mixalis-2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 γεια σας παιδιά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας στο εξής πρόβλημα:έχω πάρει ένα η/y το οποιο είναι acer aspire 5310 k φοράει vista εγώ όμως θέλω να το κάνω χρ k όταν πάω να του κάνω format με το σιντί των χρ δεν αναγνωρίζει το σκληρό δίσκο ,μπορείτε να μου πείτε μια λύση στο πρόβλημα μου.... παρακαλώ "βοηθειστεμε"
kakli Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Χρειαζεσαι τον Intel® 82801GBM SATA AHCI Controller κατεβασε τον απο εδω http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?act=attach&type=post&id=2204 Κατέβασε το αρχείο , ξεζίπαρέ το και τρέξε το. Θα σου ζητήσει να το γράψεις σε δισκέτα. Παρε ενα εξωτερικο drive για δισκετα. Όταν θα έχεις πλέον τη δισκέτα, κάνε πάλι εγκατάσταση των XP και εκεί που σου ζητάει να πατήσεις F6 (καμιά 20ριά δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της εγκατάστασης) πάτησέ το και βάλε τη δισκέτα στο drive. Θα προχωρήσει λίγο και μετά θα σου ζητήσει να επιλέξεις ποιόν οδηγό θες. Εκεί θα σου βγάλει μια λίστα, που λογικά θα έχει τραβήξει από τη δισκέτα. Εκεί επιλέγεις και συνεχίζεις. Το ποστ ειναι απο αλλο forum ελπιζο να σε βοηθησα
mixalis-2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 φιλε μου ευχαριστώ πολύ,αλλα τώρα που το κατέβασα τι πρέπει να κάνω?
laantonios Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 να κάνεις ένα custom windows installation cd ή καλύτερα απο το bios να απενεργοποιήσεις την δυνατότητα sata του σκληρού και να το επαενεργοποιήσεις αφού κάνεις την εγκατάσταση.
mixalis-2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 κρίμα αλλα τα βίος δεν μου επιτρέπουν να αλλάξω καμια ρύθμιση για το σκληρό ,είναι πολύ περιορισμένο
mixalis-2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ευχαριστώ θα δω αν γίνεται όπως μου τα είπες k θα σου στείλω
mixalis-2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 τελικά δεν γίνεται τίποτα με αυτό που μου είπες αλλα ευχαριστώ, μήπως γνωρίζεις κανένα άλλο τρόπο?
mixalis-2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 παρακαλώ οποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μου πει δη αντέχω τα vista
laantonios Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 δες εδώ πως να κάνεις ένα windows xp cd με τους sata drivers του σκληρού σου. Καλή επιτυχία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.