Προς το περιεχόμενο

Εκλάπησαν 3 ποδήλατα στο Παλαιό Φάληρο

evansdr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Σημερα το πρωι,2/5/2008 εκλεψαν 3 ποδηλατα στο σπιτι μου εκ των οποιων το 1 ειναι δικο μου.

Οδος:ΑΙΑΝΤΟΣ 45(παραλληλος της Αχιλλεως,κοντα στην Παναγιτσα Π.Φαληρου)

Περιοχη:ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ,ΑΘΗΝΑ

Τα εκλεψαν χθες το βραδι μετα τις 1 αφου παραβιασαν την εξωπορτα.

Μοντελο:

IDEAL STRIKE,σε κοκκινο και ασημι.Πισω ειχε ενα ειδικο κοκκινο φωτακι για το βραδι.

http://www.bike-center.gr/popup_image.php?pID=3926

Γνωμη μου ειναι οτι θα πανε να τα πουλησουνε σε καποιο ποδηλαταδικο ή σε τριτους.

Το ξερω οτι ειναι απιθανο να το βρω αλλα θα προσπαθησω.Οποιος δει κατι,οτι υποψια και να εχει οτι το ειδε,ας μου στειλει pm.

Για οποιαδηποτε συμβουλη,παρακαλω ας ποσταρετε.

Δημοσ.

Πραγματικα ωραιο ποδηλατο(και ακριβο).λιγο δυσκολο να το βρεις...Καλη τυχη ομως..:-)

Στην αστυνομια πηγες?(αν και δεν νομιζω να κανουν και πολλα...)

Δημοσ.

Θελω να μου πειτε ολα τα ποδηλαταδικα που γνωριζετε σε Παλαιο Φαληρο και Νεα Σμυρνη.

Παρακαλω πειτε γιατι αυριο βγαινω για σαφαρι.

Δημοσ.

στη νεα σμυρνη στη βενιζελου διπλα στη σταση μηδειας μυκαλης του τραμ εχει δυο ποδηλαταδικα το ενα διπλα στο αλλο .

Δημοσ.

καλυτερα στησε την στις λεοφωρους ολο και καποιος αλλοδαπος θα περασει με το ποδηλατο σου να παει στη δουλεια

Δημοσ.

Εγώ πάλι λέω πάνε 2 τετράγωνα πιο πέρα απ΄το δικό σου, και την πρώτη ύποπτη φάτσα που θα δεις, ρώτα την αν ξέρει που μπορείς ν΄αγοράσεις ποδήλατο φτηνά. Στην καλύτερη, θα σου φέρουν το δικό σου. Στην χειρότερη, με 30 ευρώ θα έχεις νέο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...