gary.. Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Καλησπέρα Έχω έναν εξωτερικό σκληρό WD και προσπάθησα να του κάνω format με partition magic και πάνω στο format κόλλησε το πρόγραμμα. Τώρα το partition magic μου τον βλέπει σαν BAD ενώ τα windows βλέπουν μόνο 7,81MB. Όποιος έχει κάποια λύση ας μου πει. Αν διορθόνεται βέβαια.(μακάρι!!)
gary.. Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μα λέω πως δεν βλέπει πανω από 7,81ΜΒ. Με το partition magic όταν π'αω να κανω format μου βγάζει πρόβλημα.το ίδιο και με το acronis. Και με τα windows κάνει διαμόρφωση αλλά μόνο στα 7,81MB... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..
nick#18 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 βαλτο εσυ να bootarei απο cd των windows και εκει που επιλεγεις partition για εγκατασταση πατα το D να κανεις delete αφτο το partition και βλεπεις....
gary.. Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 α δεν το είχα σκεφτεί.. ευχαριστώ πάντως.θα το δοκιμάσω και θα σου πω αν έγινε τπτ...
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μια άλλη διαδικασία γαι φορμάτ, είναι η εξής : κατεβάζεις από το site της εταιρίας του δίσκου σου το σχετικό utility που παρέχει για δίσκους, και μέσα από floppy (ή και cd/dvd , ίσως και USB flash stick- ανάλογα τις δυνατότητες του BIOS του pc σου), κάνεις "write zeros". Έπειτα, τη γνωστή διαδικασία γαι δημιουργία συστήματος αρχείων ("φορμάρισμα"), μέσα απ΄το δισκάκι του λειτουργικού.
kanenas_0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Το Active KillDisk ειναι βολικο γι'αυτα. Σβηνει τα παντα, ξαναφτιαχνεις το partition κ.τ.λ. και εισαι ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.