαζομαρες

 

Δεν αναφέρεται σε posts όπως το ακόλουθο δικό μου:

'Εχω κακές αναμνήσεις από Βίντεο Κλάμπ.

Μετά από μετακόμιση, πάω σε βίντεο κλάμπ της νέας μου γειτονιάς. Είχα δει ότι είχε σε dvd αρκετές ταινίες που δεν είχα δεί τότε.

Παίρνω τις ταινίες και πάω στην κοπέλα στο ταμείο.

Της δίνω αστυνομική ταυτότητα, ταυτότητα οδοντιατρικού συλλόγου και λογαριασμό ΔΕΗ στο όνομά μου.

Τα κοιτάει λίγο , μου παίρνει τα κουτιά των ταινιών που είχα διαλέξει από μπροστά μου, σαν να φοβόταν μη τα μολύνει ο λεπρός και μου πετάει στα μούτρα τις ταυτότητες και το λογαριασμό της ΔΕΗ , λέγοντάς μου:

 

"O λογαριασμός δεν είναι του τελευταίου 2μήνου. Μην ξανάρθεις αν δεν έχεις λογαριασμό του τελευταίου 2μήνου."

 

(Ομολογουμένως πρέπει να είχε έρθει επόμενος λογαριασμός 5-6 μέρες πριν, οπότε ο συγκεκριμένος ήταν 2 μηνών στο περίπου).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια το μελλον βρισκεται στα γυμναστηρια. η συνεχομενη αυξηση της τεχνολογιας επιτεινει τα προβληματα απο την καθιστικη ζωη γενικως.

 

η επενδυση του μελλοντος ειναι :-D

 

Mε την ακρίβεια να μας μαστίζει καθημερινά και με τις τιμές και τουτουνών δεν το έχω απόλυτα σίγουρο...

Εκτός και αν έχουν νορμάλ τιμές όπου τα "τζο ουάιντερ" δεν έχουν ακόμη δυστυχως καταφτάσει για να προάγουν τον ανταγωνισμό...:eek:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε Dr_73 και φυσικα ειναι υπερβολη αυτο που σου ζητησε!!! αλλα στο κατω κατω της γραφης αυτη ειναι υπαλληλος και δεν την ενδιαφερει!!! απλα και χωρις να σπαζεσαι πηγαινε στο ποιο κατω που σιγουρα θα υπαρχει!!!

Απλα πρεπει να ειμαστε λιγο αυστηροι(οχι και τοσο οπως σε εσενα) διοτι παιδια τρεχουμε καθε λιγο και λιγακι στα δικαστηρια με πελατες που μας φεσονουν επιτηδες!!! λογικο ειναι μετα να ειμαστε επιφιλακτικοι!!! οσο για τις τιμες ενοικιασης 1.80 ή 2.οο σας πληροφορω οτι ειναι πολλη λιγο!!! οταν την μια κοπια την αγοραζουμε 37,00 + φπα!!!!

 

και φυσικα εαν ειχα βγαλει τα σπασμενα μου δεν θα καθομουν 12 ωρες την ημερα να δουλευω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσύ μαγαζάτορα, μου ρίχνεις ευθύνες. Σου λέω ότι η αγορά σου το 2006 ήταν 12,5 εκατομμύρια ευρώ και το 2007 ήταν 13,3 εκατομμύρια ευρώ ???

Θα στο πω μ' ένα παράδειγμα, μ' ένα μπουκάλι νερό θα ξεδιψάσουν 2-3 άτομα. Αν όμως μαζευτούν 20 άτομα θα μείνουν ΟΛΟΙ διψασμένοι.

Γι' αυτό διαφωνώ με τον σύλλογο σας, εμένα προσωπικά το internet και το ελεύθερο κατέβασμα μ' έχει να νοικιάσω DVD, επίσης κατέβασα 5 σειρές, η μια που μου άρεσε πολύ την νοίκιασα οι άλλες που μου άρεσαν λιγότερο τις συνέστησα σε 5-6 φίλους που στην συνέχεια τις νοίκιασαν. Συμπέρασμα σας κάνει κακό το inetnet.... όχι φυσικά!

