pantavoukas Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 την παρασκευη επιασα εφκολη δουλια για να μην με λει η μανα μου τεμπελη! θα ημε στη λαικη και μολις η πελατες θα ψονιζουν εγω θα τους δινο τα ρεστα! απο αβριο πιανω δουλια! μου ηπε το αφεντικο επηδης εχο πολα πενινταεβρα να παο να τα χαλασο για να δινο τα ρεστα. πος χαλαο τα πενηνταεβρα?
sarithepunk Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Σσσσσσσσσσσ'ωραιος αδερφακι μ.. Κονγκρατς σε οποιον το ξεκλειδωσε μπαϊδεγουεη. A και τουφα παληκαρι μου να προειδοποιεις πριν απο τετοιες πιξ παραλιγο να βαλω καμια φωτια στο σπιτι (για την τρανσφορμερ λεω)
washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 την παρασκευη επιασα εφκολη δουλια για να μην με λει η μανα μου τεμπελη! θα ημε στη λαικη και μολις η πελατες θα ψονιζουν εγω θα τους δινο τα ρεστα! απο αβριο πιανω δουλια! μου ηπε το αφεντικο επηδης εχο πολα πενινταεβρα να παο να τα χαλασο για να δινο τα ρεστα. πος χαλαο τα πενηνταεβρα? ...να τί εννοούσε ο αφεντικός ...τ΄ αφήνεις να "πάρουν" για κανένα λεπτό, και εισ΄οκ. (σημ. : Μη σε μπερδεύει το ότι στην εικόνα απεικονίζονται δολλάρια. Γίνεται και με 50ευρα. Τα πράγματα ζορίζουν, αν σου πει να χαλάσεις 2ευρα. Έλα τότε και το ξανασυζητάμε.)
flo1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Αυριο να ξαναμπεις να μας πεις πως πηγε η δουλεια και τι αλλο εκανες. Εχω αγωνια.
user12 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 πεδια εκανα τρομερο λαθος! δεν λεγετε χρηση εφκερια αλα χρυση ευκαιρια το διαβασα στο εξοφιλο τωρα! σηγνωμη! Ρε μειν ανησιχης ολα καλα οινε. Και μετα διαγραφουν ποστ για τα greeklih λεει δεν διαβαζονται ευκολα ενω τα ποστ του φιλου pantavoukas διαβαζονται με ευκολια
slipknot Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 γιατι δε κλειδωνετε αυτη τη μαλακια ? δεν ωφελει κατι Ωφελεί...έτσι θα μάθουμε τελικά πόσο άπειρη είναι η ανθρώπινη βλακεία,που λεγε και ο αλβέρτος...
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 χΑΧαχαΑχχΑΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχΑΧΑχαΧΑχαΧΑΧΑΧΑχαΧΑχΑΧαχαΧαχΑΧαχΑΧΑχαχαχαΧΑχΑΧχΧαχΧαχΧΑχΑΧΑχΑΧαΧΑχαχΧαχΧαχαΧΑχαΧαχαΧΑχαΧΑχΑΧαχΧχΑχαχαΧΑΧΑΧΑχΑΧαχαΧαχαΧΑχαΧααΧΧΑΧΑΧΑχαΧΑαχΧΑχαΧΑχαΧΑχΑχα χΑΧΑχαΧΑχαχαΧΑχαχαχαΧχχαχΑχαΧΑΧΑχΑχαχαχχΑΧαχΑΧΑχαΧαχαΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑχαΧΑΧαχΑΧαΧΑχαΧΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧΑΧΑχαχΑΧαχΑΧΑΧΑΧαχαΧΑχΑΧαχαχαΧΑχαχαΑχΧΑχαχΑχαχΑαχΧΑΧαχΑΧαΧΑχαΧΑχαΧΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧΑχΑΧα αΧΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχΑΧαχαΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχαΧΑ ΑΧΧΑχαΑΧχαΧαΧΑχαΧΑχαΧΑχαχΑΧΑχαΧΑχαΧΑχΑΧΑχαΧαχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑ χαΧΑχΑΧαχαΧΑχαΧαχΑΧαΧΑΧΑχαΧΑχαΧΑχαχαχαΑΧχΑΧΑχαΧΑχΑΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑ ΧΑΧΑχΑΧΑχΑΧΑχαΧαχαΧΑχαχαχΑχαχΑΧΑχαΧαχαΧΑΧΑΧΑχαΧαχΑΑΧχαΧΑχαΧαχΑΧΑχΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Best one ever!!!! (και ακολουθεί το "SENSE"... Gratz!! Όσο για την αθηναική ζωή... Πάρε τα λεφτά και βγάλε ακόμα περισσότερα λεφτά.. έτσι κάνει ο λογικός κόσμος.. Η αλλιώς φάτα στα βλακομπουζούκια και στις γυναίκες (το μόνο δεκτό) και μετά γύρνα να σπέρνεις το μπαχτσέ... !Άντε καλά να περάσεις... Αυτο μετα κουμπιά τα πολλά είναι καλό; Σε τι χρώμα το πήρες;
nikos_e34 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ελα αδερφε και εγω απο εβρο πουλησα τις κατσικουδες μου και θα ρθω για καμια νυφουδα στην αθηνα..περισι γαμοτο μας εκλεψαν το τρακτερ ηταν και ΖΕΤΟΡ και εμεινε η πλατφορμα χηρα αλλιως εβγαζα τα κοριτσουδια βολτα και κουρδουκλιωμασταν στον κουρνιαχτο σαν τα τσονια..
BadBoy Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 γιατι δε κλειδωνετε αυτη τη μαλακια ? δεν ωφελει κατι Υποτίθεται είναι αστείο. Γελάμε.
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ελα αδερφε και εγω απο εβρο πουλησα τις κατσικουδες μου και θα ρθω για καμια νυφουδα στην αθηνα..περισι γαμοτο μας εκλεψαν το τρακτερ ηταν και ΖΕΤΟΡ και εμεινε η πλατφορμα χηρα αλλιως εβγαζα τα κοριτσουδια βολτα και κουρδουκλιωμασταν στον κουρνιαχτο σαν τα τσονια.. Το κατέχεις το χωριάτικο βλέπω... Το τρακτέρ πάλι καλά που δεν ήταν Τζόν Ντίρ! να έκλαιγες τα λεφτά σου... Α ρα πήγα σαπαν σακατ μερά ζροσνιά, κ'είδα ένα γρουν με τα τσάκνα στου κιφάλ... Αρά, κουρδουκλούσες ή τσουκιά πατούσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.