Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με φακελους στο σκληρο δισκο

sylvestroUlis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Εχω ενα δισκο 300 gb και εχω μεσα του κατηγοριοποιημενους σε 10 φακελους διαφορα(παιχνιδια,ταινιες,εργασιες κτλ)

2 φακελους δε μου τους διαβαζει καθολου και με το που μπαινω μεσα και δοκιμαζω να αντιγραψω καποια απο τα αρχεια ετσι ωστε να τα μεταφερω σε αλλο σκληρο μου βγαζει το εξης μυνημα.

Δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη του ταδε αρχειου.Δεν ηταν δυνατη η εκτελεση εξαιτειας ενος σφαλματος σε συσκευη Ι/Ο.

Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει και να προτεινει καποια λυση?

Δημοσ.
Παιδες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Εχω ενα δισκο 300 gb και εχω μεσα του κατηγοριοποιημενους σε 10 φακελους διαφορα(παιχνιδια,ταινιες,εργασιες κτλ)

2 φακελους δε μου τους διαβαζει καθολου και με το που μπαινω μεσα και δοκιμαζω να αντιγραψω καποια απο τα αρχεια ετσι ωστε να τα μεταφερω σε αλλο σκληρο μου βγαζει το εξης μυνημα.

Δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη του ταδε αρχειου.Δεν ηταν δυνατη η εκτελεση εξαιτειας ενος σφαλματος σε συσκευη Ι/Ο.

Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει και να προτεινει καποια λυση?

Error Input/Output και πιστεύω ότι είναι εξ. δίσκος...

Σωστά..?

Δημοσ.

υποθέτω δεν είναι αυτό αλλά τέτοιο πρόβλημα βγάζει και όταν το path είναι πολύ μεγάλο σε χαραχτήρες καθώς υπάρχει περιορισμός ακόμη για παράδειγμα ένα path

folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>folder>file.txt

δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει και συνήθως δε σε αφήνει να το δημιουργήσεις αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που γίνεται να φτιαχτεί οπότε μετά δε δουλεύει

δεν είναι αυτή η περίπτωση έτσι?

Δημοσ.

Tο I/O είναι Input/Output και σε κάμποσο καιρό ανάλογα με την λειτουργία του σκληρού θα πάψει να λειτουργεί γιατί θα crash-αρει!!!Κατα την γνώμη μου,είναι καλό να ξεκινήσει να σώζει τα δεδομένα του σκληρού σε αποθηκευτικά μέσα!!!Το τι να κάνει δεν έχει και πολλές περιπτώσεις,γιατί πολύ απλά δεν έχει επιλογές!!!Ευελπιστώ να έχει εγγύηση..

ΥΓ1 Αυτή είναι η δική μου η γνώμη

ΥΓ2 Τι μάρκα είναι ο σκληρός..?

ΥΓ3 Με format δεν διορθώνεις τίποτα!!!

Δημοσ.
Tο I/O είναι Input/Output και σε κάμποσο καιρό ανάλογα με την λειτουργία του σκληρού θα πάψει να λειτουργεί γιατί θα crash-αρει!!!Κατα την γνώμη μου,είναι καλό να ξεκινήσει να σώζει τα δεδομένα του σκληρού σε αποθηκευτικά μέσα!!!Το τι να κάνει δεν έχει και πολλές περιπτώσεις,γιατί πολύ απλά δεν έχει επιλογές!!!Ευελπιστώ να έχει εγγύηση..

ΥΓ1 Αυτή είναι η δική μου η γνώμη

ΥΓ2 Τι μάρκα είναι ο σκληρός..?

ΥΓ3 Με format δεν διορθώνεις τίποτα!!!

Δοκιμασα χτες με το tune up utilities 2008 μηπως και μπορω να διορθωσω τα bad sectors αλλα δυστυχως κολλαει.Η πλακα ειναι οτι προσπαθω να αντιγραψω τους φακελους που τρωνε κολλημα και δεν μπορω!Εχει να προετεινει κανεις καμια λυση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...