Απλά ανοίγει κι άλλο την αγορά σας.

Παιδιά το ίδιο με του ψιλικατζίδες, πολλοί κλείνουν γιατί, ανοίγουν εκεί που δεν υπάρχει ανάγκη, ο ένας δίπλα στον άλλον π.χ. και πολλές φορές δεν έχουν ιδέα απο επιχειρηματικότητα.

 

Δηλαδή τα 20 videoclub πραγματικός αριθμός που έχουν ανοίξει σε μια ακτίνα 1km από το σπίτι μου μπορούν να επιβιώσουν όλα???? Και πες ευχαριστώ που περισσότεροι νοικιάζουν DVD γιατί αλλιώς θα είχαν κλέισει πολλά περισσότερα videoclub!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε _DiMoN_ (Αυτοί οι τύποι δεν έχουν καθόλου ιδέα και το μονο που ξέρουν να λένε είναι μαλακίες)δεν ξερεις τι σου γινεται.... κουραστηκα να διαβαζω 7 σελιδες τωρα ολα αυτα που λετε εναντιων των dvd club!!

ενημερωνω λοιπον οτι ειμαι ιδιοκτητης ενως τετοιου μαγαζιου, πραγματικα ολοι εσεις που γραφεται τοσες χαζομαρες,χωρις να ξερετε τι τζιρο κανει καθε μαγαζι, χωρις να ξερετε ποσο πουλανε οι εταιριες σε εμας τα καθε dvd, χωρις να ξερετε γενικα πραγματα λετε ολα αυτα τα πραγματα!!!

1ον υπαρχουν μαγαζια με κακη εξυπηρετηση οπως υπαρχουν και σε ολα τα ειδη, απλα μην ξαναπατε σε αυτο το μαγαζι!! (δεν ευχομαστε να παει να κλησει)τι ιδιο ισχυ και οτνα σαν δινουν γραντζουνισμενα!!

2ον φιλε Sadamiraq Να κλεισουν τα κολοvideoclub δεν σε τιμα εως ανθρωπο(με την ιδια λογικη να κλεισει εκει που δουλευεις και να μεινεις ανεργος!!!) επειδη δεν ωρισεκις την ταινια που θες!!! δεν μπορουμε να εχουμε 50 κοπιεσ για να περνουν ολοι, και σιγουρα υπαρχουν πελατες οι οποιοι ερχονται καθε μερα και εχοθν προτερεοτητα στα καινουργια!!

3ον οσο αφορα τα αντεγραμενα!!! μην ξεχνατε οτι κανατε και εσεισ ΟΛΟΙ ΣΑΣ την δουλεια σας οταν αγοραζατε απο εμας, γιατι ΕΣΕΙΣ δεν αγορασατε το γνησιο με 30 χιλιαρικα ή με 70 ευρο!!! αλλα 5 χιλιαρικα ή με 10 ευρο!! αρα μιν το κρινεται γιατι ολοι και εσεις και εμεις ημασταν κερδιζμενοι!!!

4ον και στο σινεμα εχει πεσει πολυ η δουλεια!!! μην βλεπετε μια παρασταση η μια ημερα!!! αντε να δειτε τι γινεται καθημερινες!!!

ΚΑΙ κλεινω διοτι θα μπορουσα να μιλαω για ωρες... την δουλεια μας την εχει καταστρεψει το ιντερνετ γιατι οτι βγαινει καινουργο το βλεπουν ολοι!!! και οταν βγει σε εμας κανει ελαχιστες ενοικιασεις!!! +++ οι εφημεριδες που μας εχουν γονατισει!!! αυτα!!!

 

ΕΥΧΟΜΑΙ σε κανεναν να μην χασει την δουλεια του!!! ολοι εχουμε αναγκη να ζησουμε!!! οσοι εχουν μαγαζι θα καταλαβενουν τι εννοω!! για τα πιτσιρικια της παρεας ας κατεβαζουν οτι θελουν αφου πληρωνει μπαμπακας τους!! οταν θα χρειαστειτε δουλεια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΙΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ!!! οπως ευχοναται μερικοι απο εσας απο εδω μεσα στον κλαδο μου!!

