kleif22 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ας πω και εγώ εμπειρίες μου : Από την σταθερή τηλεφωνία της vodafone δεν είχα παράπανο, (ενεργοποιήθηκε γρήγορα και έχει καλή ποιότητα) όσο αφορά την adsl όμως ... εγώ είμαι ήδη στο εφτάμηνο (ναι εφτάμηνο) και δεν έχει ενεργοποιηθεί. Η τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση είναι χάλια και οι agents παντελός άσχετοι. Από την vivodi πάλι, (επίσης από προσωπική εμπειρία) για το πακέτο τηλεφωνίας - internet, δεν είχα παράπονο, καλή ποιότητα, ταχύτητα,τιμές... έχει όμως και αυτή πάρα πολύ μεγάλο διάστημα ενεργοποίησης (4 μήνες πηρε)... αυτά!
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Ας πω και εγώ εμπειρίες μου :Από την σταθερή τηλεφωνία της vodafone δεν είχα παράπανο, (ενεργοποιήθηκε γρήγορα και έχει καλή ποιότητα) όσο αφορά την adsl όμως ... εγώ είμαι ήδη στο εφτάμηνο (ναι εφτάμηνο) και δεν έχει ενεργοποιηθεί. Η τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση είναι χάλια και οι agents παντελός άσχετοι. Από την vivodi πάλι, (επίσης από προσωπική εμπειρία) για το πακέτο τηλεφωνίας - internet, δεν είχα παράπονο, καλή ποιότητα, ταχύτητα,τιμές... έχει όμως και αυτή πάρα πολύ μεγάλο διάστημα ενεργοποίησης (4 μήνες πηρε)... αυτά! καλως ηρθες στο φορουμ.το τηλεφωνο ειναι ευκολο γιατι δνε περιμενουν τον χαλκο
euoukos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αν είναι να περιμένω 7 μήνες ... . . . μέχρι να 'διανύσει' ο χαλκός . . . . . . μια απόσταση 2 χιλιομέτρων . . . :cry: και το κακό είναι ότι μου το είπε και υπάλληλης της VF ότι περιμένει από το Νοέμβριο!!! :cry: :cry::cry: :cry:
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 7 μηνες?παρα ειναι πολυ αφου χαλκος ερχεται σπιτι σου αφου καποτε ειχες οτε.
lock Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 μακρια απο on!!! μου κανει disconnect συνεχεια εδω και 2 μηνες!!!
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 αυτες οι αιτιολογημενες αποψεις παντα μου αρεσαν.σε ολους τους providers υπαρχουν ατομα που εχουν disconnects και συνηθως η φτεει η γραμμη η φτεει η καλωδιωση του πελατη.
lock Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Αν θες αιτιολογηση δες εδο:http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=123348 . 10 μηνες εχω on,αλλα τους 2 τελευταιους εχει αρχισει τα τρελα προβληματα...συνεπως δεν νομιζω να ειναι ο χαλκος! Πως θα ενιωθες αν σε καθε download σου κοβονταν το internet??? Νομιζω ειναι απαραδεκτο σε μια εταιρια να μην βελτιωνει το δυκτιο της ενω το μεριδιο της στην αγορα ειναι τεραστιο και εχει μεγαλα κερδη. Γι'αυτο και σε εναν μηνα εφυγα απο on...
euoukos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, σε λιγότερο από 20 ημέρες ενεργοποιήθηκε και η ADSL γραμμή και συνδρομή μέσω της Vodafone!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Αν θες αιτιολογηση δες εδο:http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=123348 . 10 μηνες εχω on,αλλα τους 2 τελευταιους εχει αρχισει τα τρελα προβληματα...συνεπως δεν νομιζω να ειναι ο χαλκος! Πως θα ενιωθες αν σε καθε download σου κοβονταν το internet??? Νομιζω ειναι απαραδεκτο σε μια εταιρια να μην βελτιωνει το δυκτιο της ενω το μεριδιο της στην αγορα ειναι τεραστιο και εχει μεγαλα κερδη. Γι'αυτο και σε εναν μηνα εφυγα απο on... oti lefta γλυτωνουν απο την καθυστερηση της αναβαθμισης τοσα χανουν απο αυτους που φευγουν.απορω δεν μπορουν απο πριν να δουν οτι 8α χριαστει αναβαθμιση και να την κανουν οταν χρειαστει.πρεπει να πανε ολα αργα για να καταλαβουν τι γινετε και πρεπει να κανουν παραπονα οι πελατες και να φευγουν.ποιοι ηλιθιοι managers σκεφτονται ετσι σε ολους τους isp.στην ελλαδα πρεπει να βγει το προβλημα για να διορθωθει.μην χαλασουμε ευρω για προληψη του κακου.και απο την μυγα ξιγκι και ας ξερουν οτι 8α τα χασουν.ο αλλος 8α κανει υπομονη για λιγες μερες οχι για μηνες.και μετα σε παραμυθιαζουν με διαφημισεις.ενταξει δεν θα πω για τα προβληματα του οτε που δεν μπορει να τα ξερει ο isp οποτε ναι κανει διαφημιση αλλα ειναι απαραδεκτο να εχει ενας isp προβληματα bandwidth γιατι διορθωνεται σχετικα ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.