infini Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Έχω ένα HP Pavillion DV6000 με 2x512mb DDR2 και σκέφτομαι να του κάνω αναβάθμιση σε 2χ1gb DDR2. Κάνοντας μια αναζήτηση στα sites εταιριών που κατασκευάζουν μνήμες είδα οτι αυτές που είναι απόλυτα συμβατές με το laptop που έχω, δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Από την εμπειρία που έχετε, θα έχω προβλήματα αν βάλω μνήμες που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τις δικές μου αλλά δεν αναφέρονται ως συμβατές;
zevage Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Έχω ένα HP Pavillion DV6000 με 2x512mb DDR2 και σκέφτομαι να του κάνω αναβάθμιση σε 2χ1gb DDR2. Κάνοντας μια αναζήτηση στα sites εταιριών που κατασκευάζουν μνήμες είδα οτι αυτές που είναι απόλυτα συμβατές με το laptop που έχω, δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Από την εμπειρία που έχετε, θα έχω προβλήματα αν βάλω μνήμες που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τις δικές μου αλλά δεν αναφέρονται ως συμβατές; Πες μας τι μνημες φοραει ακριβως για να σου πουμε τι θα βαλεις!!
basilis5 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 http://www.crucial.com 100% αξιοπιστο και συμβατο η τα λεφτα σου πισω εγω με 2 λαπτοπ δεν ειχα κανενα προβλημα
stauros772000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 το crusial ειναι ακριβο πλεον.... φορας ddr2 μνημες.ή pc 2 4200 ή 5300, το ιδιο ειναι,συ παρε 5300. το crusial εχει το 1 γιγα 28 δολ δλ 19 ευρα χωρις τα μεταφορικα και το http://www.camber.gr το εχει 15 ευρα χωρις μεταφορικα. μην γινομαστε ξενομανής....
zevage Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 το crusial ειναι ακριβο πλεον....φορας ddr2 μνημες.ή pc 2 4200 ή 5300, το ιδιο ειναι,συ παρε 5300. το crusial εχει το 1 γιγα 28 δολ δλ 19 ευρα χωρις τα μεταφορικα και το http://www.camper.gr το εχει 15 ευρα χωρις μεταφορικα. μην γινομαστε ξενομανής.... Δες εδω γρήγορα: http://stores.ebay.com/fastmemoryman. Ο τύπος δεν παιζεται. Πηρα 1χ512 mb PC2100 για 16 ευρω με τα μεταφορικα.
basilis5 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 το θεμα δεν ειναι η ξενομανια αλλα το τι υπηρεσιες προσφερει ο καθενας. εγω οταν εψαχνα για μνημες ολοι οι ελληνες εδω πωλητες μου ειπαν πως αν οι μνημες δεν ειναι συμβταες δεν μου τις αλλαζουν και να τις παρω με δικο μου ρισκο. γι αυτο κατεφυγα σε αυτη τη λυση ο καθενας κρινει και αποφασιζει,αλλωστε δεν ειπα πως ειναι φθηνα
infini Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Σκέφτομαι να το πάω σε κάποιο μαγαζί να τις δοκιμάσουν εκείνη τη στιγμή και αν δουλεύουν κανονικά, να τις αγοράσω.
koprodogis Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 δυστυχως αυτο δεν θα στο κανει κανενας γιατι πολυ απλα προκειται για brand name φορητο και οχι δικο τους. Σημερα οι φορητοι δεν ειναι καθολου δυστροποι σε θεμα μνημων,παρε και βαλε οτι θες μεσα απλα κοιτα το χρονισμο που σου ανεφερε και ο stauros772000, Εγω σε 4 φορητους εβαλα Kingston και κανεις δεν εκανε κιχ,αθανατες και σταθερες kingston. Ξεκινανε απο 14 ευρω και στη χειροτερη αναλογα την πολη τις εχεις με 16
21century Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Σε δικούς μου φορητούς έβαλα Crosair και πετάνε, το καλό είναι ότι με 2Χ1 γιγκα και ιδια timings έχεις και σούπερ dual channel..
zevage Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Σκέφτομαι να το πάω σε κάποιο μαγαζί να τις δοκιμάσουν εκείνη τη στιγμή και αν δουλεύουν κανονικά, να τις αγοράσω. Χαλαρωσε!!!! Παρε τις πιο οικονομικές!! Ξερεις τι σημαινει 2 G ram? Τι θα τρεχεις προγραμματα τις NASA? Εγω εχω επτα (7) φορητούς, διαφορων ειδών (απο P4-2,66 εως coredue). Εχω κανει αναβαθμισεις μνημης σε ολα. Επισης σε ενα (Toshiba Tecra S1 centrino) εκανα και αναβαθμιση ram σε 1G, επεξεργαστή (απο 1.3 Ghz σε 1.7 Ghz) και δισκου (60 ΜΒ στις 7200rpm). Το μηχανακι πεταει χαμηλά. Ολα με μεταχειρισμενα απο emarket και απο ebay. Μη νομιζεις οτι αυτα τα αντικειμενα χαλανε ευκολα. Αν ηταν ετσι δεν θα τους εδιναν life time εγγύηση. Απολυτα οικονομικά. Εδω για καινουργια θα ηθελα τα τριπλα χρηματα. Επισης θελει ψαξιμο και υπομονή και μερικες φορες και παζαρια. Ειναι μερικοί που νομιζουν οτι πουλανε χρυσό (ψάχνουν για κοροϊδα δηλαδή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.