orphaeus Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Στο site του ΟΤΕSHOP, αν πατήσουμε Conn-x & ADSL εμφανίζεται στα δεξιά ένα μενού με επιλογές. Μία από αυτές τις επιλογές λέει "Προσβάσεις ADSL". Αν το πατήσουμε εμφανίζεται μια σειρά επιλογής ταχύτητας ADSL και εξοπλισμού (ότι γίνεται και με την επιλογή πακέτου conn-x). Εδώ είναι το περίεργο... οι τιμές μεταξύ conn-x και απλής πρόσβασης adsl είναι πολύυυυυυυ διαφορετικές. Παρακάτω σας δείχνω τις τιμές που υπάρχουν και στις 2 περιπτώσεις ακριβώς όπως εμφανίζονται στο site του OTESHOP: 1. conn-x ταχύτητες πρόσβασης conn-x 1024/ 256 Kbps με OnDSL Home Αορίστου Μηνιαίο Τέλος ? 16,5 conn-x 2048/ 256 Kbps με OnDSL Home Αορίστου Μηνιαίο Τέλος ? 19,5 conn-x 4096/ 256 Kbps με OnDSL Home Αορίστου Μηνιαίο Τέλος ? 22,5 conn-x 8192/ 384 Kbps με OnDSL Home Αορίστου Μηνιαίο Τέλος ? 26,9 conn-x 24576/ 1024 Kbps με OnDSL Home Αορίστου Μηνιαίο Τέλος ? 29,9 2. ADSL Προσβάσεις ADSL 1024/256 Μηνιαίο Τέλος ? 14,1 ADSL 2048/256 Μηνιαίο Τέλος ? 14,99 ADSL 4096/ 256 Μηνιαίο Τέλος ? 16,42 ADSL 8192/ 384 Μηνιαίο Τέλος ? 17,14 ADSL 24576/1024 Μηνιαίο Τέλος ? 18,12 Στις επόμενες σελίδες σε βάζει να επιλέξεις MODEM/ROUTER (δε σε υποχρεώνει), να επιλέξεις πως θες να γίνει η εγκατάσταση, κτλ. Το ερώτημά μου είναι: ΤΙ ακριβώς είναι το συγκεκριμένο πακέτο ADSL και γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά από το Conn-x; Και αν ισχύει όντως αυτό το πακέτο ADSL από τον ΟΤΕ για ποιο λόγο να πληρώνω 25 ευρώ στη forthnet για 24MBit αν μπορώ να τα έχω με 18; Εξηγήστε μου παρακαλώ... P.S.: Παραθέτω και ένα απόσπασμα από το κείμενο της "Conn-x Super Προσφοράς" που λέει... "Το conn-x είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο το οποίο περιλαμβάνει την ADSL πρόσβαση και το γρήγορο Internet." Δηλαδή, το conn-x είναι ένας συνδιασμός της ADSL Πρόσβασης (π.χ. 24Mb με 18,12 ευρώ) συν το "γρήγορο Internet" (που κοστίζει 11,78 ευρώ). Δηλαδή, αν πάρω μόνο ADSL Πρόσβαση δε θα έχω "γρήγορο internet"; Θα κουφαθώ σήμερα!!!
orphaeus Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μάλλον η απορία μου είναι ανάξια ενδιαφέροντος... Τεσπά... Καλημέρα.
disqualified Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Οι τιμες που θα εχεις Internet ειναι οι ακριβες, δλδ και γραμμη ADSL και προσβαση στο Internet. Οι αλλες τιμες ειναι χωρις προσβαση στο Interet Αποδοκιμαζω εντονα τη σταση διαμαρτυριας σου, γιατι αλλοι μπορει να μην ξερουν ή να μην το εχουν δει ακομα οπως για παραδειγμα εγω. Κανονικα δε θα επρεπε να απαντησω αλλα...τεσπά οπως λες και εσυ
orphaeus Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δεν διαμαρτυρήθηκα... απεναντίας, αισθάνθηκα λίγο στεναχωρημένος από την έλλειψη ενδιαφέροντος. Δεν υπάρχει λόγος αποδοκιμασίας. Πιστεύω ότι όλοι όσοι έχουν μια απορία και ποστάρουν εδώ για να βρουν απάντηση περιμένουν κάποιος να τους προσέξει και να τους λύσει τυχόν απορίες. Αν είναι κακό αυτό συγχωρήστε με... Δεν ήταν στις προθέσεις μου να θίξω κανέναν.
orphaeus Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Οι τιμες που θα εχεις Internet ειναι οι ακριβες, δλδ και γραμμη ADSL και προσβαση στο Internet. Οι αλλες τιμες ειναι χωρις προσβαση στο Interet Γραμμή ADSL έχω ήδη, από την προηγούμενη σύνδεσή μου (είχα ΟΤΕΝΕΤ onDSL) και την κατάργησα. Δε νομίζω όμως να έχει μετατραπεί η γραμμή μου σε απλή PSTN (έτσι νομίζω δηλαδη).
Alxnks Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 εγω που δεν την ειχα καταργησει και απλα οταν τελειωσε η συνδρομη για ιντερνετ πηγα και εκανα πακετο connex, ολα δουλεψαν ρολοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.