Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop Dell XPS

Louis kouk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το DELL XPS M1530 T8300 ή το αντίστοιχο με τον Τ9300 επεξεργαστή από τα Multirama. Τι προτείνετε από τα δυο; Σημειώνω τη διαφορά των 200? περίπου μεταξύ των δυο, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να πάω προς το Τ9300.

Βασικά δεν ξέρω τη σύνθεση του Τ8300, καθώς τα multirama δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο και από όσο ξέρω η Dell στα μοντέλα της έχει διάφορες παραλλαγές σύνθεσης. Γνωρίζει κανείς τίποτε για τις διαφορές μεταξύ των δύο εκτός του επεξεργαστή;

Επίσης, στο μοντέλο με τον Τ9300, τα Multirama, δεν παρέχουν πληροφορίες για θύρα HDMI που τη διαθέτει το μοντέλο βάση της DELL. Λέτε να πρόκειται για καμιά πιο φθηνή σύνθεση; Από το ίδιο το κατάστημα δεν γνωρίζουν κάτι επιπλέον για τα δύο μοντέλα και με παραπέμπουν στο site της DELL για τα χαρακτηριστικά τους, λέγοντας μου ότι κατόπιν παραγγελίας μόνο μπορώ να τα πάρω, καθώς δεν τα έχουν ακόμη.

Δημοσ.

Γιατί είναι 200? παραπάνω??

Καταρχήν η Dell σταμάτησε τον 8300 και βάζει μόνο τον 9300.

Εγώ όταν πήγα να παραγγείλω είχαν στο site μόνο τον 8300 αλλά μου είπαν ότι δεν τον βάζουν πια και χωρίς επιβάρυνση μου έβαλαν τον καινούριο.

Υποθέτω ότι η διαφορά είναι στα υπόλοιπα που περιέχει ο υπολογιστής.

Για κοίτα αναλυτικά τις δύο συνθέσεις.

Και η HDMI είναι στάνταρ στον XPS.

Δημοσ.

Από τα Multirama αγόρασες το Dell; Αυτοί το μόνο που μου λένε είναι ότι έχουν παραγγείλει και τα δυο μοντέλα και τα περιμένουν. Από κει και πέρα τίποτε, ενώ όταν τους ρωτάω ψάχνουν στα site για χαρακτηριστικά, δηλ. το ίδιο που κάνω και εγώ. Αυτοί έχουν τιμή 1499? για το XPS M1530 T9300 με 320Gb HD και 256Mb Nvidia 8600GT σαν βασικά χαρακτηριστικά. Όσο για το ίδιο μοντέλο με Τ8300 δεν αναγράφουν χαρακτηριστικά και δίνουν τιμή 1299?.

Μπορείς να γράψεις τα δικά σου χαρακτηριστικά και την τιμή αγοράς σου;

Δημοσ.

Νομίζω ότι το κόστος ειναι αυξημένο παρά την καλη εμπορική πολιτική της εταιρείας αφού με 1500 ευρώ μπορεις να βρεις πολύ καλύτερα μηχανάκια.

Δημοσ.

Χμμμμ πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο....αλλά έχεις κανένα παράδειγμα να δώσεις??

Έτσι από περιέργεια.

Υ.Γ. Σε παρακαλώ μην με παραπέμψεις σε κάποιο TurboX :-)

Δημοσ.

Ναι δεν λέω αυτό σε χαρακτηριστικά είναι πολύ ανώτερο...αν και δεν βλέπω την ταχύτητα του δίσκου πουθενά.

Πάντως είναι και ελαφρώς πιο ακριβό....όχι βέβαια πολύ πιο ακριβό για τα παραπάνω πράγματα που έχει,

Δημοσ.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το DELL XPS M1530 T8300 ή το αντίστοιχο με τον Τ9300 επεξεργαστή από τα Multirama. Τι προτείνετε από τα δυο;

Γιατί δε γράφεις για ποιά χρήση θέλεις το φορητό καλύτερα?

ΥΓ: Πιστεύω ότι ούτε το 5% από αυτούς που θα αγοράσουν μηχανήματα όπως το Acer Aspire 8920G, έχει ανάγκη ένα τέτοιο "φορητό". Με τα μισά χρήματα στείνεις σταθερό με μεγαλύτερη φορητότητα από αυτά τα "τέρατα".

Δημοσ.

βασικά επειδή και εγω ενδιαφέρομαι για τον xps 1530, εχω ρωτήσει στα multirama και μου έχουν πει οτι έχουν διαθέσιμο τον 1530 με επεξεργαστή Τ8100 αλλα τον άλλο, τον Τ9300 δεν τον έχουν και δεν ξέρουν καν πότε και άν θα τους έρθει. Η αλήθεια είναι οτι δεν αξίζει να πάρεις τον Τ8100 μπροστά στον Τ9300 γι αυτό και ξενέρωσα λίγο αλλά τεσπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...