DIMITRISG Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 εχω ενα dvd/cd recorder το HP DVD writer 300c και ξαφνικά σταματησε να διαβάζει τα cd αλλα δουλευει κανονικά με τα dvd. Έκανα update το firmware αλλα δεν εφτιαξε. Δεν τα διαβαζει ουτε μεσα απο το λειτουργικό ουτε πριν μπω (ενα bootable dvd ξεκινάει αλλα ένα bootable cd όχι). Πάει για φούντο;
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 έχεις δλδ δοκιμάσει μέσα απ΄το λειτουργικό ΔΙΑΦΟΡΑ cd, που παλαιότερα τα διάβαζε ; Αν πρόκειται για καινούριο(α) cd, μήπως δεν "γουστάρει" την μάρκα (όχι το ΠΙΟ πιθανό, αλλά παίζει..Αλλιώς, πας μάλλον για νέο drive)
DIMITRISG Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ναι δοκιμαζω διαφορα και δεν τα παίζει. Ενα το έπαιξε μια φορα στην εκκίνηση (bootable) και μετα ξαναπροσπαθησα αλλα τίποτα. Τελευταια ειχα δει οτι έκανε νερα σε κατι εγγραφες multissesion cd και ενα κουτι verbatim cd-r δεν είδε κανένα. αντε θα παει για τα σκουπιδια αλλα κρίμα είναι γιατι με τα dvd δεν υπάρχει πρόβλημα. εγινε ρατσιστικό το drive μου φαινεται
DIMITRISG Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 καλό! ασε τι τραβάω με δαυτους, εχω και προφορά και με καταλαβαίνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.