axaraktiristos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Με τράκαρε αλλοδαπός χωρίς δίπλωμα. Το αυτοκίνητο έχει ασφάλεια , δεν ανήκει όμως σε αυτόν που με τράκαρε αλλά σε άλλον αλλοδαπό ο οποίος τώρα είναι εκτός Ελλάδας. Πως θα αποζημιωθώ ? Το ευτύχημα είναι ότι αυτός που με τράκαρε δουλεύει σε ένα εργοστάσιο που έχω γνωστούς μέσα . Αν στην φιλική δήλωση γράψω ότι ο οδηγός δεν έχει δίπλωμα ..δεν πρόκειται να με πληρώσουν … του είπα λοιπόν να βρει κάποιο γνωστό με δίπλωμα να δηλώσει ότι οδηγούσε εκείνος… Επειδή δεν μπορούσε να βρει κάποιον εκείνη τη στιγμή …θεωρητικά θα βρεθούμε αύριο να συμπληρώσουμε την δήλωση… Έχει κάποιος φίλος καμιά άλλη ιδέα ?? … δεν ξέρω τι να κάνω…
firewalker Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Σε μια παρόμοια περίπτωση ένας φίλος μου τα πήρε από την δική του ασφάλεια και μετά αυτοί κινήθηκαν νομικά εναντίων του οδηγού ή του ιδιοκτήτη (δεν θυμάμαι). Το όχημα που τον τράκαρε ήταν ανασφάλιστο και ο αλλοδαπός οδηγός δεν είχε δίπλωμα και ήταν και ανήλικος.
bandito Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εκτός αυτού υπάρχει ένα ταμείο που είναι για αυτές τις περιπτώσεις (δεν θυμάμαι πως το λένε). Γενικά ακόμα και αν σε χτυπήσει ανήλικος, εξωγήινος, αλλοδαπός ή η ασφαλιστική του εταιρία εχει κλείσει τα λεφτά σου τα παίρνεις απο αυτό το ταμείο. Απλώς αργουυυυυυν. edit: Επικουρικό ταμείο ασφαλιστικών εταιριών λέγεται.
axaraktiristos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Το πρόβλημα είναι ότι θα μπλέξουμε με δίκες κλπ… Θα πρέπει εγώ να πληρώσω τα χρήματα της επισκευής και όταν ( και αν … ) ξεμπλέξουμε από τα δικαστήρια ( μετά 4 – 5 χρόνια δηλαδή … ) θα πάρω ένα μικρό ποσοστό αποζημίωσης . Εγώ όμως το αυτοκίνητο το χρειάζομαι λειτουργικό άμεσα γιατί κινούμε στην δουλεία μου με αυτό . Επίσης είναι δύσκολο να δώσω τα χρήματα της επισκευής (υπολογίζω να πάει πάνω από 1000 ευρώ ) Εκτός αυτού , επειδή έχω συναλλαγές με τον χώρο που δουλεύει αυτός που με τρακάρε θα υπάρχει πρόβλημα αν τον καταγγείλω.. ( και γιαυτό και δεν κάλεσα αστυνομία άμεσα όταν έγινε το ατύχημα ) ……. Αν και θα έπρεπε… σκεφτείτε αν αντί για το αυτοκίνητο μου ήταν κάποιος πεζός το θύμα ..
nikos_e34 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 πιαστηκες κωτσος εν ολιγοις 1) εχει δεν εχει διπλωμα το αμαξι του αλλοδαπου εχει ασφαλεια..εσυ θα παρεις τα λεφτα απο την ασφαλιστικη και αστους να τα βρουνε 2)ποιος σου λεει οτι αυριο δεν κανει την παπια?αμαξι στο ονομα του δεν εχει,διπλωμα δεν εχει το πολυ πολυ να πει οτι καποιος τον χτυπησε το φιλο του και εφυγε και να μεινεις με το δαχτυλο στο στομα 3) σαν πολυ ευκολοπιστος εισαι φιλε..τερμα οι καιροι επι δεκαετιας 50-60-70..εδω ελληνας σε χτυπαει και το παιζει τρελος και ας τον ειδες απο το μπαλκονι,παραδειγμα δικο μου
axaraktiristos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Να το παίξει τρελός είναι δύσκολο . Μου χτύπησε το αυτοκίνητο όταν έφευγε από το εργοστάσιο που δουλεύει … είδαν το σκηνικό πολλά άτομα. Το θέμα είναι απλά να πάρω τα χρήματα από την ασφαλιστική και να μην μπλέξω με χρονοβόρες διαδικασίες .. Έχω βγάλει επίσης φωτογραφίες από το αυτοκίνητο μου , από το δικό του , και από τον γύρω χώρο , από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του κλπ …