 

να πας να σε κοιταξει κανενας γιατρος,εχεις σοβαρο προβλημα με τον τροπο που μιλας .

εισαι πικροχολος και κακος,και δεν θα κατσω να σου εξηγησω το γιατι.περαστηκα σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

_DiMoN_ η λογική λέει ότι αν ένας κατεβάσει 5 σειρές και του αρέσει η μία, αυτή θα γράψει σε ένα άδειο δισκάκι για να την ξαναδεί και τις άλλες απλά θα τις σβήσει. Δε θα πάει να την νοικιάσει αυτή τη μία εκ των υστέρων απ' το dvdclub.

 

Όσο για τους φίλους αν τους συστήσεις μια καλή ταινία που κατέβασες θα σου ζητήσουν να τους την γράψεις και σ' αυτούς τζάμπα.

Αν τους πεις "πάτε να την νοικιάσετε μόνοι σας απ' το videoclub αμα θέλετε", ίσως και να μη σου ξαναμιλήσουν! :lol:

 

 

Για δε τα bluray που αναφέρθηκαν, ούτε κι εκεί βλέπω σημείο ανάκαμψης.

Μια χαρά συμπιέζεται σε 1080p X264 ή έστω και 720p X264 ένα bluray και πιάνει όσα GBytes πιάνει περίπου ένα απλό DVD5. Άρα δύσκολο να κατεβει δεν είναι καθόλου με τις γρήγορες συνδέσεις που υπάρχουν πλέον.

 

H δε διαφορά απεικόνισης έστω και στα 720p είναι πραγματικά χαώδης, σε σημείο να θέλεις να ξαναδεις ταινίες που είχες δει παλιά σε απλό DVD format. (ειδικά αν έχεις HD τηλεόραση)

 

Oύτε χρειάζεται να αγοράσεις πανάκριβα standalone bluray players για να παίξεις ένα bluray που θα νοικιάσεις ενδεχομένως (πανάκριβα) απ' το dvdclub.

Πανεύκολα συνδέεις μια HD τηλεόραση μέσω HDMI με τον υπολογιστή και το αναπαράγεις απ' το σκληρό, χωρίς προβλήματα αναπαραγωγής και θόρυβο λόγω γρατσουνισμένων dvds κλπ.

 

Ναι, δεν πρόκειται να παψουν να υπάρχουν τα παραδοσιακά dvdclubs γιατί είναι πολλοί που δεν ασχολούνται με υπολογιστές.

 

Για μένα όμως μόνο αν υπάρξουν πιο ευλικτοι τρόποι νόμιμης ενοικιασης μιας ταινίας ίσως υπάρξει ανάκαμψη.

πχ pay on demand με νόμιμο downloading μιας ταινίας σε HighDefinition format και σε λογικές τιμές, επειδή δε θα υπάρχουν τα λειτουργικά έξοδα των dvdclub για ενοίκια κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε Dr_73 και φυσικα ειναι υπερβολη αυτο που σου ζητησε!!! αλλα στο κατω κατω της γραφης αυτη ειναι υπαλληλος και δεν την ενδιαφερει!!!

 

Ο υπάλληλος όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να λειτουργεί αντίθετα από τη γραμμή που του δίνει ο εργοδότης. Βασικά για τη συγκεκριμένη υπάλληλο , την οποία θα χαρακτήριζα ως απαράδεκτη χωρίς ελαφρυντικά , πιστεύω ότι ακολουθούσε τη γραμμή του εργοδότη της. Μιλάμε για 2002, όταν η πιο γρήγορη σύνδεση ήταν οι γελοίες ISDN του ΟΤΕ και το κατέβασμα ταινίας στην Ελλάδα ήταν όνειρο θερινής νυκτός, οπότε η πελατεία στα DVDάδικα ήταν άφθονη και δεν φοβούνταν να διώχνουν και μερικούς , έτσι για να ανεβαίνουν ψυχολογικά και να νοιώθουν και μάγκες να'ουμ!

