lsourtzo Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 παιδιά ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να διαχηριστώ τα μηνήματα μου απο το κηνιτό μου τηλ ... και να τα πάρω backup στον υπολογιστή μου ??? έχω το sony ericsson w960i. παλαιότερα είχα w800ι και to k750ι για τα οποία χρησιμοποιούσα το myphone explorer και πολύ με είχε βολέψει ... υπάρχει κάτι ανάλογο για το w960i ???
-WISE- Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 καταρχας καλωςορισες στο φορουμ!! για δες το ΜyΡhoneΕxplorer.αν και σε μενα δεν κανει δουλεια σε πολλους με ερικσον δουλευει μια χαρα...
lsourtzo Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 καταρχας καλωςορισες στο φορουμ!! για δες το ΜyΡhoneΕxplorer.αν και σε μενα δεν κανει δουλεια σε πολλους με ερικσον δουλευει μια χαρα... thanks ... δουλεύει για όλα τα ericsson αλλά όχι για αυτά με symbian ... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για symbian που να κάνει την δουλειά ?
andr3as Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δες μήπως σου κάνει αυτό >http://farsa.gr/forum/showthread.php?t=2307&highlight=sms+backup Η σουίτα της SonyEricsson που έρχεται με το κινητό δεν κάνει κάτι τέτοιο?
lsourtzo Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Η σουίτα της SonyEricsson που έρχεται με το κινητό δεν κάνει κάτι τέτοιο? για τα sms όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.