Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 DreamStreamer

2 vlc

3 DreamView

αυτα τα 3 προγραμματακια 8α εγκαταστησεις στο πισι

το 1 και 2 απλα τα εγκα8ιστας και δεν τα πειραζεις

με το 3 8α βλεπεις και πρεπει να το σεταρεις με την ip του dreambox,να κατεβασεις τα καναλια στο πισι και εισαι ετοιμος.μπορεις να βλεπεις με ασυρματο και ενσυρματο δικτυο.προσεξε μονο η βερσιον του vlc να ειναι συμβατη με την βερσιον του DreamView.

Δημοσ.

Βαλε image PLI , συνδεσε το στο δίκτυο σου γράψε σε εναν εξπλορερ την IP του, και στην σελίδα που θα σου ανοίξει κλικ στο Web-X-TV.

Δημοσ.

το ιδιο υποτι8ετε γινετε και με gemini στον dreambox και vlc στο pc.σπανια ομως πεζει.με τον παραπανω συνδιασμο και gemini(κορυφη για εμενα) σε 3 διαγορετικα πισι μου δουλευει παντα τελεια.οχι συνχρονως και τα 3 βεβαια,1 πισι και η τιβι γινετε συνχρονως το ιδιο καναλι

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να συνδέσω στον dreambox 500s 2 τηλεοράσεις και να βλέπω διαφορετικό κανάλι στην καθεμιά; Εννοείται από το ίδιο transponder.

Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν μπορώ να συνδέσω στον dreambox 500s 2 τηλεοράσεις και να βλέπω διαφορετικό κανάλι στην καθεμιά; Εννοείται από το ίδιο transponder.

Κατι τετοιο δεν γινεται

Δημοσ.

TECVIEW 2051 FAE για να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα. Με έξοδο για σύνδεση δεύτερου receiver μόνο έτσι. Λογικά θα έχει και το Dreambox .

Δημοσ.

Mπορεις να γραφεις ενα καναλι και να παρακολουθεις αλλο, παντα απο τον ιδιο transponder..

Δημοσ.

εχω τον humax5400z αλλα μάλλον κάηκε(πάνε τα premiere!) Λέω να περάσω σε dreambox. Ποιο μοντέλο προτείνετε? θέλω να το συνδέσω σε ρούτερ για να βλέπω κ στο pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...