 

Στις δύσκολες μέρες, σε όλα τα επαγγέλματα , πιστεύω ότι οι κακοί επαγγελματίες φεύγουν από τη μέση πρώτοι. Φεύγουν και κάποιοι που είναι άτυχοι και έχουν δυσκολίες , αλλά οι σωστοί πιστεύω ότι μένουν πάντα τελευταίοι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πέρα απο το ίντερνετ πιστεύω πως ο μεγάλος εχθρός των βιντεο κλαμπ ειναι οι εφημεριδες (προς οφελος μας!) τις κυριακές με 6-8 ευρω μπορεις να παρεις 6-7 ταινιες καλές παραγωγες με τις θήκες τους (και είσαι και νόμιμος!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε _DiMoN_ (Αυτοί οι τύποι δεν έχουν καθόλου ιδέα και το μονο που ξέρουν να λένε είναι μαλακίες)δεν ξερεις τι σου γινεται.... κουραστηκα να διαβαζω 7 σελιδες τωρα ολα αυτα που λετε εναντιων των dvd club!!

ενημερωνω λοιπον οτι ειμαι ιδιοκτητης ενως τετοιου μαγαζιου, πραγματικα ολοι εσεις που γραφεται τοσες χαζομαρες,χωρις να ξερετε τι τζιρο κανει καθε μαγαζι, χωρις να ξερετε ποσο πουλανε οι εταιριες σε εμας τα καθε dvd, χωρις να ξερετε γενικα πραγματα λετε ολα αυτα τα πραγματα!!!

1ον υπαρχουν μαγαζια με κακη εξυπηρετηση οπως υπαρχουν και σε ολα τα ειδη, απλα μην ξαναπατε σε αυτο το μαγαζι!! (δεν ευχομαστε να παει να κλησει)τι ιδιο ισχυ και οτνα σαν δινουν γραντζουνισμενα!!

2ον φιλε Sadamiraq Να κλεισουν τα κολοvideoclub δεν σε τιμα εως ανθρωπο(με την ιδια λογικη να κλεισει εκει που δουλευεις και να μεινεις ανεργος!!!) επειδη δεν ωρισεκις την ταινια που θες!!! δεν μπορουμε να εχουμε 50 κοπιεσ για να περνουν ολοι, και σιγουρα υπαρχουν πελατες οι οποιοι ερχονται καθε μερα και εχοθν προτερεοτητα στα καινουργια!!

3ον οσο αφορα τα αντεγραμενα!!! μην ξεχνατε οτι κανατε και εσεισ ΟΛΟΙ ΣΑΣ την δουλεια σας οταν αγοραζατε απο εμας, γιατι ΕΣΕΙΣ δεν αγορασατε το γνησιο με 30 χιλιαρικα ή με 70 ευρο!!! αλλα 5 χιλιαρικα ή με 10 ευρο!! αρα μιν το κρινεται γιατι ολοι και εσεις και εμεις ημασταν κερδιζμενοι!!!

4ον και στο σινεμα εχει πεσει πολυ η δουλεια!!! μην βλεπετε μια παρασταση η μια ημερα!!! αντε να δειτε τι γινεται καθημερινες!!!

ΚΑΙ κλεινω διοτι θα μπορουσα να μιλαω για ωρες... την δουλεια μας την εχει καταστρεψει το ιντερνετ γιατι οτι βγαινει καινουργο το βλεπουν ολοι!!! και οταν βγει σε εμας κανει ελαχιστες ενοικιασεις!!! +++ οι εφημεριδες που μας εχουν γονατισει!!! αυτα!!!

 

ΕΥΧΟΜΑΙ σε κανεναν να μην χασει την δουλεια του!!! ολοι εχουμε αναγκη να ζησουμε!!! οσοι εχουν μαγαζι θα καταλαβενουν τι εννοω!! για τα πιτσιρικια της παρεας ας κατεβαζουν οτι θελουν αφου πληρωνει μπαμπακας τους!! οταν θα χρειαστειτε δουλεια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΙΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ!!! οπως ευχοναται μερικοι απο εσας απο εδω μεσα στον κλαδο μου!!

