mbk13er Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Εχω μια απορια για το πως παιζει ατσιπαριστο το PS2 ΙSΟ παιχνιδια γιατι δεν μου φτανουν λεφτα για τσιπαρισμα.μπορει κανεις να βοηθησει????
Sadman Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Αν εχεις το fat μπορεις να δοκιμασεις τo mc exploit. Αν εχεις το slim αγοραζεις τα Swap Magic 3.6+ Pal+Magic keys 2 και εισαι ενταξη.
kallair Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 χωρίς να χαλάσεις λεφτά δεν γίνεται. ψάξε για το swap magic pro. είναι η πιο οικονομική λύση.
mbk13er Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εχω το fat φιλε Sadman και περνω την απαντηση σου ωσ την πιο εσιοδοξη . μπορο να το βρω στο internet ? ειναι προγραμμα??
Sadman Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 το mc expolit το εχει ο kallair απο πανω στην υπογραφη του πως γινεται. Να ξες θα χριαστεις ενα σκληρο δισκο και κατι ψιλοπραγματα που δεν θυμαμε. Αμα δεν βγαλεις ακρη αγορασε το swap magic 3.6+ με slide card. 25-26ε θα σου βγει περιπου.
kallair Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 μα το παιδί λέει ότι δεν θέλει να χαλάσει λεφτά... αν είναι να χαλάσει λεφτά, ας πάρει το memor32 που στην ουσία είναι κάτι σαν modchip.. όσο για το ps2 exploit, δεν χρειάζεται να αγοράσει σκληρό δίσκο και τα λοιπά. αυτά είναι για να παίζει παιχνίδια από τον δίσκο. αν έχει κάποιον φίλο με τσιπαρισμένο ps2 ή κάποιο τρόπο να περάσει τα αρχεία στην memory card. ύστερα μπορεί να τρέξει ένα προγραμματάκι παρόμοιο του swap magic για να τρέξει τα backup tou.. αλλά πολύ μπελαλίδικο και δεν το συνιστώ.
Dr_73 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Εγώ με 40? έβαλα το modbo.Για τσιπάρισμα δεν είναι πολλά.
panbil Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 οπως λεει και ο kallair με τα ιδια λεφτα περιπου 40E θα παρει την memor και ετσι θα συνδυασει τσιπακι και καρτα μνημης αν δεν εχεi (φιλε kallair το exploit καταπληκτικο ευχαριστω αλλη μια φορα για την βοηθεια)
kallair Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 μπα.. ελλάδα δεν νομίζω να το βρει τόσο φθηνά το memor32... όσο για το τσιπάκι, μόνο 40 ευρώ μαζί με εγκατάσταση;;; αν και με το memor32 δεν χάνεις και την εγγύηση σου (αν έχει ακόμη) και στην ουσία αντικαθιστά πλήρως το modchip και το exploit. τρεχει εφαρμογές και από mc, usb & hdd. αν και μελλοντικά θα βρεθεί τρόπος να μετατραπεί μια απλή mc σε κάτι αντιστοιχο του memor32.
Dr_73 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 όσο για το τσιπάκι, μόνο 40 ευρώ μαζί με εγκατάσταση;;; Σωστά. Στο http://www.ebw.gr αλλά τους πήγα εγώ την κονσόλα και πήγα και την πήρα την επόμενη. Η τιμή αυτή δηλ. ήταν για το τσιπάκι και την τοποθέτηση, αλλά όχι για μεταφορικά, αφού την πήγα ο ίδιος. Και πάλι πιστεύω ότι ήταν λιγότερα σε σχέση με όσα είχα ακούσει για άλλους.
dkmaster Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε αυτό αν μπορείς από κάποιον φίλο σου με τσιπαρισμένο. http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287745
JOHN18CLUB Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 · Κρυμμένο από kostacurtas, 6 Ιανουαρίου 2011 - Greeklish Κρυμμένο από kostacurtas, 6 Ιανουαρίου 2011 - Greeklish geia sas paidia...mipos kserei kaneis gt dn mporw na anoiksw? auto ?: Φτιάξτε δίκτυο με το ps2 - Οδηγός MC exploit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.