Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα (ελπίζω να μην είναι feature) με το Amarok (Version 2.2.2)

Όποτε το ανοίγω όλες οι συλλογές μου είναι expanded όπως βλέπετε και στην εικόνα. Κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό.

Για την ώρα που δεν έχω περάσει και πολλά στο Amarok, παλεύετε η κατάσταση, αλλά όταν περάσω όλα τα τραγούδια, το scrolling θα είναι απίστευτο για να βρω αυτό που θέλω...

post-149106-129063066703_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν ξερω αν θα βοηθησει αλλα οσοι εχετε 9.10(ισως και ποιο παλια εκδοση (k)ubuntu)

βαλτε αυτο το ppa...

ppa:kubuntu-ppa/backports

ετσι θα σας ερθει(εκτος τον αλλων) και η τελευταια εκδοση του amarok...

(εμενα με την τελευταια εκδοση μου διορθωθηκε 1 bug που οταν εκανα pause 1 τραγουδι μετα επαιζε σπαστα και διαφορα αλλα...)

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα (ελπίζω να μην είναι feature) με το Amarok (Version 2.2.2)

Όποτε το ανοίγω όλες οι συλλογές μου είναι expanded όπως βλέπετε και στην εικόνα. Κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό.

Για την ώρα που δεν έχω περάσει και πολλά στο Amarok, παλεύετε η κατάσταση, αλλά όταν περάσω όλα τα τραγούδια, το scrolling θα είναι απίστευτο για να βρω αυτό που θέλω...

οχι κατι αλλο θα γινεται... εμενα ειναι κανονικα μαζεμενες και το μονο που φαινεται ειναι το ονομα του καλλιτεχνη...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οχι αλλά ενδιαφέρων. Θυμάμαι παλιά ενα πολύ καλο visualization που είχα αλλα πλέον εχω ξεχάσει τελείως πως το λέγανε..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στο site του Amarok, ειδα αυτο το ενδιαφερον coverbling. Επειδη εφτιαξα επιτελους τη συλλογη μου, μηπως ξερει κανεις πως το ενεργοποιουμε;

Διανομη Kubuntu 10.04 64bit

Δημοσ.
Στο site του Amarok, ειδα αυτο το ενδιαφερον coverbling. Επειδη εφτιαξα επιτελους τη συλλογη μου, μηπως ξερει κανεις πως το ενεργοποιουμε;

Διανομη Kubuntu 10.04 64bit

χμ...μιας και το ειπες το εψαξα μια τωρα αλλα δυστυχως επεσα πανω σε αυτο

http://forum.kde.org/viewtopic.php?f=117&t=87232&start=15

Unfortunately, due to legal pressure, we've had to drop CoverBling. We can't chance being sued.

Valorie

μαλακιες της apple μυριζομαι...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετά από καιρό απογοήτευσης από την μετάβαση από τον Amarok 2, είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν το mp3 δεν έχει σταθερό bit rate δείχνει ότι νάνε χρόνους διάρκειας του κομματιού.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί αυτό;

Επίσεις υπάρχει κάποιος τρόπος για autotag στα κομμάτια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...