 

Επιβεβαιώνεις την κακή φήμη του κλάδου σου...Δουλεύεις 12 ώρες?Ρώτα κάποιον άλλο ελεύθερο επαγγελματία να δείς οτι δουλέυει τις ίδιες ώρες και σε πολύ πιο κουραστική δουλειά....Μην σας βγάλουμε κ βαρέα σε λίγο....:devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τον Διαμαντή θα συμφωνήσω στο εξής:

Εύχομαι η πειρατεία να μη χτυπήσει (αν μπορεί να το κάνει) την πόρτα της δουλειάς στην οποία εσείς δουλεύετε, ώστε να αρχίσει να τρίζει η καρέκλα σας ως εργαζόμενου.

Γιατί κακά τα ψέμματα και 80 λεπτά να είχε η ταινία, θα βρίσκαμε άλλες δικαιολογίες... με πονάνε τα πόδια μου και δε μπορώ να περπατήσω μέχρι το video club. Δικαιολογίες για την πειρατεία άπειρες ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πέρα απο το ίντερνετ πιστεύω πως ο μεγάλος εχθρός των βιντεο κλαμπ ειναι οι εφημεριδες (προς οφελος μας!) τις κυριακές με 6-8 ευρω μπορεις να παρεις 6-7 ταινιες καλές παραγωγες με τις θήκες τους (και είσαι και νόμιμος!)

 

Oi ταινίες των εφημερίδων είναι χάλια.

Σε 4:3 και άθλια ποιότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλοι όσοι λένε με άνεση "καλά κάνω και κατεβάζω ταινιες γιατι είναι ακριβά, βαριεμαι να ντυνομαι να πάω κλπ" θέλω να μου πουν αν έχει καμία διαφορά να κατεβάζεις πειρατικά κάποια ταινία με το να κλέβεις πατάτες από το μανάβικο της γειτονιάς, ή ένα μπλουζάκι από ένα κατάστημα.

Είναι ακριβώς το ίδιο αλλά δεν είδα κανέναν σας να κλέβει καθημερινά, ακομα περισσότερα και από όσα μπορείς να καταναλώσεις.

 

Επιβεβαιώνεις την κακή φήμη του κλάδου σου...Δουλεύεις 12 ώρες?Ρώτα κάποιον άλλο ελεύθερο επαγγελματία να δείς οτι δουλέυει τις ίδιες ώρες και σε πολύ πιο κουραστική δουλειά....Μην σας βγάλουμε κ βαρέα σε λίγο....:devil:

 

Προφανώς είσαι από αυτούς που δεν έχουν δουλέψει ούτε 12 ώρες συνολικά στην ζωή τους και η μεγαλύτερη φιλοδοξία σου είναι να μπεις στο δημόσιο και να το ξυνεις κάθε μέρα.

Πόσο ανεγκέφαλος μπορεί να είσαι για να θεωρείς εις βάρος κάποιου το γεγονός ότι δουλεύει 12 ώρες την ημέρα 6-7 μέρες την εβδομάδα;

 

έχετε ζητήσει την προπληρωμή σε όλες τις ενοικιάσεις.

 

Επειδη προφανώς είσαι άσχετος η προπληρωμή επιβλήθηκε από το κρατος και δεν βολεύει καθόλου τους επαγγελματίες.

 

Σιγά μη στεναχωρηθώ, που θα του πέσει τ΄αλλουνού η επιχειρησάρα έξω, και δεν θα μπορεί να την έχει στ΄όνομα της γυναίκας του, για να μπορεί να έχει κι άλλο εισόδημα εκτός απ΄το 2χίλιαρο (πχ) του δημοσίου. DVD rentals. Πολύ χρήσιμη επιχείρηση για την κενωνία βρε παιδί μου. Συγχίστηκα.

 

Πας καλά, νομίζεις ότι όλοι όσοι έχουν επιχείρηση είναι και δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν εξασφαλισμένο το 2χίλιαρο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...