Προς το περιεχόμενο

Μεγαλη αθηναικι ζωη!!

pantavoukas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας αθηναιη!! με λένε βαγκελη και πριν 2 μισους μινες πεθανε ο πατερας μου και κλιρονομησα τα λεφτα του!!

αποφασισα να φιγο απο το χοριο στην κοζανι που εμενα και να ερθο στην αθηνα για να ζησο την μεγαλη αθηναικι ζωη!!

πητε τι πρεπι να κανω για να ζησο την μεγαλη αθηναικι ζωη!! εχω πολες αποριες να σας ρωτηξο!

εφχαριστω εκ των ιστερον!!

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παρε γυναικες αγκαζε και πηγενε στα μπουζουκια

αν εχεις προβλημα πες μου να ερθω και γω μαζι σου.... αν φυσικα ειναι ολα κερασμενα....

Δημοσ.

Εχεις ενα μικρο προβληματακι με την ορθογραφια σου ή ειναι ιδεα μου...:P

Οσο αναφορα την αθηναικη ζωη...Δεν ειμαι απο την Αθηνα:-D:-D

Α..και συλλυπητηρια για τον πατερα σου...

Δημοσ.
για σας αθηναιη!! με λένε βαγκελη και πριν 2 μισους μινες πεθανε ο πατερας μου και κλιρονομησα τα λεφτα του!!

αποφασισα να φιγο απο το χοριο στην κοζανι που εμενα και να ερθο στην αθηνα για να ζησο την μεγαλη αθηναικι ζωη!!

πητε τι πρεπι να κανω για να ζησο την μεγαλη αθηναικι ζωη!! εχω πολες αποριες να σας ρωτηξο!

εφχαριστω εκ των ιστερον!!

Θάνατος στους spamer....:devil::devil:

Τι άλλη μ@λ@κ$# θα ακούσουμε.

Δημοσ.

Πεδια εφχαριστο αλα δεν καταλαβενο τι λετε! παντος εχο μπολικα λεφτα! πριν το πασχα αγορασα κουμπιουτερ με πολα κουμπια 3500 εβρο! και την παρασκεβη εβαλα και ιντερνετ στον οτε! και σημερα αγορασα με 150 εβρο τον μιστικο κωδικο απο αυτο το σαιτ για να μου πητε πως θα ζησω τη μεγαλη αθηναικι ζωη!!

Δημοσ.

pantavoukas μόλις ενημέρωσα την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και είναι καθ' οδόν.Το καλό που σου θέλω,να έχεις μια καλή εξήγηση για όλα αυτά που έκανες.

Ορίστε μας...εξαπατάς και κόσμο. :mad:

Δημοσ.

Καραγκιόζη , μπορεί εσυ να είσαι στα @@ δια σου με τον θάνατο του πατέρα σου , αλλα δεν συμβαίνει οτι ίδιο για όλους ....βλήμα!

Δημοσ.

Άδικα τσαντίζεσαι, ο τύπος έχει βαρεθεί τη ζωή του και είπε να το παίξει Στυλιανοπούλου.

Άκου: εφχαριστω εκ των ιστερον :)

Πιθανότατα είναι ο ίδιος που είχε στοιχειωμένο σπίτι, τον έπαιρναν από ανύπαρκτα νούμερα και άλλα παρόμοια. Θλιβερός τύπος.

Δημοσ.

πεδια εφχαριστο για της απαντησης!

μου ηπαν οτι για γινο πραγματικος αθηνεος πρεπι να γινο ημος η τρεντης για να τεριαζουν με τις τιραντες που φοραο. ηνε αληθια πεδια αφτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...