evansdr Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Καλημερα.Σημερα το πρωι,2/5/2008 εκλεψαν 3 ποδηλατα στο σπιτι μου εκ των οποιων το 1 ειναι δικο μου. Οδος:ΑΙΑΝΤΟΣ 45(παραλληλος της Αχιλλεως,κοντα στην Παναγιτσα Π.Φαληρου) Περιοχη:ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ,ΑΘΗΝΑ Τα εκλεψαν χθες το βραδι μετα τις 1 αφου παραβιασαν την εξωπορτα. Μοντελο: IDEAL STRIKE,σε κοκκινο και ασημι.Πισω ειχε ενα ειδικο κοκκινο φωτακι για το βραδι. http://www.bike-center.gr/popup_image.php?pID=3926 Γνωμη μου ειναι οτι θα πανε να τα πουλησουνε σε καποιο ποδηλαταδικο ή σε τριτους. Το ξερω οτι ειναι απιθανο να το βρω αλλα θα προσπαθησω.Οποιος δει κατι,οτι υποψια και να εχει οτι το ειδε,ας μου στειλει pm. Για οποιαδηποτε συμβουλη,παρακαλω ας ποσταρετε.
kostetos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Πραγματικα ωραιο ποδηλατο(και ακριβο).λιγο δυσκολο να το βρεις...Καλη τυχη ομως.. Στην αστυνομια πηγες?(αν και δεν νομιζω να κανουν και πολλα...)
evansdr Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Θελω να μου πειτε ολα τα ποδηλαταδικα που γνωριζετε σε Παλαιο Φαληρο και Νεα Σμυρνη. Παρακαλω πειτε γιατι αυριο βγαινω για σαφαρι.
pixies451 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 επειδη χλωμο να βρεις εδω καποιον να ξερει μπες στο http://www.podilates.gr/, εχει κ φορουμ και θα ειναι πιο ενημερωμενοι για μαγαζια
xalara87 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 στη νεα σμυρνη στη βενιζελου διπλα στη σταση μηδειας μυκαλης του τραμ εχει δυο ποδηλαταδικα το ενα διπλα στο αλλο .
nikos_e34 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 καλυτερα στησε την στις λεοφωρους ολο και καποιος αλλοδαπος θα περασει με το ποδηλατο σου να παει στη δουλεια
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Εγώ πάλι λέω πάνε 2 τετράγωνα πιο πέρα απ΄το δικό σου, και την πρώτη ύποπτη φάτσα που θα δεις, ρώτα την αν ξέρει που μπορείς ν΄αγοράσεις ποδήλατο φτηνά. Στην καλύτερη, θα σου φέρουν το δικό σου. Στην χειρότερη, με 30 ευρώ θα έχεις νέο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.