Προς το περιεχόμενο

aspire 5310

mixalis-2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα:έχω πάρει ένα η/y το οποιο είναι acer aspire 5310 k φοράει vista εγώ όμως θέλω να το κάνω χρ k όταν πάω να του κάνω format με το σιντί των χρ δεν αναγνωρίζει το σκληρό δίσκο ,μπορείτε να μου πείτε μια λύση στο πρόβλημα μου.... παρακαλώ "βοηθειστεμε"

Δημοσ.

Χρειαζεσαι τον

Intel® 82801GBM SATA AHCI Controller

κατεβασε τον απο εδω

http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?act=attach&type=post&id=2204

Κατέβασε το αρχείο , ξεζίπαρέ το και τρέξε το. Θα σου ζητήσει να το γράψεις σε δισκέτα. Παρε ενα εξωτερικο drive για δισκετα.

Όταν θα έχεις πλέον τη δισκέτα, κάνε πάλι εγκατάσταση των XP και εκεί που σου ζητάει να πατήσεις F6 (καμιά 20ριά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της εγκατάστασης) πάτησέ το και βάλε τη δισκέτα στο drive. Θα προχωρήσει λίγο και μετά θα σου ζητήσει να επιλέξεις ποιόν οδηγό θες. Εκεί θα σου βγάλει μια λίστα, που λογικά θα έχει τραβήξει από τη δισκέτα. Εκεί επιλέγεις και συνεχίζεις.

Το ποστ ειναι απο αλλο forum ελπιζο να σε βοηθησα

Δημοσ.

να κάνεις ένα custom windows installation cd ή καλύτερα απο το bios να απενεργοποιήσεις την δυνατότητα sata του σκληρού και να το επαενεργοποιήσεις αφού κάνεις την εγκατάσταση.

Δημοσ.

κρίμα αλλα τα βίος δεν μου επιτρέπουν να αλλάξω καμια ρύθμιση για το σκληρό ,είναι πολύ περιορισμένο

Δημοσ.

τελικά δεν γίνεται τίποτα με αυτό που μου είπες αλλα ευχαριστώ, μήπως γνωρίζεις κανένα άλλο τρόπο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...