vitalpoint Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Φιλε επρεπε να φωναξεις αστυνομια.Δυστυχως εξαρτασαι απο την συνεργασια του αλλοδαπου και του κατοχου του αυτοκινητου που εχει διπλωμα.Καλα εκανες και δεν εγραψες στην δηλωση οτι δεν εχει διπλωμα,αν σου κανουν νερα κανε μυνηση στον κατοχο του αυτοκινητου γιατι αυτος εχει την βασικη ευθυνη.Κανονικα πρεπει ο αλλοδαπος να σου πληρωσει το συνεργειο μετρητα,ας μην εκανε το μαγκα χωρις διπλωμα .Μην κανεις πισω πουθενα παντως
sotirakis.net Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Τι αλλοδαπός ήταν ; Αλβανός, Ρουμάνος, Βούλγαρος, Ρωσοπόντιος, Ρώσος (σκέτος), Πόντιος (πάλι σκέτος), Ινδός ; Ήταν νόμιμος, είχε πράσινη κάρτα ; Πόσα βγάζει, έχει ωραία γυναίκα ; Αν ήταν Έλληνας (απόγονος των ΕΛ, όχι μαλακίες) πιστεύεις ότι θα είχες τα ίδια μπλεξίματα ; Περισσότερα ; Λιγότερα ; Ποιες οι πιθανότητες αν ήταν Έλληνας να προσπαθούσε να την σκαπουλάρει ; Λίγες (έλα ρε φίλε, σιγά, δεν σε χτύπησα και πολύ) ; Πολλές (αυτός δεν έφταιγε καθόλου, εσύ έκανες τη μαλακία, θα συμφωνήσει και ο ξάδερφος του ο αστυφύλαξ) ; 11 ερωτήσεις ψάχνουν απάντηση, μπες και συ στο παιχνίδι και κέρδισε πλούσια δώρα. Ουάου !
user12 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Τι αλλοδαπός ήταν ; Αν ήταν Έλληνας (απόγονος των ΕΛ, όχι μαλακίες) πιστεύεις ότι θα είχες τα ίδια μπλεξίματα ; Περισσότερα ; Λιγότερα ; ! Καλα πλακα κανεις ο αλλος εχει τον πονο του και εσυ του λες μ@##ς. Εγω παντως θα πηγαινα σε ενα συνεργειο θα μου ελεγαν ξερω γω 2000 θα πηγαινα στον αλλοδαπο και θα του λεγα 2000 θελω.Αν δεν τα εδινε μυνηση (σε εναν δικηγορο και πες εγω θελω τα 2000 αν βγαλεις παραπανω κρατα τα)
chris2060 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 σωπα ρε, αν βγαλεις παραπανω κρατα τα. δεν θα το θελε ο ανθρωπος, ατυχημα ηταν. μπες λιγο στην θεση του...θα εχει τρομοκρατηθει...και αλλοδαπος και χωρις διπλωμα... ελπιζω να βρεθει μια δικαιη λυση και προς τις δυο μεριες. πανω απ ολα υγεια παιδια. και αφου ειστε καλα, τα αλλα λυνονται...
user12 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 σωπα ρε, αν βγαλεις παραπανω κρατα τα.δεν θα το θελε ο ανθρωπος, ατυχημα ηταν. μπες λιγο στην θεση του...θα εχει τρομοκρατηθει...και αλλοδαπος και χωρις διπλωμα... ελπιζω να βρεθει μια δικαιη λυση και προς τις δυο μεριες. πανω απ ολα υγεια παιδια. και αφου ειστε καλα, τα αλλα λυνονται... Ρε φιλε δεν ειπα να παει στον δικηγορο με την μια να του πει ξερω τοσα κανει η ζημια τα δινεις και αμα πει οχι.Τι κανει τα χαραζει Διακρινει ενα ειδος ειρωνειας και εκνευρισμου αλλα τεσπα εγω μια προταση εκανα αν δεν σου αρεσει μην την διαβασεις
Sta Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 σωπα ρε, αν βγαλεις παραπανω κρατα τα.δεν θα το θελε ο ανθρωπος, ατυχημα ηταν. μπες λιγο στην θεση του...θα εχει τρομοκρατηθει...και αλλοδαπος και χωρις διπλωμα... ελπιζω να βρεθει μια δικαιη λυση και προς τις δυο μεριες. πανω απ ολα υγεια παιδια. και αφου ειστε καλα, τα αλλα λυνονται... Είμαι σίγουρος δε θα κοιμάται τα βράδυα. Εμένα με είχε τρακάρει Ρώσος πιωμένος χωρίς δίπλωμα και πήγε να πουλήσει και τσαμπουκά.
kage Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 γιατι δεν εκανες απλα μια φιλικη δηλωση με το ονομα του ιδιοκτητη με την προυποθεση οτι το δεχοταν κ να τελειωνε εκει?μιας κ δεν φωναξατε αστυνομια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.